1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wolę jakoś Kuchenne rewolucje, chociaż za panią Gessler nie przepadam. Byłam na jednej z jej "rewolucyjnych" kolacji i jakoś nie zrobiła na mnie wrażania. Może dlatego, że nie lubię pikantnych potraw
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ja właśnie najbardziej lubię Top Chefa, później Master Chef, Hell's Kitchen, Ugotowani (chociaż spierdzielili dzieląc to na cztery dni) i na końcu Kuchenne Rewolucje, już mi się to po prostu znudziło, ten sam schemat...
Ja za to kooooocham pikantne jedzenie a połączenie czekolady i chili... chyba najlepsze w świecie, jak dla mnie to są dwa najpyszniejsze smaki -
Też mnie lekko rozdrażnili tym dzieleniem Ugotowanych. Ledwo się rozkręca a już sie kończy.
Kochane, czy Wam po owulacji (jestem jakiś tydzień) utrzymuje się wyższa temperatura - około 37 st.?
29.10.2014 biochemiczna
Alorrene, naprawdę polecam
Mój brat był w zeszły weekend w Berlinie i przywiózł nam ze słynnej cukierni przepyszne czekolady i likier kakaowy z chilli. Trzymam go na chłodne dni bo na pewno jest pyszny i super rozgrzewającyAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Dopytuję, bo czytałam, gdzieś, że wyższa temperatura może też oznaczać ciążę, a teraz nie powinnam w niej być. Staraliśmy się zabezpieczać, ale była też chwila zapomnienia. Nie sądzę, jednak by była to ciąża.
Zresztą nie sądzę, żeby organizm doszedł do siebie tak szybko po poronieniu i łyżeczkowaniu. Wydaje mi się, że potrzebuję więcej czasu by grubość endometrium była odpowiednia.
Zresztą 8 października muszę jeszcze przyjąć ostatnią dawkę szczepionki na HPV.
29.10.2014 biochemiczna
Skoro jest ok 7 dni po owulacji, to tak czy siak za wcześnie, żeby mówić o ciąży, nawet na podstawie temperatury. Po takim czasie nie doszło nawet do zagniezdzenia, więc nie będzie jeszcze żadnych objawów ciążowych, łącznie z temp.
-
Dopiero 22 dc. Przed poronienie i lyzeczkowaniem miałam regularne 28dniowe cykle. Teraz nie wiem jak będzie i w zasadzie nie wiem kiedy spodziewać się okresu.
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia