1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kilka dni mnie nie było a tu taka nowina Ola, to wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!! Myślałam o Tobie parę dni temu i nawet przez myśl mi przeleciało, że być może jesteś w ciąży, bo się nie odzywasz Suuuuper! Ogromnie się cieszę Jeżeli chodzi o mdłości to mi niestety nic nie pomagało i też na samą myśl o imbirze chciało mi się puścić pawia Oby do końca I trymestru, później powinnaś poczuć ulgę Zdróweczka Kochana! Rośnijcie zdrowo
-
Dziękuję kochana. Dzisiaj kupiłam sobie oliwke dla kobiet w ciaży z rosmana, cycki mi tak urosły że smarowanie przynosi ulgę i może rozstępów nie będzie ( oby). Koleżanka poleciła mi stronke gdzie laska porównuje kosmetyki dla kobiet i dzieci , i powiem Wam że te rosmanowskie pod względem składu wychodzą super i cena ok. Jak ktoś ma ochotę poczytać polecam srokao.pl
-
Ja kompletowałam wyprawkę kosmetyczną ze sroką Nadal kupuję z jej pomocą kosmetyki dla siebie i Małego Sama kiedyś wrzucałam Wam linka do jej bloga A jeżeli chodzi o kosmetyki babydream dla przyszłych mam, to lepiej Ola stosować balsam niż oliwkę, bo w oliwce podobno jest jakiś brzydki składnik (chociaż sama ją stosowałam w ciąży, bo jeszcze wtedy nie wiedziałam). Nie uchroniła mnie przed rozstępami, ale ja po prostu mam podatną skórę.
-
No widzisz Agniesja wtedy jak pisałaś o nuej tak się na tym nie skupiłam - brak potrzeby laska super porównuje . Ja kupiłam i oliwke i balsam, moja mam nie ma po nas rozstępów, moja siostra po trójce tez nie ma. Tak więc mam nadzieję że los mnie oszczędzi:-)
-
Moja siostra i mama też nie mają a mnie dopadło, więc to raczej nie sprawa genów a rodzaju skóry Ja mam rozstępy na biodrach odkąd byłam nastolatką, więc ciążowe były niestety nie do uniknięcia
Ola, tak właśnie pomyślałam, że nie było Ci to wcześniej potrzebne i dlatego nie pamiętasz Też bardzo lubię bloga Sroki i najlepsze jest to, że niektórzy producenci (pewnie dzięki niej) poprawiają składy kosmetyków Bo skoro da się zrobić specyfik bez całej listy dziwnych składników, to po co je tam ładować?
Mam już bilety na samolot dla mnie i Małego Lecimy w lipcu na miesiąc do mojej mamy Już się nie mogę doczekać Jeszcze tylko zostaje złożyć wniosek o wydanie dla niego dowodu, wyrobienie dla nas karty EKUZ, parę innych rzeczy i można lecieć -
Ja mam tendencje do rozstępów, w czasie okresu dojrzewania pojawiły się na pośladkach, piersiach, na wewnętrznej stronie ud. Byłam pewna, że pojawia się na brzuchu po ciąży, a tu miła niespodzianka, ani jednego rozstępu. Smarowalam się olejem ze słodkich migdałów i masłem shea, ale oczywiście nie uważam tych preparatów za panaceum. Zresztą nie stosowałam jakoś bardzo systematycznie. Może skórę na brzuchu mam inna
-
My ważymy już ponad 800g:)
Anemia mnie goni i mimo żelaza hemoglobina spada w dół. Czasem nie mam siły i robi mi się słabo, ale jestem bardzo szczęśliwa. Wybieram teraz wózek i oszalec można.Izoleccc lubi tę wiadomość
-
ja zaczęłam ciążę z piękną hemoglobiną, ale od drugiego trymestru zaczęła spadać. teraz lekarz zapisał mi inne leki, zobaczymy:)Tsh to też istne szaleństwo u mnie. Ale jakoś ciągniemy dalej..
Ciężko już pomalować paznokcie u stóp;)
Męża trzeba będzie nauczyć.