1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten czujnik to fajna sprawa. Tez go posiadamy. Choć widziałam u koleżanki misia z czujnikiem, ale, gdy dziecko zaczyna płakać ten śpiewa kołysanki. Nie wiem jakiej firmy była ta zabawka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 08:56
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyAgniesja tak biorę leki na serce.
Szumisia też mamy. Jak Tomek był mniejszy to pomagal mu zasnąć. Teraz sprawiw że się tak szybko nie wybudza i ma głębszy sen. Ogólnie u nas się sprawdza chociaż czasem w ruch i tak musi pójść suszarka albo odkurzacz -
Tyle czasu endometrium rosło, że musi być gorsza @.
A ja od 4 dni jestem na diecie. Planuję do grudnia zrzucić 15kg. Dziś magiczny dzień, waga spadła poniżej 67kg. Co prawda na 66,9kg, ale od dwóch miesięcy niezmiennie było 67 z czymś. Wystartowałam od 67,8kg, więc to dla mnie ogromny sukces -
Ja ważę 74-75 a chcę 65. Też od dłuższego czasu waga praktycznie ani drgnie (raz 74 a raz 75) a w sierpniu wesele i muszę schudnąć, choćby nie wiem co Ta @ mnie trochę przytłoczyła i wstyd się przyznać, ale pofolgowałam sobie I cofam to co napisał wczoraj, wcale się nie uspokoiło, dzisiaj prawie mnie zalało na spacerze. W niedzielę komunia, mam nadzieję, że się skończy do tego czasu. Matleena, a co jest w grudniu?
-
nick nieaktualnyJa mam już wagę z przed ciąży. Tylko biodra mi się poszerzyły choć nie ma tego złego bo w końcu mam wcięcie w talii została mi też faldka na brzuchu ale pocieszam się że jak zacznę ćwiczyć to powinna zniknąc a póki co widzę że mięśnie po cc się jeszcze nie zregenerowaly.
Poza tym będę się uczyć wiązać chusty bo mój klocek rośnie jak slon i waży juz 6 kilo. Ubranka mamy 62/68 - masakra.Matleena lubi tę wiadomość
-
Matleena ostro się zabrałeś!
Agniesja, nie strasz tą @. Moja przyjaciółka dostała dopiero 1.5 roku po porodzie, wiec estem bardzo ciekawa kiedy do mnie zawita.
Izoleccc Ty chyba ogólnie mało przytułaś w ciąży i należysz do tych szczupłych. Mam rację?
Kajtuś jak się okazuje je dosłownie wszystko. Ostatnio poczestowałam go truskawkami i arbuzem- smakowały bardzo. Dałam mu też troszkę ćwikły- ta wywołała grymas niezadowolenia na twarz, ale zjadł
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja, nie mam jakiejś bardzo restrykcyjnej diety. Głodna nie chodzę, raczej nie jestem w stanie zjeść wszystkiego, co powinnam. Ale dużo produktów jest zabronionych. Tak czy siak wolę zrezygnować z pewnych rzeczy niż czuć ssanie w żołądku.
-
Dla mnie słodycze są uzależnieniem... ale czekam na ochraniacze i wracam na rolki
29.10.2014 biochemiczna
Też najtrudniej mi było zrezygnować ze słodyczy. No ale BMI wskazuje nadwagę, więc trzeba się ogarnąć.
Strasznie tu przycichło. U nas 5-ty skok nadal trwa. Tymek codziennie coś nowego potrafi. Dziś przytrzymałam mu nóżki i sam usiadł. W samochodzie się drze, bo nie chce już jeździć w pozycji półleżącej, a przez pasy nie można usiąść. Spacerówka nie do końca mu odpowiada, za to gondola to już w ogóle tragedia. Dziś byliśmy oglądać wózek 4moms origami - marzenie mojego męża. Ale jak zobaczył ile waży to mu przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 22:59
-
Ucichło, bo pogoda się zrobiła. Ja nie mam co narzekać na spacery- mały uwielbia i spacerujemy bardzo dużo.
Od 5 dni sadzam małego na nocnik w formie zabawy. Codziennie udaje mu się zrobić do niego siku. Wiem są różne szkoły w kwestii nocnika. Ja wybrałam akurat taką metodę. Gdyby maluch juz teraz byłby starszy i chodził zapewne bym go puszczała na podwórko bez pieluszki.
Jeśli chodzi o jedzenie jesteśmy po spróbowania truskawek i arbuza oraz młodej kapusty. Wszystko smakowało
Wczoraj byłam u ginekologa- wszystko ok, z tym, że endometrium cienkie, wiec nie widać owulacji "za zakrętem". No i @ tez brak. Dziś idziemy z małym na szczepienie. W przyszłym tygodniu matka znowu idzie do dentysty. Zaczęło się chodzenie po lekarzachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 08:37
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia