1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/d0fe5610fc321cc6
Madziuuuula, agniesja lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Niebieskooki blondynek się zrobił a po urodzeniu miał ciemne włoski
29.10.2014 biochemiczna
Oj uwielbia się tulić. I matkę po buzi całować czytaj- obślinić
Na tej komórce mam mało aktualnych zdjęć, wiec dlatego wkleiłam tylko jedno.
29.10.2014 biochemiczna
No właśnie widać od razu. Mój się przytuli tylko jak go coś boli, a tak to kto by się tam przytulał jak wkoło tyle ciekawych rzeczy. Od razu albo rwie się do siadania, albo grzechotka, zawsze jest coś ciekawszego. Czuję, że da mi jeszcze popalić.
-
Kajutś jaki poważny na tym zdjeciu:-) Ja od piątku mam przez 4 dni mojego siostrzeńca wiek 11 miesiecy. Dobrze że moja mama jest ze mną bo przysięgam padła bym na psyk:-) ogolnie ciocia jest od spacerów, a że pogoda sprzyja to dwa razy dziennie idziemy się szlajać , a babcia ogarnia szkodnika w domu no i przebiera kupy!!!! po pierwszym dniu myślę sobie o nie, jestem za stara na dzieci!. Dzień drugi o 9 rano spacer( nie wspomne o ktorej wstalam) cudowny ciepły dzień, młody padł i tak sobie chodziliśmy po lesie( w Poznaniu mamy las;-)) o ciotka myśli o cudownie dla takich chwil warto. Później znowu wycisk bo zęby wychodzą, ale podsumowując jest to cholernie ciężka robota , ale najcudowniejsza na świecie:-D
Ps. Śpi od.19:40 Dzięki Ci PanieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 20:54
-
Ola, dziś tak dokładnie do męża mówiłam, że jak taki słodki jest Tymek to mam ochotę zaraz zacząć robić następne. A jak budzi się w nocy, wyje albo daje mi popalić w inny sposób to się zastanawiam jak ja w ogóle mogłam kiedykolwiek pomyśleć o drugim dziecku.
A ogólnie to zdecydowałam się otworzyć firmę. Jak się uda to wracamy do Krakowa i budujemy dom. Jak nie, to szukam tutaj pracy, kupujemy mieszkanie lub dom i wtedy drugi szkrab. -
Matleena Twój Tymek rzeczywiście duży
To mój waży najmniej bo jakieś 7900, a mierzy 70 cm.
Jakoś nie mogę zobaczyć zdjęcia Anastazji.
Olka to Ty od razu na głęboką wodę zostałas rzucona Czy Twój siostrzeniec juz sam chodzi?Matleena lubi tę wiadomość
-
Jakie piękne szkraby!
Ja tu jeszcze bez dzieci, ale regularnie niańczę smyki mojej szwagierki i na dodatek fizjoterapeuci w rodzinie... możecie w razie czego zignorować rady bezdzietnej ciotki ;P
Chciałam zauważyć, że prawda jest po dwóch stronach: nie powinno się ciągnąć małego za rączki do góry, bo kręgosłup leci, ale jak najbardziej można pomagać mu ćwiczyć podając ręce. Jedyna różnica jest w tym co się robi swoim rękami, dłonie czy palce powinny być prawie jak nieruchomy drążek, dziecko ma w zasadzie samo pompować można poczuć tą siłę.
Najstarszy siostrzeneic był też taki szybki po urodzeniu i robiliśmy za siłownięNuffeq lubi tę wiadomość
-
Nufeeq cudny Nie wiem co z tym moim zdjęciem. Przez jaki program Wy wrzucanie fotki na forum?
Matleena mam bardzo podobne odczucia. Raz bym już mogła starać się o drugie dziecko, a gdy mały dokazuje stwierdzam, że bycie jedynakiem nie jest takie złe
Olka jakiś taki zamyślony był podczas spaceru na Mazurach- może dlatego, że nieznane miejsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 17:04
29.10.2014 biochemiczna
Matleena, tak delikatnie można, ale musisz cały czas czuć wyraźnie, że to on przede wszystkim napina mięśnie
Nie wiem jak to dobrze opisać, ale czuć, że mały napina mięśnie w rączkach i nawet pleców, stara się być sztywny, nic mu nie "lata" na wyczucie
Tak jakby się ktoś dorosły podnosił na drążku, pracują przede wszystkim mieśnie rąk, ale też mięśnie brzucha i pleców są napięte, żeby zachować właściwą postawę i umożliwić podciągnięcie.
EDIT: ups, pomieszałam nicki ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 23:09
Matleena lubi tę wiadomość
-
Nimia wrote:Nuffeq, tak delikatnie można, ale musisz cały czas czuć wyraźnie, że to on przede wszystkim napina mięśnie
Nie wiem jak to dobrze opisać, ale czuć, że mały napina mięśnie w rączkach i nawet pleców, stara się być sztywny, nic mu nie "lata" na wyczucie
Tak jakby się ktoś dorosły podnosił na drążku, pracują przede wszystkim mieśnie rąk, ale też mięśnie brzucha i pleców są napięte, żeby zachować właściwą postawę i umożliwić podciągnięcie.Nimia lubi tę wiadomość
-
HejA
Agnesja dziewczyna wyboru nie miała bo była chrzestna poza tym z anglii i nie miała z kim dziecka zostawić. No nic ważne ze po wszystkim.
Kurde ale wasze dzieci już tyle ważą u nas 7900 po dzisiejszej wizycie u lekarza a długości nie mierzą bo nie miarodajne u nas 80 tez ciuszki.
Za tydzień wylot jeszcze musze kupić dwie sztuki jakiś kaftanikow na guziki i tyle 5Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Ooo dzisiaj udało mi się wejść na zdjęcie Kajtusia. Jaki poważny przystojniak
Mój zawsze poza domem ma taką minke i nie ma mowy żeby się uśmiechnął do obcych.
Olka to przynajmniej meble go ograniczają i dobrze, że za rękę się trzyma, bo jakby chciał sam biegać, to chyba trudno byłoby go upilnowac.
-
nick nieaktualnyMam dzisiaj za sobą pierwszą próbę usypiania bez cyca. On płakał a ja z nim. Jakiś koszmar. Ostatecznie dostał cyca i zasnął w kilka minut, Jak takiemu maluchowi wytłumaczyć, że teraz będzie musiało już być inaczej- bezcycowo, kiedy wszystko czego on potrzebuje to jest ten właśnie cyc