1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastazja również wszystkiego co najlepsze. Spełnienia marzeń.
Ja na forum ostatnio z doskoku. Ledwie zdąrzę przeczytać a napisać już nie ma kiedy.
Nadal jeżdżę z Tomkiem na rehabilitację. Po asymetrii już nie ma śladu ale zostały problemy z napięciem. Mały powoli się bierze za siadanie
Ja się zapisałam na kurs z zakresu położnictwa więc w weekendy jeżdę na zajęcia a tata walczy a TomkiemMatleena, Anastazja85, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Wróciłam do was, mam nadzieje, że mnie jeszcze pamiętacie po ponad roku
16 sierpnia 2015 urodziłam Kacperka, poród gładko poszedł, później troche ciężej było. Pomału wychodzimy na prostą więc pora na kolejne szkrabiątkoMatleena, IzaBell, Izoleccc, Nuffeq, agniesja lubią tę wiadomość
-
Monita, przyjmij jeszcze ode mnie spóźnione życzenia :*
Agniesja, specjalnie 4U:
CIASTECZKA W 5 MIN:
1 jajko roztrzepać na pianę, zamieszać z twarożkiem chudym 30g, orzechami, rodzynkami, suszonymi morelami, suszonymi śliwkami itp., proszkiem do pieczenia, cynamonem. Nakładać na patelnię teflonową.
U mnie dieta postępuje. nie wazyliśmy jedzenia przez weekend bo byliśmy u teściowej i ogólnie pojawiło się kilka oszustw (więcej kanapek itp, ale na szczęście i tak poleciało w dół. Teściowa zamiast zmotywować i pochwalić męża zaczęła swoje teksty, że gdyby jadł normalnie tylko mniej to też by schudł. Wściekła jestem na nią, bo wiem jak dużo go to kosztuje jednak.
Ja mam dwa dni na dokończenie wniosków unijnych. Siedzę i klepię. Mama pomaga mi z Tymkiem. W środę lub czwartek jadę do Rzeszowa złożyć. Wnioski do małopolski zleciłam firmie zewnętrznej. Dostałam wiatru w żagle, potrzebowałam odskoczni od pieluch.
A co tam u Was?mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
jestem tu nowa.
Rocznik 85 naturalnie, sierpień!.
Jestem Iza a moja historia starań (tak w skrócie) jest następująca:
od ponad dwóch lat razem z mężem nie używamy zabezpieczeń z nadzieją, że jak się uda to będzie super. Rok temu prawie się udało (wczesne poronienie). Wtedy zaczęłam starać się jeszcze bardziej, pilnując dni płodnych i tak dalej, ale presja mnie trochę przerosła i na kilka miesięcy odpuściłam. Teraz z nową energią i zdrowym rozsądkiem zaczynamy planowanie od nowa.
Liczę na wsparcie i trzymam za nas wszystkie kciukimon!ta^, Izoleccc, Matleena lubią tę wiadomość
-
Matleena to ja świętowałam urodziny
Izabella witamy u Nas skąd jesteś? Robiliście z mężem jakieś badania?
Ja jestem po intensywnym weekendzie - w sobotę impreza z okazji wspaniałego wieku- 31- lat. Przyjaciele obdarowali mnie lampą bezcieniową do robienia paznokci i kilkoma innymi gadżetami. Chyba musze zacząć dorabiać do macierzyńskiego skoro posiadam już taki spory zestaw. Z kolei w niedziele i dziś spacerowaliśmy po górach. Maluch zniósł to dzielnie.
Teraz Kajtuś padł. Od kilku dni ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, która kończy się około południa, wiec nic dziwnego, że wieczorami jest zmęczony.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Matleena to ja świętowałam urodziny
Izabella witamy u Nas skąd jesteś? Robiliście z mężem jakieś badania?
Ja jestem po intensywnym weekendzie - w sobotę impreza z okazji wspaniałego wieku- 31- lat. Przyjaciele obdarowali mnie lampą bezcieniową do robienia paznokci i kilkoma innymi gadżetami. Chyba musze zacząć dorabiać do macierzyńskiego skoro posiadam już taki spory zestaw. Z kolei w niedziele i dziś spacerowaliśmy po górach. Maluch zniósł to dzielnie.
Teraz Kajtuś padł. Od kilku dni ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, która kończy się około południa, wiec nic dziwnego, że wieczorami jest zmęczony. -
Izabella a jak mąż się zapatruje na ewentualne badania?
Anastazja, mam nadzieję, że się nie złościsz.
U mnie ciężki czas. Idą górne jedynki. Dziś Tymek nie spał od 1 do 4. O 4 obudziłam męża żeby się ze mną zamienił. Do tego ciągle się sprzeczamy bo mąż ma w pracy dużo obowiązków a ja ledwo wyrabiam z wnioskami i domem. Teraz chwila spokoju, młody śpi ja piję kawę i jak zdążę to prasowanie. Ale kawa ma pierwszeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 10:53
-
No coś Ty, niejednemu taka obrażalska
Tez ostatni ostatnio nie mam czasu. Ciągle coś robię, ciągle gdzieś pedzę.Matleena lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
Anastazja, mocno spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia dużo dużo zdrówka, szczęści, spełnienia marzeń i czasu dla siebie To Ty taka zdolna i robisz paznokcie? :> Jak chodziliście z Kajtkiem po górach? W nosidełku?
U nas też od jakiegoś czasu tylko jedna drzemka w ciągu dnia, ale za to konkretniejsza, bo potrafi trwac nawet 3 h, a ja przez ten czas tylko coś pichcę i głowię się co temu bąblowi zrobić, żeby zjadł (u nas jest ogólnie masakra z obiadami) i narobię się czasami jak głupia a ten i tak nie zje Przez dłuższy czas był marudny popołudniami przez tą jedną drzemkę, ale już się przyzwyczaił i jest lepiej Też chodzi spać ok. 19:40
Matleena, wielkie dzięki za przepis :* Super, że nadal trzymasz się diety, u mnie gorzej W weekend zjadłam pizzę i m&msy a po weekendzie jakoś tak znowu podjadam i kilogram wrócił Ogólnie nam chandrę i nie wiem czy spowodowana jest jesienią, nadwagą czy odstawieniem młodego od piersi a może wszystkim po trochu...
-
Tak, w nosidełku choć mąż dużo go nosił poprostu na rękach. Ma chłop siłę to może dźwigać.
Kajtuś śpi niestety tylko raz i tylko godzinkę. Gdyby spał ze dwie to nie ma problemu, niech będzie 1 drzemka.
Trochę ze mnie dusza artystyczna. Robie biżuterię z koralików Toho na szydełku -przede wszystkim bransoletki i naszyjniki. Z koleijeśli chodzi o paznokcie to dopiero od 3 miesięcy robie hybrydy, ale chyba wgłębię się bardziej w ten temat
Za życzenia oczywiście dziękuję
Izoleccc Wrocław jest śliczny. Miałam okazję go zwiedzać, gdyż swego czasu co roku na wakacje jeździłam do rodziny do Jeleniej Góry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 12:04
29.10.2014 biochemiczna
Anastazja, pokaż bransoletki, może coś zamówię u Ciebie?
Izabela, mierzysz temp? Prowadzisz wykres?
U mnie szalony dzień. Cały spędzony w Rzeszowie. Złożyłam 3 wnioski o fundusze unijne. W pierwszym biurze przedłużyli rekrutację bo mało chętnych. W drugim Pani powiedziała jak poprawić wniosek i pomogła mi to zrobić, w trzecim okazało się, że nawet "x" nie może być zaznaczony ręcznie i przedrukowywaliśmy wniosek. Nabiegałam się, najeździłam, odwiedziłam teściowa i choć to niezgodne z dietą poprosiłam, żeby dała mi swojej zupy bo ona tak strasznie się cieszy jak jemy to co ugotowała.
Potem trochę nadrobiłam czasu na autostradzie ale odbiło się na kosztach paliwa, niestety spalanie znacznie wzrosło
O 18 wizyta kontrolna u dietetyka:
U MNIE:
Talia: - 4cm
Brzuch: - 2,5cm
Biodra: - 1,5cm
Waga: - 3kg
MĄŻ:
Talia: -4,5cm
Brzuch: - 2,5cm
Biodra: -4cm
Waga: - 4,7kg
W ramach nagrody zjedliśmy sobie po dwa ciasteczka owsiane. Były przepyszne
A jak wróciłam okazało się, że moje dziecko biega już prawie za jedną rękę i przy każdej okazji staje sobie zadowolonyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:03
mon!ta^ lubi tę wiadomość