1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę, że mąż nie miałby nic przeciwko badaniom, ale tak naprawę nie rozmawialiśmy o tym. Temperatury nie mierzę ze względu na pracę, mam zmianową więc nie udałoby mi się mierzyć o jednakowej porze.
Lekarz trochę uspokoił kiedy powiedział, że najważniejsze, że raz nam się udało a wiele pierwszych ciąż kończy się poronieniem. Po czymś takim presja dla mnie była zbyt duża, dlatego nie skupiałam się tak bardzo na planowaniu i chyba na razie również pozostanę przy kalendarzu i może jakichś ziółkach -
Napewno wkleję jakieś zdjęcia, gdy tylko ogarnę dom. Mama wczoraj złamała nogę i przybyło mi obowiązków.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Witam Izabell. Witam ponownie Ciebie Fretka. My właśnie wróciliśmy od mojej mamy z Nowej Soli. ( blisko Zielonej Góry) Niestety ciągle jest w szpitalu bo właśnie ponad rok temu złamała nogę i do tej pory noga się nie chce zagoic. Miała już 5 operacji i non stop leży. Zalamka. Mam nadzieje ze u Twojej mamy Anastazja szybko wszystko wróci do normy.
IzaBell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nufeeq dużo zdrowia dla Twojej mamy!
Moja za tydzień ma ponowne prześwietlenie i wtedy zobaczymy do dalej. Oby wszystko było dobrze. Teraz mam dużo więcej rzeczy na głowie, ale jakoś daje radę.
Kajtuś dużo gada i ciągle jest go wszędzie pełno. Ulubione słowo od kilku dni to "nie" Pierwszy krok juz za nami. Teraz zaczynam kompletować gadżety na roczek - od balonów, po czapeczki itp. Coś polecicie mamy? Tzn. Jakiś sklep internetowy?IzaBell, Matleena lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Nuffeq wrote:Witam Izabell. Witam ponownie Ciebie Fretka. My właśnie wróciliśmy od mojej mamy z Nowej Soli. ( blisko Zielonej Góry) Niestety ciągle jest w szpitalu bo właśnie ponad rok temu złamała nogę i do tej pory noga się nie chce zagoic. Miała już 5 operacji i non stop leży. Zalamka. Mam nadzieje ze u Twojej mamy Anastazja szybko wszystko wróci do normy.
Ja dziś w Nowej Soli odwiedziłam dentyste (Korona) -
Ja tez tylko tort zamówiłam (Dawidek też go jadł, nawet sam sobie ściągnął z czyjegoś talerzyka) i napompowałam kilka najzwyklejszych balonów Mi jakoś też nie chciało się bawić w coś bardziej fikuśnego
Gratulacje Matleena dla Tymka
Nuffeq, dużo zdrówka dla Twojej mamy i żeby szybko doszła do siebie.Matleena lubi tę wiadomość
-
Anastazja ja nie pomogę, bo ja wszystkie dekoracje zamówiłam na Aliexpress. U nas roczek z motywem sówek. Mam zamówione wykałaczki z sowami, chorągiewki sowy, tort chcę żeby był z sową i do tego balon "1" o wielkości 40" i balony literki 16", TYMOTEUSZ albo TYMEK - zamówiłam obie wersje, wybierzemy co chcemy. Mąż chce kupić hel i nim nadmuchac balony. Czapek nie kupuję, bo nie chcę zmuszać babć i ciotek żeby je zakładały, a u nas dzieci nie ma w rodzinie. A i jeszcze mam zamówione formy do czekoladek w kształcie sówek.
IzaBell lubi tę wiadomość
-
U Nas o czapeczki upomnieli się... znajomi. Tak, jak na chrzciny, tak przychodzą na roczek Kajtusia. Ja i mąż nie mamy rodzeństwa, stad grupa przyjaciół zawsze nam towarzyszy A ze chcą małemu umilić przyjęcie to u biorą czapeczki.
Wypatrzyłam balony, czapeczki, świeczkę, grillandę, wykałaczki w zestawie (postawiłam na kropeczki).Matleena lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia