1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W tym cyklu miałam śliczną ciemną kreskę przez 2 dni, więc za tydzień czwartek-piątek zrobię sobie test na progesteron i wtedy będę wiedziała czy była OVU, ale mam jakąś nadzieję w sercu że jest dzisiaj, bo strasznie mnie boli jajnik aż promieniuje do krzyża (a od wielu wielu miesięcy takiego czegoś nie miałam - mam cykle bezowulacyjne )... może coś akurat się tam dzieje
Nuffeq, mon!ta^, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Ja z szybkim pytaniem- czy któraś z Was podawała lub podaje żelazo maluchowi? My mamy takie zalecenie, bo morfologia nienajlepsza. Nuffeq, może Ty jesteś w stanie coś doradzić, bo chyba jesteś farmaceutką? Nie chce żeby małemu posypały się zęby. Rady typów - dać dziecku coś innego do picia po wypiciu żelaza też już znam. Ktoś, coś??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 20:48
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dietę pomału zaczęliśmy stosować. U nas jednak największym problemem jest fakt, że mały nie je mm ani kaszek, wiec sama muszę tworzyć zbilansowane posiłki. Słoiczki też mu nie smakują- są za rzadkie. Woli bardziej stałe posiłki.
29.10.2014 biochemiczna
Jedyne co chce to serki np Danonki. On jest prawdziwy facet woli jajecznicę lub parówkę Jajka owszem mają dużo żelaza, ale trzeba by było zjeść ich duża ilość. Najlepiej byłoby, gdyby mały zaczął jeść wątróbkę, ale jej nie lubi. Zresztą ja też mam do niej wstręt.
29.10.2014 biochemiczna
Tęsknię za brzuszkiem ciążowym...
Monta, Twój pewnie już ładniusi. Daj jakieś foto
29.10.2014 biochemiczna
Matleena wrote:Nie, wystarczy mi świadomość, że jej to nie przeszkadza. Tymek ją lubi a dla mnie to wystarczające.
nie dajmy się zwariować
Laski ja patrzę na to z innej perspektywy niż Wy ... Moja Mama jest nianią ... i załamałaby się gdyby się dowiedziała, że jej ktoś nie ufa i ją nagrywa ... zresztą najlepszym dowodem na to jaka niania jest, jest zachowanie Waszych dzieci
moja mama nadal ma kontakty z dziećmi, którymi się opiekowała bo obie mamy ciągle do niej dzwonią, mama moja odwiedza chłopców i z reguły kończy się to płaczem i tekstami "Nianiusiu nie wychodź, nie zostawiaj nas" heheMatleena lubi tę wiadomość
-
u mnie siako tako ...
od kilku dni tak mnie bolą cycki, że w nocy nawet się budzę i nie mogę się dotknąć do sutków ...
dzisiaj test zrobiłam, ale na marne jednak kreska i ch## ...
olewam toooo ...
od dzisiaj jestem na diecie
mój ginekolog powiedział, że powinnam schudnąć, to akurat sama wiedziałam
trzymajcie kciuki -
Dzisiaj miałam badanie i usg. Diagnoza szyjka 8 mm i rozwarcie na 2,5 cm. Tak więc Mania nie chce czekać , tak więc plan mam ambitny żeby jeszcze 3 tyg wytrzymać, a co przyniesie los.....jedna dobra wiadomość to taka że mała ma 2120g.
Matleena, Marikita lubią tę wiadomość