1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monta jak z dwójka leci?
U mnie 8 tc lekki stres mam!Nuffeq, agniesja, Marikita, Nina26 lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dziękuję dziewczyny! Choć stresa mam, bo już wiem "z czym to się je". Narazie oprócz ciągnięcia w podbrzuszu, zmęczenia i mdłości nie mam na co narzekać. U lekarza byłam tydzień temu. Wszystko, jak na ten moment wygląda ok. Tsh i progesteron w normie. Za dwa tygodnie kolejne usg a później badania genetyczne.
Co u Was nowego / ciekawego?
Mnie trochę dobija poranne wstawanie do pracy, ale chcę popracować dłużej niż do 14 tc (tak było w pierwszej ciazy).Nuffeq, Marikita lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Madziula ja czekałam ponad rok na okres po ciąży. I u mnie młody dalej ciągnie cyca. Nic nie planowałam a tu dwie krechy. Może to i dobrze. Sama nie wiem kiedy bym się zdecydowała na kolejnego potomka. A jestem przed faktem dokonanym i będzie mała różnica wieku
Nina26 lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
nick nieaktualny
-
u mnie juz minelo 13 miesiecy od porodu, no nic, czytalam o babkach, co i dwa lata czekaja,jak dzieci duzo ssa, a moj to uwielbia sobie ciumkac. NIe chce odstawiac, to zly moment.Zreszta po ostatnich dniach to chyba nie mam sily na drugie Bobo.
a jeszcze zostalam drugi raz ciocia, roznica wieku u dzieciaczkow 15 miesiecy, niezly hardcore. wiec jdnka mimo wszystko chyba wole nieco dluzej odczekac.
Zalamana85 witamy. Czemu taki nick?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zalamana a bylas u lekarza? wiesz jaki masz problem, ze nie mozesz zajsc?
A bo moj sie budzi z 15 razy w nocy i nie wyborazam sobie, zeby za 9 miesiecy zawiatalo kolejne bobo,co sie budzi kilka razy w nocy:( ale tak czy siak raczej mam male szanse na ciaze,wiec nie ma o czym mowic..
Anastazja jak tam?
co u reszty Was? -
Załamana skąd piszesz?
Madziula całkiem podobne miałam odczucia zanim okazało się, że jestem w ciąży dlatego boję się, jak to będzie. Ale dam radę.
Czuję się jako tako. Ogólnie bardzo dużo śpię i jestem zmęczona- mąż wyjechał w połowie września za granicę i Bogu dziękuję za moją mamę i jej pomoc, bo bym podała na pysk!
29.10.2014 biochemiczna
Anastazka85 GRATULACJE
Dziewczyny dawno mnie tu nie było, niestety póki co bez zmian! (już 2 lata starań za nami)
Ale mam dobre wieści, bo od maja zrzuciłam 8 kg!
Cieszę się bardzo!
Niestety nadal mi się pojawiają i znikają torbiele ... ostatni msc brałam Primolut-Nor, tydzień temu byłam u gina i torbiele zniknęły Od jutra jadę z koksem (clostilbegyt, pierwszy cykl) ... jestem ciekawa czy mi to pomoże zaskoczyć ...
Trzymajcie kciuki! Chcę Wam w końcu móc zacząć pisać o tym, że rzygam jak kot buehehehe
Uściski!Madziuuuula, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Zalamana a bylas u lekarza? wiesz jaki masz problem, ze nie mozesz zajsc?
A bo moj sie budzi z 15 razy w nocy i nie wyborazam sobie, zeby za 9 miesiecy zawiatalo kolejne bobo,co sie budzi kilka razy w nocy:( ale tak czy siak raczej mam male szanse na ciaze,wiec nie ma o czym mowic..
Anastazja jak tam?
co u reszty Was?
W sierpniu sie okazalo ze prolaktyna za wysoka...
Jestem juz po ostatniej dawce i teraz wyszlo za malo..ale to po lekach...powtorze za jakus tydzien. -
nick nieaktualnyAnastazja85 wrote:Załamana skąd piszesz?
Madziula całkiem podobne miałam odczucia zanim okazało się, że jestem w ciąży dlatego boję się, jak to będzie. Ale dam radę.
Czuję się jako tako. Ogólnie bardzo dużo śpię i jestem zmęczona- mąż wyjechał w połowie września za granicę i Bogu dziękuję za moją mamę i jej pomoc, bo bym podała na pysk!
Z Trojmiasta