1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Marikita, jak po wizycie? Mam nadzieję, że wszystko jest ok! :*
Mamy
mój mały człowiek mierzy 8,3 mm
Dziewczyny cuda się jednak zdarzają .... po 2,5 roku bezowocnych starań!
ściskam Wam mocno i całuję :-*agniesja, Nuffeq, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt lasensje :*
agniesja lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Ale tu cisza:(
dziewczyny co u Was?
Jak dzieci?Matlena, Monita, OLka, Agniesja, Izolecc i te,ktore pominelam, kolejnosc przypadkowa. odezwijcie sie? a jak tam nowe dziewczny?Marikita jak tam?
Anastazja jak u Ciebie? jak sie czujesz? -
Hej. Od dłuższego czasu miałam coś napisać i ciągle brak czasu. Nadal pracuje i rosnę mamy 27 tc. i nie mamy pewności co kryje się w brzuchu. Nawet na usg prenetalnym 2 trymestru i usg 4d lekarka nie była wstanie wypatrzyć co dziecię ma między nogami. Zasłania kroczę nogami i stopami. Jakieś 5 tygodni temu na zwykłej wizycie usłyszeliśmy, że prawdopodobnie dziewczynka, ale lekarka śmiała się żeby z kupowaniem różowych ciuszków poczekać. Na wizycie w zeszłym tygodniu nie udało się wogole nic zobaczyć. Planuję pracować jeszcze do końca marca a w ostatnim kiesiqcu sobie trochę odpocząć i przygotować wyprawkę.
Co u Ciebie nowego Madziula?
Jak inne dziewczyny się miewają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 18:54
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
A no cisza. Co jakiś czas zerkałam na forum, ale że nikt nic nie pisał to szłam dalej
Wkurzyłam się ostatnio na OF, bo do tej pory każdy jeden cykl zaznaczałam sobie na wykresie, żeby wiedzieć ile trwają i zaznaczałam sobie kiedy bolały mnie jajniki czyli prawdopodobnie w tym okresie mogła być owulacja a teraz wszystko na tym serwisie jest płatne i nawet krwawienia nie można zaznaczyć I to kurde jakie cen, masakra!
Jeny Anastazja, to już 27 tc? Wow, kiedy to zleciało Ja na Twoim miejscu darowałabym sobie zakup nowych ciuszków, nawet jeżeli byłaby to dziewczynka. Jeżeli zachowałaś ciuszki po pierwszym dziecku to na pewno wiesz, że są w stanie idealnym a przecież dziewczynka wcale nie musi być ubrana od stóp do głów na różowo Jej i tak będzie wszystko jedno
U mnie bez zmian, na razie nie chcę i nie planuję drugiego dziecka. Po pierwsze dlatego, że mam umowę na czas określony jeszcze przez rok a po drugie, że mieszkanie mamy za małe i najpierw chcemy się gdzieś przeprowadzić.
A jak tam Wasze chłopaki? Mój od stycznia chodzi do przedszkola. Duuuużo choruje W styczniu nie było go przez 14 dni, przesiedział w domu. Teraz chodzi drugi tydzień, ale coś już w weekend zaczynał kaszleć, więc nie wiem jak długo to potrwa.
Za miesiąc lecimy na tydzień do mojej siostry ciotecznej do Manchesteru, mam nadzieję, że wszystko się ułoży i urlop nam wypali -
Marikita, jakie mieliście problemy? serdeczne gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 12:09
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00