1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuffeq, nie naciskaj a zobaczysz, sam się zdecyduje. Ja nie chciałam nic mówić mojemu. Znam go na tyle, że wiem, że musi się sam przekonać do pewnych rzeczy. Sama też nie chcę popadać w paranoję z badaniami. A kto wie, może i bez nich zaskoczy?
-
Spoko dziewczyny, na razie jest dobrze Mąż nie kwalifikuje się obecnie na przeszczep, stosuje leki, które pozwalają żyć w miarę normalnie. Całe szczęście, że to nie jest ciężka chemia, jednak musi brać je przewlekle.
Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej dla każdej z nas.Matleena, agniesja, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Kochane, byłam dzisiaj u gina (innego niż do tej pory, ale do którego kiedyś już chodziłam, prywatnie). Dał mi skierowanie na monitoring cyklu Poradziłam się go, czy mam brać CLO zgodnie z zaleceniami poprzedniego gina. Powiedział, że lepiej się wstrzymać a najpierw zrobić monitoring, więc posłucham się go i nie będę łykać niepotrzebnie leków A co Wy myślicie? Lecę na basen, buziaki!
-
Zrobiłam postępy. Zamówiłam witaminy, magnez i kwas foliowy bo mi się kończy. Wiesiołka odpuscilam, za to wzięłam omega 3.A i tak wyszło ponad 50zł. Zamawia któraś z Was w aptekach internetowych? Zastanawiam się która się opłaca najbardziej, bo mi się spodobało
Nuffeq, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, jednak posłucham tego dzisiejszego lekarza, bo nawet boję się tego CLO, chyba że będzie taka ostateczność... Trochę dziwne wydawało mi się, że tamten gin wypisał mi ten lek, bez wcześniejszego wykonania monitoringu cyklu. W ogóle nie robił mi jeszcze żadnego USG, więc ciekawe skąd ten pomysł... Hmmm... bo mam długie cykle?!
Matleena, ja przeważnie zamawiam w aptekach internetowych, bo bardziej się opłaca i nie trzeba stać w kolejkach Staram się też szukać jednej, w której mogę kupić wszystkie potrzebne rzeczy. Uwierz mi, że 50 zł to i tak nie dużo, jakbyś poszła do takiej zwykłej, pierwszej z brzegu. Chyba, że masz w pobliżu tanią i w której nie trzeba czekać w dużych kolejkach.Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Właśnie muszę popatrzeć w których jest najtaniej, ale z drugiej strony też przecież nie będę przez pół dnia cen porównywać. Mam jedną w miarę tania aptekę niedaleko, ale tam dziadki blokują zwykle, druga jest w Factory, mają przeceny, ale trzeba już podjechać. Minusem internetowej jest brak pani w okienku, która doradzi. A gdybym kupowała w zwykłej to i tak pewnie zrezygnowalabym z części suplementów bo byłoby mi żal. Kurde, czy wszystko musi być takie drogie?
-
Matleena w sumie teraz kupuje jeden zestaw witamin tak, by w swoim składzie miał 100% zapotrzebowania na kwas foliowy. Tym razem wybrałam Femibion. Magnezu zawiera co prawda mało, ale zależało mi żeby miał sporo jodu. Zapłaciłam za niego 2 aptece stacjonarnej +/- 35 zł. Jedna tabletka dziennie a jest ich 60, wiec mam 2 miesiące z głowy
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
agniesja wrote:mon!ta^ może to bromergon jest przyczyną opóźnienia Twojej @, czyli tak jak napisałaś pod swoim wykresem? Ja też kurcze już 37 dc a na @ nic się póki co nie zanosi. Przeważnie kilka dni przed miałam okropnie bolące piersi a teraz prawie w ogóle. Podejrzewam, że opóźnienie jest przez antybiotyk, który brałam w tym cyklu Mam nadzieję, że wredna małpa długo nie karze na siebie czekać Najważniejsze, że nie przyszła dzisiaj, bo idę do gina a później na basenCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
ej dziewczyny mam problem zrobiłam test ciążowy ale jedna kreska jest bardzo mocno czerwona a druga leciutko zaróżowiona prawie jej nie widac. o co chodzi później powtórzyc. bo po wykresie nie widac ciąży nie mam cały czas wzrostu temperatury. moze to poprostu błąd testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 10:40
Nuffeq lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyalbo bardzo wczesny etap ciąży albo błąd - choć błędy zdarzają się baaaardzo rzadko więc możesz zacząć się cieszyć - gratuluje !!! no a dla pewności zrób sobie badanie krwi HCG - jak się ładnie poprosi Panie to już czasem w godzine są wyniki i nawet czasem wysyłają na meila wtedy będziesz mieć czarno na białym
Nuffeq, agniesja, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Mon!ta najlepiej zrób Betahcg z krwi, da Ci to najwiarygodniejszy wynik. Wykresy nie zawsze odzwierciedlają ciążę. Jak przeglądałam galerie wykresów ovufr. te ciążowe to nie zawsze była tendencja wzrostowa temperatury. Powodzonka, 3-mam kciuki.
agniesja, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Dzięki! Taka pomoc na pewno się przyda Powiedz Kochana, czy łykanie tranu z kwasem omega 3 i witaminami A i D jest ok podczas starań? Czytałam, że wit. A nie powinno łykać się w ciąży, ale co z okresem starań? Jakimi wzmacniaczami Ty się wspomagasz?