1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:co tak cicho sie zrobiło wczoraj bvyłam u lekarza rano zrobiłam bhcg i wyszło 56,3
Gratuluje!!!! jeszcze na usg nie będzie widać maleństwa ale tak za tydzień myśle ze sie ujawni:-D teraz odpoczywaj i życzę Ci spokojnych 9 miesiecy i zdrowego maluszka:-Dmon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Mon!ta^ cud, miód i orzeszki! Rośnijcie zdrowo masz jakieś zalecenia od lekarza? Jakieś suplementy?
mon!ta^ lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
ainer85 wrote:A ja mam pytanie. Za tydzien powinna przyjsc @ a wczoraj wieczorem przy podcieraniu mialam ciagnacy sluz. Zauwazylam go tylko raz, pozniej juz nie bylo. Zapisywac go wg? Czy jak jest jednorazowy to sie nie zaznacza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 18:07
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, nie wiem co się stało, ale przeszło mi nakrecenie. Mam jakiś taki chwilowy moment, że jak będzie dzidzia to będzie, a jak nie to nie. Może przez ten akademik, gdzie we 2 ledwo się miescimy, a może przez to, że mam całą masę innych rzeczy na głowie, które odciagaja mnie od skupiania myśli tylko na jednym. Nie wiem co jest przyczyną, ale nie czuję już tego parcia, nie chce mi się patrzeć na objawy i doszukiwać się ciąży no i w sumie dobrze mi z tym. Chyba, że po owulacji się to zmieni
Olka_29, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
A ja zaczęłam plamić i złapałam strasznego doła Dodatkowo pogrążam się oglądając na allegro koszulki ciążowe z nadrukami. Ciekawe, kiedy będę mogła taką założyć... Ehhh
http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-baby-shower-hit-i4790259524.html