1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam zamiar nachlać się w te Andrzejki, czy gdzieś pójdziemy czy nie, wszystko jedno I to raczej będę żłopać piwsko, czerwone winko (najbardziej lubię półsłodkie) zostawiam na fazę poowulacyjną
Nuffeq, jak wizyta u gina? Masz owulację?Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Nuffeq właśnie patrzyłam na Twój wykres - zawsze miałaś takie długie?
Co lekarze mówią o długich cyklach?
Wy będziecie się alkoholizowac a ja grzecznie spać w niedziele nad ranem (o 4) wyjeżdżam nad morze. Wiec wypijcie za moje zdrowie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 16:43
agniesja lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Nufffeq właśnie patrzyłam na Twój wykres - zawsze miałaś takie długie?
Co lekarze mówią o długich cyklach?
Wy będziecie się alkoholizowac a ja grzecznie spać w niedziele nad ranem (o 4) wyjeżdżam nad morze. Wiec wypijcie za moje zdrowie!
Mimo wszystko będę się obserwować (na luzie) i kibicować Wam.
A za zdrowie oczywiście wypije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 18:08
-
Mój mąż mi dziś powiedział, że piersi mi się zmieniły, że są inne niż zwykle. 3 razy się go pytałam czy tylko chce mnie pocieszyć, czy faktycznie coś widzi. I twierdzi, że minimalnie, ale widz..
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
A ja się boje że wyjdzie mi/ nam jakaś mutacja genów a nie wiem jak to się później ma do starania się o potomstwo jestem w tym temacie kompletnie zielona:-( dzisiaj koleżanka mi mówiła że leżała na porodowce z kobietą która 5 razy poroniła bo płód był męski i dopiero jak zaszła w ciąże i spodziewa się dziewczynki to wszystko jest ok. Przerażają mnie takie historie....
-
Matleena wrote:Mój mąż mi dziś powiedział, że piersi mi się zmieniły, że są inne niż zwykle. 3 razy się go pytałam czy tylko chce mnie pocieszyć, czy faktycznie coś widzi. I twierdzi, że minimalnie, ale widz..
Myślę kochana że może mieć rację faceci zawsze widzą jak zmienia się coś co bardzo ich interesuje:-) może dostaniesz najpiękniejszy prezent pod choinkę: zdjęcie okruszka -
agniesja wrote:Kurde,ja też się boję, że mam PCOS A masz jakieś konkretne objawy z tym związane? Problem z owłosieniem? Zbędnymi kilogramami, których nie możesz się pozbyć? Ehhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:42
-
Matleena 3 dni po ovu to zdecydowanie za wcześnie:) Bardziej ciągnięcie w podbrzuszu niż zmiana w wyglądzie piersi oznaczałaby ciążę, aczkolwiek to wie na tym etapie tylko ten u góry. A więc powodzenia
Nuggeq będzie dobrze. Córka znajomej mojej mamy ma zespół policystycznych jajników i teraz jest w ciąży. Fakt starali się trochę.
Olka, słyszałam o tego typu przypadkach. Z tym, że słyszałam, też, że dziewczyny, które miały nie mieć synów, tych synów rodziły.
Dla każdej z Nas jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:30
Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia