1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam zamiar nachlać się w te Andrzejki, czy gdzieś pójdziemy czy nie, wszystko jedno
I to raczej będę żłopać piwsko, czerwone winko (najbardziej lubię półsłodkie) zostawiam na fazę poowulacyjną 
Nuffeq, jak wizyta u gina? Masz owulację?
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Nuffeq właśnie patrzyłam na Twój wykres - zawsze miałaś takie długie?
Co lekarze mówią o długich cyklach?
Wy będziecie się alkoholizowac a ja grzecznie spać
w niedziele nad ranem (o 4) wyjeżdżam nad morze. Wiec wypijcie za moje zdrowie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 16:43
agniesja lubi tę wiadomość

05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Mam różnie średnio 34 dni, ale bywa, że nawet po 50. Ogólnie lekarz zdiagnozowal PCOS, więc dlatego czeka mnie stymulacja. Broniłam się przed tym....myślałam, że mnie to nie dotyczy, ale cóż, życie.Anastazja85 wrote:Nufffeq właśnie patrzyłam na Twój wykres - zawsze miałaś takie długie?
Co lekarze mówią o długich cyklach?
Wy będziecie się alkoholizowac a ja grzecznie spać
w niedziele nad ranem (o 4) wyjeżdżam nad morze. Wiec wypijcie za moje zdrowie! 
Mimo wszystko będę się obserwować (na luzie) i kibicować Wam.
A za zdrowie oczywiście wypije.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 18:08
-
Mój mąż mi dziś powiedział, że piersi mi się zmieniły, że są inne niż zwykle. 3 razy się go pytałam czy tylko chce mnie pocieszyć, czy faktycznie coś widzi. I twierdzi, że minimalnie, ale widz..
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
A ja się boje że wyjdzie mi/ nam jakaś mutacja genów a nie wiem jak to się później ma do starania się o potomstwo jestem w tym temacie kompletnie zielona:-( dzisiaj koleżanka mi mówiła że leżała na porodowce z kobietą która 5 razy poroniła bo płód był męski i dopiero jak zaszła w ciąże i spodziewa się dziewczynki to wszystko jest ok. Przerażają mnie takie historie....
-
Matleena wrote:Mój mąż mi dziś powiedział, że piersi mi się zmieniły, że są inne niż zwykle. 3 razy się go pytałam czy tylko chce mnie pocieszyć, czy faktycznie coś widzi. I twierdzi, że minimalnie, ale widz..
Myślę kochana że może mieć rację faceci zawsze widzą jak zmienia się coś co bardzo ich interesuje:-) może dostaniesz najpiękniejszy prezent pod choinkę: zdjęcie okruszka
-
Głównie chodzi o długie, nieregularne cykle, obraz usg jajników też jest charakterystyczny, choć u mnie nie ma dużo tych torbielikow. Nie mam nadwagi, ale jak tyje na zimę to w okolicach talii. Owłosienie delikatne, taki meszek. Hormony mam raczej w normie, jedynie prolaktyna w górnej granicy lub o 1 jedn. wyżej. A czy Ty masz któreś z tych objawów?agniesja wrote:Kurde,ja też się boję, że mam PCOS
A masz jakieś konkretne objawy z tym związane? Problem z owłosieniem? Zbędnymi kilogramami, których nie możesz się pozbyć? Ehhhh 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:42
-
Matleena 3 dni po ovu to zdecydowanie za wcześnie:) Bardziej ciągnięcie w podbrzuszu niż zmiana w wyglądzie piersi oznaczałaby ciążę, aczkolwiek to wie na tym etapie tylko ten u góry. A więc powodzenia

Nuggeq będzie dobrze. Córka znajomej mojej mamy ma zespół policystycznych jajników i teraz jest w ciąży. Fakt starali się trochę.
Olka, słyszałam o tego typu przypadkach. Z tym, że słyszałam, też, że dziewczyny, które miały nie mieć synów, tych synów rodziły.
Dla każdej z Nas jest nadzieja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 08:30
Nuffeq lubi tę wiadomość

05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia