1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesia a witam. Troszkę mało mnie tu było. Zwłaszcza jak udało mi się zajść w ciążę. Nie chciałam się "nakrecać", choć i tak ciąża jest dość stresująca. Również życzę zdrówka
Olu super. Mam nadzieje, ze szybko się uda. Strach i stres jest zawsze, a lekarze... No cóż. Każdy radzi inaczej. My podaliśmy się intuicji i... Szczęściu. A to zawitalo do nas po 6 miesiącach po poronieniu (23 tydzień) .
Uda się! Trzymam kciukiagniesja lubi tę wiadomość
-
Fretka trzymam kciuki.
Dziewczyny, weźcie mi wylejcie kubeł zimnej wody na głowę, bo oszaleje. Wczoraj po południu pojawił się brazowawy śluz, po którym nie ma już śladu. W sumie to dziś mam mało co śluzu lepkiego. Dziś 11dpo, zero objawów, wczoraj krzyż tak mnie bolał jakbym cegły na budowie nosiła co najmniej. Test oczywiście negatywny. Nie wiem już sama co o tym myśleć. -
Matleena wrote:Fretka trzymam kciuki.
Dziewczyny, weźcie mi wylejcie kubeł zimnej wody na głowę, bo oszaleje. Wczoraj po południu pojawił się brazowawy śluz, po którym nie ma już śladu. W sumie to dziś mam mało co śluzu lepkiego. Dziś 11dpo, zero objawów, wczoraj krzyż tak mnie bolał jakbym cegły na budowie nosiła co najmniej. Test oczywiście negatywny. Nie wiem już sama co o tym myśleć.
A może implatacyjne plamienie? musisz czekać, wiem że to nie łatwe bo każda godzina ciągnie się jak cały dzień, w 14 dpo zrób test, ale bete w poniedziałek to da Ci odpowiedź .
-
plimka_bum wrote:cześc dziewczyny na też rocznik 85 sierpień
staramy się z mężem o bobasa od roku i nic. Mam stwierdzone PCOS, stymulowane clo duphastanem , teraz odpoczynek a w styczniu laparoskpia. Miała któraś z was ją robioną?
Moja koleżanka miała robioną i własnie po niej zaszła w ciąże, tak więc trzymam kciuki żeby się udało:) -
Matleena wrote:Dziewczyny, weźcie mi wylejcie kubeł zimnej wody na głowę, bo oszaleje. Wczoraj po południu pojawił się brazowawy śluz, po którym nie ma już śladu. W sumie to dziś mam mało co śluzu lepkiego. Dziś 11dpo, zero objawów, wczoraj krzyż tak mnie bolał jakbym cegły na budowie nosiła co najmniej. Test oczywiście negatywny. Nie wiem już sama co o tym myśleć.
Taaaak, to najprawdopodobniej implantacja Tak jak Ola napisała, poczekaj do 14 dpo i zatestuj, trzymam kciuki
Witaj plimka_bum! Życzę Ci powodzenia, żeby w końcu się udało. -
Witaj Plimka_Bum
Matleena wiesz ja też miałam plamienie wczoraj, ale nie brązowe tylko takie jasne różowe ( pomieszane z białym śluzem). Od 3 dni biorę duphaston, bo progesteron miałam niski wg mnie. Jednak temperatura słabo przyrasta więc też na nic nie liczę. Heh.
-
Nuffeq, ja na Ciebie liczę, ktoś tu musi zaciążyć a jak już u mnie widziałaś ja nie podratuje statystyk w tym cyklu od przyszłego nie mierzę temp, 10.12 mam ginekologa, poproszę o skierowanie na badania i zdaję się na ślepy los. Trzeba spróbować na luzie, skoro bez luzu nie wychodzi.
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Matleena przykro mi, a jeżeli chodzi o mnie, naprawdę czuję, że @ przyjdzie i znowu będzie rozczarowanie
Myślę, że może rzeczywiście postawić na luz i tylko na maxa.
Badania oczywiście w między czasie można sobie zrobić, na pewno nie zaszkodzi.
Plimka_bum u mnie też gin podejrzewa PCOS i jak się nie uda do końca roku to też będę miała stymulację tylko, że clostilbegytem.
Miłego popołudnia dla Was dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 14:09
-
Hej dziewczyny Śle pozdrowienia znad morza. Dziś słonecznie, więc długi spacer zaliczony
Matleena podpisuje się pod luzem. Pytałam o ten fakt nawet psychiatre do której się udałam na kilka wizyt . Mówiła, że nie raz zgłaszały się do niej pary, które wg badań ginekologiczny były zdrowe a dzidziak się nie pojawiał. Blokada psychiczną była u nich duża i przez to nie wychodziło. Tobie na razie spadła tylko temp. wiec nic nie jest przekreślone. Różne cuda się zdarzająNuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Hej dziewczyny Śle pozdrowienia znad morza. Dziś słonecznie, więc długi spacer zaliczony
Matleena podpisuje się pod luzem. Pytałam o ten fakt nawet psychiatre do której się udałam na kilka wizyt . Mówiła, że nie raz zgłaszały się do niej pary, które wg badań ginekologiczny były zdrowe a dzidziak się nie pojawiał. Blokada psychiczną była u nich duża i przez to nie wychodziło. Tobie na razie spadła tylko temp. wiec nic nie jest przekreślone. Różne cuda się zdarzają -
Już śluz brązowy więc @ przyjdzie, poza tym u mnie zawsze taki spadek jest w dzień @. Ale to nic, nie ma co płakać, tylko trzeba się brać do nie chcę mierzyć temperatury, bo to mnie blokuje. Przegadalam sprawę z mężem i stwierdził to samo, że jak mierzę, to się nakrecam strasznie. Nic tylko trzeba sobie zrobić drugi miesiąc miodowy i wyluzować, inaczej nic z tego nie będzie. Owu spróbuję określić sluzem i na podstawie poprzednich cykli i myślę, że się wstrzelimy. Pracujemy na uczelni, wiec będzie dużo wolnego to i na serduszka będzie czas
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
No i co? I jajco! A raczej małpiszońctwo. Przylazła i to tak się wredna zakradła, tu plamienie, rano jest, wieczorem go nie ma. Potem skok temperatury, aż wysikałam teściora a chwilkę później się pojawiła, no bo jakby mnie miała opuścić. Aż na cały dzień mi humor popsuła. Ale już mężuś obiecał lody, więc dzisiaj olewam fakt, że brzuchol i cycury nie urosły mi z ciąży tylko z obżarstwa i połakomię się na pocieszacza
A co tam u Was? Bo jakoś tak cicho się zrobiło. -
U mnie śpiąco Wczoraj niby o 23 poszłam spać, a po 8 ledwo na bete wstałam i przed 12 tak mi sie oczy kleiły, że musiałam iść na drzemke. Cycki swędzą, sutki bolą Po 20 będe miała wyniki bety i progesteronu to napisze co i jak
Przykro mi Matleena