1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ainer super!!! A ten skok na końcu wykresu niesamowity
Mon!ta cieszę się, że wszystko dobrze. Trzymajcie się zdrowo
Matleena będziesz testować 2 dni przede mną. Najlepsze jest to, że mnie przegoniłaś nawet w kolejnym cyklu -taki mój cykl jest dłuuuugaśny.
Ja oczywiście po słowach gina zwątpiłam, ale dopuszczam myśl, że przecież mógł się mylić... Chciałabym taki prezent (fasola) na Święta i na urodziny.agniesja, mon!ta^, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Nuffeq mam nadzieję, że lekarz się mylił w Twoim przypadku. Ja mam jakieś takie krótkie cykle. Aż się boję, że niedługo to mi się wszystkie jajeczka wyczerpią A kiedy masz urodziny? jak mamy tak krótką przerwę od siebie, to moożemy się teraz razem nakręcać objawami W kupie raźniej
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Ooooo, to faktycznie byłby dobry prezent. Mam nadzieję, że wszystkie tu taki dostaniemy z okazji świąt. Mnie zaczyna boleć lewa pierś. Tak z boku i tak jakby na dole. Na razie nie boli jakoś mocno, ale inny ból niż przed @, taki jakby mi ktoś siniaka nabił (no chyba, że mąż mi gdzieś z łokcia pociągnął w nocy, ale póki co się nie przyznaje )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 00:07
mon!ta^, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Ja się dziś tak skupiłam na stresie związanym z prezentacją na seminarium, że zapomniałam o jakichkolwiek obserwacjach. Może i dobrze. Prawa pierś dołącza do bólu, ale na razie mały, przy dotykaniu tylko. I takie cmienie w brzuchu. Chyba w ogóle zrobię w sobotę test.
-
Hej. Pozdrawiam kochane znad morza strasznie wieje ale jest pięknie. Spokój na plaży i dużo jodu podczytyje Was na bieżąco ale nie mam czasu pisać. Będę tu jeszcze 12 dni, więc będę śledzić testując
Nuffeq, agniesja, ainer85 lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Biedna Ola ... mnie też zawsze dołują takie wieści Wczoraj moja koleżanka z pracy powiedziała, że jej niedobrze i wyszła wcześniej do lekarza. Tak sobie pomyślałam, że jak będzie w ciąży to się wkurzę, w szczególności dlatego, że jest 4 lata młodsza. Napij się winka Kochana, przynajmniej szybciej uśniesz a jutro będzie Ci na pewno mniej przykro niż dzisiaj :*
Mon!ta a jak się czujesz?
Matleena, jak tam Twoje objawy? Coś nowego?
Anastazja, jak zdróweczko i jak szkolenie? Mam nadzieję, że zbytnio Cię nie męcząmon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Agniesja jest dosyć intensywnie. Sporo materiału przerabiamy. Dużo pracujemy w systemie. Całość kończy się egzaminem, wiec pasuje spiąć pośladki.
Niedzielę powinnam mieć wolna, wiec planuję długi spacer brzegiem morza
Trzymajcie się cieplutko :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 20:54
agniesja lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Dawno sie nie odzywałam, ale cały czas was czytam i kibicuje
Dzisiaj jak mi tempka poszła w góre zamiast spadać (a zaczyna w 11dpo) - postanowiłam, że nie wytrzymam i zrobie sikacza No i bez wpatrywania sie z małej odległości, cień widać, tylko koloru różowego jeszcze za bardzo nie podłapałNuffeq, agniesja, Anastazja85 lubią tę wiadomość