1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fretka gratuluje pierwszego spotkania z fasolkiem:-D ja padam z nóg II dzień przy garach zakończony rezultat farsz na krokiety w lodówce, 4 makowce i jeden sernik, jutro tylko z 70 krokietów, zupa grzybowa i kapusta z grzybami, no i pakowanie trzymajcie kciuki żebym nie padła:-D
-
Kochane życzę Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Oby nowy, 2015 przyniósł Wam to, o czym najbardziej marzycie... ślicznego bobasa :*
Olka_29, Nuffeq lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Cześć Kochane! Wpadłam tylko życzyć Wam zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie, pełnych miłości i ciepła oraz duuuuużo prezentów, szczególnie tych w postaci dwóch kreseczek
PS. U mnie bez zmian oprócz tego, że coś złapałam na basenie i swędzi jak cholera Dziś 30 dc, nadal czekam na @. Jak nie przyjdzie przed Sylwestrem mam brać luteinę na wywołanie a od 3 dnia nowego cyklu CLO. Mam nadzieję, że styczeń (miesiąc moich urodzin) będzie dla mnie bardziej przychylny
Trzymajcie się. Papa!
Olka_29, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Witaj u Nas podoba mi się Twój opis. Mnie 2014 nie "rozpieszczał" i juz odliczam godziny do nowego roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 12:06
ZaczynamOdNowa lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Wracam jeszcze w starym roku. No więc ja uważam, że to był dla mnie dobry rok. Wyszłam za mąż, wywalczyłam stypendium, mieszkamy sami (może to tylko 10m kw ale bez rodziców). Teściowa mnie zaakceptowała, rodzina męża mnie lubi, moja rodzina lubi męża. Do tego w miarę mamy na wszystko, nie musimy korzystać z niczyjej pomocy finansowej. Naprawdę mam za co dziękować Panu Bogu. Teraz tylko to dzieciątko i będziemy spelnieni.
A co do bejbika to sprawa się ma następująco. Byłam na usg w tym cyklu i były 3 pęcherzyki dominujące. Nie wiem jak im wyszło pękanie, ale lekarz stwierdził, że pasuje wydłużyć cykle do 28 dni i przepisał luteine 50 2x1.no to ssam sobie od 15dc do 25dc wg jego zaleceń. Po niej zaczęły się jaja. Cyce bolą, ogromna ilość śluzu, najpierw jakby lepki ale cała mas,, teraz jak mleko. Zostaje go dużo na bieliźnie. Do tego okropne mdłości. Teraz już trochę przechodzą. @ obstawiam pomiędzy 3 a 6 stycznia. Wczoraj 2 plamki różowego śluzu na papierze toaletowym. Cycusie ogromne się zrobiły ale nie są opuchnięte. Powiedziałabym, że takie miękkie raczej. W Sylwestra strzelam test, a potem zobaczymy. No i wczoraj ból brzucha trochę jakby malpowy a dzisiaj już ni,, zero objawów. Nawet te mdłości prawie odpuscily.
A co u Was? Anastazja jak tam u Ciebie? Agniesja, jak starania? -
Dalej czekam na wizytę. Mam dzień przed Sylwestrem i panikuje jak diabli. W Święta przy opłatku popłakałam się, gdy mama życzyła żeby spełniło się moje największe marzenie czyli dzieciaczek (wie, że jestem w ciąży).
Tak bardzo bym chciała żeby w pęcherzyku pojawił się zarodek. I żeby tym razem było już wszystko dobrze. Jestem zmęczona staraniami i stratami. Gdy zaczynam się cieszyć wszystko pęka jak bańka mydlana.
Tak więc codziennie modlę się o to żeby dzidziuś rósł zdrowo... Tyle tylko mogę zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 14:42
29.10.2014 biochemiczna
Witam, ja też jestem 85. Mogę dołączyć?
-
Witam:) jestem całkiem nowa. Okolice Warszawy. Staramy się teraz 4 c.