1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja pakuj się i przyjeżdżaj do mojej roboty
Co do Hobbita mój już od kilku dni gada o tym filmie. Wstępnie wybieramy się ze znajomymi właśnie w Sylwestra na seans. Tylko nie mam pojęcia jaką godzinę wymyślili.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
agniesja wrote:Ja póki co mam okropny humor i wątpię, że może mnie spotkać coś dobrego
Kurde, muszę się czymś zająć, bo wnerwia mnie już to siedzenie i nic nierobienie. Do pracy wracam dopiero 7go, więc jeszcze trochę czasu wolnego przede mną.
Poza tym, w te święta zjadłam tyle, że już nie mogę patrzeć na jedzenie Żeby nie marnować, trzeba zjeść to co w lodówce zostało i przechodzę na dietę MŻ. Odstawiam słodycze (priorytet) i koniec ze smażonymi pierożkami i tym podobnymi tłuściochami
Zazdroszczę Mili, że masz taki luz w dupie. Nie wiem, czemu ja nie potrafię wyluzować, tylko z miesiąca na miesiąc coraz bardziej się spinam
Dziewczyny, brała któraś z Was kiedyś luteinę? -
Dzięki za radę Matleena, lepiej najbardziej miętowe tic taki, czy wystarczą np. zielone (moje ulubione)? Też mam podjęzykową luteinę i od sylwestra powinnam zacząć brać, chociaż w dalszym ciągu liczę na moją @, że przyjdzie sama. Jak jutro nie zaczną się plamienia to nie ma szans. W dalszym ciągu zastanawiam się nad tą luteiną, bo boję się, że o co najmniej 2 tygodnie przesunie mi moją @ a przez ten czas pewnie przyszłaby z własnej woli, ehhhhh... nie wiem co robić
Anastazja, wybacz że nie dojechałam, ale zasypało mnie
Sylwester? To nie jest głupi pomysł na wyjście do kina Może uda mi się namówić męża, zabierzemy mamę (bo w tym roku my z nią spędzamy Sylwestra) i ruszymy na Hobbita. Ciekawe, czy jest dużo chętnych na seanse sylwestrowe...
A Twój mąż czytał książkę, czy po prostu poprzednie części mu się podobały? -
Matleena u mnie przy ciązach cera robi się jak marzenie. Zero niechcianych wyprysków
Agniesja mój oglądał wszystkie wwcześniejsze części i tak się nakręcił. Zresztą za czasów narzeczeństwa bardzo często chodziliśmy do kina. Teraz jakoś rzadziej, ale zawsze to jakaś odskocznią od rzeczywistości.
Jutro idę na wizytę. Proszę pomódlcie się żeby w pęcherzyku był kropek. I żeby został zł Nami . Przyznam bez bicia, że jestem już tak strasznie zmęczona staraniami a potem czekanie czy będzie dobrze. Tak bardzo pragnę żeby tym razem się udało!
29.10.2014 biochemiczna
Ja mam jakieś miętowe a'la tic taci z Lotto, albo jem cukierka (akurat mam zapas tych landrynek mini co zwykle dają w ramach reklamy na stoiskach przy kasie). nie ważne co, ważne żeby smak zabiło. Teraz też mi się cera poprawiła. Piersi bolą jak nigdy i są rozgrzane. Za parę dni okaże się co jest powodem
-
agniesja wrote:Będę trzymać mocno kciuki Kochana, a o której wizyta?
Jeżeli Twój mężuś lubi czytać, to polecam żeby Hobbita w formie książki, jest naprawdę suuuuper
Wizyta dopiero o 19.
Dziękuję dziewczyny :*
29.10.2014 biochemiczna
Trzeci raz... teraz pusty pęcherzyk znikam z ovu na jakiś czas. Trzymajcie się cieplutko i fasolkujcie :*
29.10.2014 biochemiczna
Witajcie kochane Na Nowy Rok chciałabym życzyć wam wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń, a w szczególności tych fasolkowych A Tobie Anastazjo wyjątkowo życze siły w dalszych zmaganiach, bo za dużo już tych Aniołków
Olka_29 lubi tę wiadomość
-
Kochane moje :* pijąc whisky z colą, siedząc ze znajomymi dziękuję Wam, że w tym złym dla mnie roku mogłam liczyć na wasze dobre słowo i wsparcie. Mimo wielu chwil zwątpienia i perspektywy badań genetycznych wciąż wierzę, że nadchodzący 2015 będzie lepszy. Nie tylko dla mnie, ale i dla Was. Za mało czasu minęło między moimi ciążami (5 miesięcy i 3 straty). To zdecydowanie za dużo, ale dalej będę walczyć. Życzę Wam tego co sobie...dzidziusia!
agniesja lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia