1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam się nie nakrecać w tym miesiącu, miał być luz, a tu jak zwykle wykres mnie stresuje. Tak bardzo boję się testować, pewnie nic z tego nie będzie. Sama nie wiem czy czekać jeszcze, czy zrobić jutro test i mieć z głowy? Widziałam wykresy gdzie faza lutealna trwała nawet ponad 20 dni, a temp. była wysoko i na końcu @. Heh...
agniesja lubi tę wiadomość
-
Kornelia85 wrote:
Ja robię teraz dłuższe przerwy w karmieniu, bo rozszerzam małej dietę ,a @ nadal nie ma, a chce sie zacząć starać K kolejne dziecko;) ale ja jestem niecierpliwa..,
-
Nuffeq wrote:Miałam się nie nakrecać w tym miesiącu, miał być luz, a tu jak zwykle wykres mnie stresuje. Tak bardzo boję się testować, pewnie nic z tego nie będzie. Sama nie wiem czy czekać jeszcze, czy zrobić jutro test i mieć z głowy? Widziałam wykresy gdzie faza lutealna trwała nawet ponad 20 dni, a temp. była wysoko i na końcu @. Heh...
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻyjemy, żyjemy
Ja ostro działam pro-dzieciowo. Chociaż już mnie to troche wkurza- temp. jest, szyjks otwarta, nawet śluz jest- a testy owu ciągle negatywne ;/ WTF??
Poki co w tym cyklu zostaje mi tylko obrabiać męża póki się daje Może coś jednak z tego będzie.Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Bo podobno testom owulacyjnym nie ma co ślepo wierzyć Niejednokrotnie się myliły To tak jak olej z wiesiołka niby powinno się brać tylko do owulacji, bo utrudnia zagnieżdżenie, czy coś takiego a ja brałam prawie do dnia zrobienia testu ciążowego, bo miałam nie mieć owulacji Czyli mi on w niczym nie przeszkodził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:59
-
Izoleccc no to powodzonka.
U mnie? Nadal czekam na @, a tu żadnego śladu. Jednak na nic nie liczę, bo testy negatywne i temperatura spada. Ogólnie mam dość moich mega długich cykli. Luteina tez nie pomogła, może za wcześnie ją brałam, sama nie wiem. Myślałam żeby betę z krwi zrobić, ale juz wstyd mi do lab. latać tak co trochę- panie, które tam pracują już z góry wiedzą jakie badanie będę robić -
Nuffeq wrote:Izoleccc no to powodzonka.
U mnie? Nadal czekam na @, a tu żadnego śladu. Jednak na nic nie liczę, bo testy negatywne i temperatura spada. Ogólnie mam dość moich mega długich cykli. Luteina tez nie pomogła, może za wcześnie ją brałam, sama nie wiem. Myślałam żeby betę z krwi zrobić, ale juz wstyd mi do lab. latać tak co trochę- panie, które tam pracują już z góry wiedzą jakie badanie będę robić