1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniesja, pawiowanie jest przywilejem kobiet w ciąży - bądź z niego dumna!
a co do terminu to bardzo długo, bo to znana klinika i znany lekarz, ale nie oddałabym sie w ręce byle kogo przy tego tupu ingerencji w twarz;)agniesja lubi tę wiadomość
-
Nuffeq, już od ponad tygodnia codziennie czuję się jakbym dzień wcześniej przesadziła z ilością alko Uczucie takie same, strasznie to męczące. Do tego odrzuciło mnie prawie od wszystkiego, więc odżywiam się dość monotonnie i mało zdrowo. Dobrze, że przed ciążą jadłam dużo zdrowych rzeczy, więc mam nadzieję że fasolka jeszcze coś wartościowego znajduje A propos fasolki, jutro wieczorem usg, trzymajcie kciuki!
Dzięki Monita
Summerka, czy to może doktor Szczyt albo jakiś inny znany z tv? -
agniesja wrote:Nuffeq, już od ponad tygodnia codziennie czuję się jakbym dzień wcześniej przesadziła z ilością alko Uczucie takie same, strasznie to męczące. Do tego odrzuciło mnie prawie od wszystkiego, więc odżywiam się dość monotonnie i mało zdrowo. Dobrze, że przed ciążą jadłam dużo zdrowych rzeczy, więc mam nadzieję że fasolka jeszcze coś wartościowego znajduje A propos fasolki, jutro wieczorem usg, trzymajcie kciuki!
Kciuki oczywiście zaciśnięteagniesja lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:Nuffeq, już od ponad tygodnia codziennie czuję się jakbym dzień wcześniej przesadziła z ilością alko Uczucie takie same, strasznie to męczące. Do tego odrzuciło mnie prawie od wszystkiego, więc odżywiam się dość monotonnie i mało zdrowo. Dobrze, że przed ciążą jadłam dużo zdrowych rzeczy, więc mam nadzieję że fasolka jeszcze coś wartościowego znajduje A propos fasolki, jutro wieczorem usg, trzymajcie kciuki!
Dzięki Monita
Summerka, czy to może doktor Szczyt albo jakiś inny znany z tv?
Nie bój sie, tez tak miałam w pierwszej ciąży, fasolka nie da se krzywdy zrobić, z Ciebie wyssie, a sobie weźmie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 23:35
agniesja lubi tę wiadomość
-
Fasolka jest 8,3 mm Serduszko bije 130/min. Jestem przeszczęśliwa
Wiek ciąży taki sam jak w suwaczku, czyli belly nie pomylił się Zdjęcie postaram się wstawić jutro, bo muszę zeskanować a dzisiaj już leżę w łóżeczku i i odpoczywamOlka_29, Fretka85, Nuffeq, Izoleccc, nati85 lubią tę wiadomość