1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety na ulotce jest, że nie jest zalecane karmienie piersią, ale też nie jest zakazane. Najlepiej porozmawiać z lekarzem. Współczuję Ci, wiem przez co przechodzisz.
A proszek do prania zmieniłaś? Bo u mnie też była w tym przyczyna, teraz wszystko piore w tym dla niemowląt.Summerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:No i stwierdziła AZS, kazała ograniczyć kontakt z woda i przepisała zyrtec i właśnie ten protopic. Tez kazała zmienić proszek do prania. Ogólnie szok, miałam nadzieje, ze jednak mi to przejdzie i już, a tu zonk;(
-
U mnie było tak, że moja mama jakoś nigdy nie skojarzyla objawów, dopóki mnie w wieku dwudziestu-iluś-tam lat nie zdiagnozowano. Okazało się, że to od niej prezent. Tym bardziej, że jej AZS ustapilo w dniu, w którym przyszłam na świat (burza hormonów może spowodować utajenie choroby). A potem okazało się, że i ja mam i mama i najmłodszy brat. U niego było najgorzej, bo dojrzewa i wstyd mu było nosić krem do szkoły, więc co doleczył w domu to zawalił w szkole. No ale już jest ok. Nauczysz małą, że trzeba smarować buzię i łapki i nawet nie odczuje jak dorośnie, że coś ma
-
Dziewczynki moje kochane jak samopoczucie?
Ja ostatnimi czasy ciężko pracuje. I czekam aż jakiś kilogram poleci w dół
Agniesja jak się czujesz? Fasolinka daje o sobie znać i męczą Cię mdłości?
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Mój jakiś czas temu też miał dietę i ćwiczył co 2 dzień. Jak patrzyłam, gdy jadł omleta z płatkami owsianymi i do tego 4 razy dziennie kurczaka z ryżem, już po jego minie widziałam, że mu nie smakuje.
Celem mojego było przytyć. Gdy go poznałam ważył 75 kg i był mega chudy. Teraz prawie 95 kg na wadze.
29.10.2014 biochemiczna
Hej! Mdłości mnie wykańczają
ciągle leżę w łóżku, dostałam L4 na 4 tygodnie. Poprosiłam fasolka, żeby dał mi wytchnienie chociaż na dzisiaj i jutro (imieniny i urodziny), ale niestety nie słucha się
Takie małe, a tak daje popalić
Poza tym martwię się o moje wysokie ciśnienie, muszę mierzyć 3x1 i jak dwa razy przekroczy 140/90 mam się zgłosić do gina, no i dzisiaj już raz przekroczyło
W poniedziałek idę na usg i mam nadzieję, że będzie widać dużo więcej niż na ostatnimTrzymajcie kciuki!
Miłego dnia -
agniesja wrote:Hej! Mdłości mnie wykańczają
ciągle leżę w łóżku, dostałam L4 na 4 tygodnie. Poprosiłam fasolka, żeby dał mi wytchnienie chociaż na dzisiaj i jutro (imieniny i urodziny), ale niestety nie słucha się
Takie małe, a tak daje popalić
Poza tym martwię się o moje wysokie ciśnienie, muszę mierzyć 3x1 i jak dwa razy przekroczy 140/90 mam się zgłosić do gina, no i dzisiaj już raz przekroczyło
W poniedziałek idę na usg i mam nadzieję, że będzie widać dużo więcej niż na ostatnimTrzymajcie kciuki!
Miłego dniaagniesja lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Mój M. Tez cieżko pracuje nad waga, normalnie go podziwiam dieta, ćwiczenia codziennie... Ja to za leniwa jestem...Justi2
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:O, ja tez stosuje te wygodna wymówkę, codziennie mowię sobie, ze nie opłaca mi sie farbować włosów, robić paznokci, etc., bo teraz jestem w domu z mała, a zaraz znów zaciaze;) hyhy
-
Hej. Ja właśnie skończyłam sprzątać i zaraz jakiś obiad. Później muszę wypracować koszule do pracy na cały tydzień. Wieczorem urodziny przyjaciółki a jutro imieniny u cioci. Imprezowy weekend
Ja właśnie w najbliższym tygodniu wybieram się na odnowę biologiczną. Basem i różne rodzaje saun. Kilka miesięcy temu dostałam w prezencie karnet na 12 wejść. Nareszcie zamierzam go wykorzystać i chodzić w to miejsce regularnie.
Co do dbania o siebie. Ogólnie ja jestem osobą zawsze wymalowaną, uczesaną i ubranąLubie dobrze wyglądać.
Nie licząc dni jak dziś... dres i kapcie króliczki
Miłego dnia dziewczyny :*agniesja, Kornelia85 lubią tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
No właśnie to ciekawe, bo ja przed ciąża zawsze dbałam o siebie, kosmetyczka, etc. W ciąży trochę odpuściłam, zrezygnowałam z obcasów, a po ciąży dostałam AZS, ze wyglądam tak, ze choćbym nie wiem jak sie ubrała i umalowała to potwór (i jest mi z tum bardzo złe) no i strasznie wypadały mi włosy. Dlatego chce szybko zajść w ciąże, odjarmic dziecko i wziąć sie za siebie;) zwłaszcza, ze PiS koniec lutego mam termin konsultscjibu chirurga plastycznego hihi;)