1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki! Ja wczoraj badałam tsh 0,21 Wydaje mi się, że za niskie, ale mieści się w dolnej granicy norm mojego laboratorium. Dzisiaj idę do endo, zobaczymy co powie.
Witamy Nadira w naszych skromnych progach
Nuffeq, to super wiadomość powodzenia! Tylko nie zamęcz męża, jeszcze Ci się przyda
Anaztazja, widzę że humorek masz lepszy, bardzo mnie to cieszy i za Ciebie oczywiście również trzymam mocno kciuki
Miłego dnia dziewczyny! Dzisiaj przyjeżdża moja mama, więc mogę w najbliższych dniach mieć dla Was mniej czasu. W zasadzie to już powinna być, ale mieli awarię i od godz. 23 do 9 rano stali na granicy. Strasznie mi jej szkodaNuffeq, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Achaja, to jakie miałaś tsh? Mi wyszło 3,03 tak więc chyba czas na endokrynologa.
Powodzenia! -
Olka_29 wrote:Troche za niskie, najlepiej jak jest ok 1, najlepiej jak się endo wypowie, jak dla mnie zmniejszy znowu dawke, a ile teraz bierzesz?
-
Agniesja no to rzeczywiście malutko a dawka nie jest duża. Obyś juz nie musiała brać.
Wiecie już sama zaczęłam się zastanawiać czy teraz hormony tarczycy mam w normie, bo badanie w tym kierunku robiłam jakieś 2,5 roku temu. Wtedy wynik Tsh nie przekraczał 2. FT3 i FT4 tez było ok. Może powinnam powtórzyć? -
Wydaje mi się Kochana, że powinnaś powtórzyć. Ja swoje pierwsze badanie robiłam w czerwcu wynik był 2,4 drugie badanie w październiku 2,09 a trzecie w listopadzie i moje tsh wynosiło już 4,4 także warto mieć to pod kontrolą, szczególnie jak wynik miałaś bliski 2.
Nuffeq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta,
ja wpadłam się tylko przywitać w najpewniej nowym cyklu;/
Wygląda na to, że przyszła @ kwestia czasu kiedy się rozkęci.
Udanego wieczora i powodzenia dla owulantek Któraś teraz może będzie testować czy coś??Nuffeq, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Olka_29 wrote:Jest też dawka 25, ja chodzę do endo co 3 miesiące biorę euthyrox od poniedziałku do czwartku 100 a piątek do niedzieli 125, a u Ciebie to tak na typową nadczynność polekową wygląda, ja też tak miałam
E tam do maja, znając życie i to, jak potrafi zaskakiwać, pewnie wyjdzie Wam coś wcześniej -
Nie mierzę temp ale walnęłam sobie serce w wykresie Nie zwracam uwagi na objawy. Mogę tylko powiedzieć, że piersi bolą jak zawsze, lekkie klucie i pobolewanie ale to też bywa przed @, nerwowość, ale przeszłam na dietę i rzucam fajki i chyba tyle. Generalnie nic takiego co wcześniej by się nie zdarzyło. Nie chcę się bardziej wsłuchiwać w swój organizm, bo nie chcę tego stresu i nakrecania co kiedyś. Tym bardziej, że w niczym mi one nie pomogą a i sama nic już nie zmienię.
Achaja lubi tę wiadomość