1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziwne, bo mój gin pierwsze badanie które mi zlecił to progesteron, żeby zobaczyć czy moja faza lutealna cyklu jest wydolna. Kazał mi oznaczyc progesteron 7 dni po owulacji. Samą owulkę wyznaczył na monitoringu, ale jak badam temperaturę to łatwo mi oszacować kiedy owulka była.
-
To nie zupełnie była niespodzianka Nuffeq, bo mama wiedziała wcześniej o rezerwacji stolika. Na wszelki wypadek, żeby nie robiła innych planów
Ola, ja też uważam, że powinnaś zrobić badanie progesteronu. Na pewno nie zaszkodzi a będziesz wiedziała na czym stoiszNuffeq lubi tę wiadomość
-
Witaj Sylwia! Mnie jeszcze nie było na forum jak pisałaś pierwszego posta, ale witamy z powrotem! Jak maleństwo się chowa?
Przyszła wredna małpa Matleena? No to teraz czas na badania, zapisz się do endo, zobaczymy co Ci powie. A co z próbą wydłużenia Twoich cykli? -
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:zapisałam się do endokrynologa prywatnie. Pierwszy wolny termin 22 kwietnia.
-
Matleena będzie dobrze. Wiem, że z każdą kolejną próbą trudno w to uwierzyć, ale przecież musi się kiedyś udać.
Witam Sylwia, ja też niedawno dolaczylam, więc też Cie nie pamiętam.
Ja byłam na tym monicie dzisiaj, jeden pęcherzyk prawdopodobnie pękł, drugi niestety nie. Chociaż jakiś postęp. Jednak czuję, że długa droga przede mną. Małz odebrał wyniki nasienia, które robił miesiąc temu i teraz są dużo gorsze. Albo nowy lek ma taki wpływ, albo przyczyną jest wysoka gorączka, jaką wtedy miał.
Jak nie urok to sraczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 20:45
-
Ja też przeczytałam co nie co pamiętnika Sylwii i tak strasznie mi jej szkoda, aż mi się płakać zachciało Nie wiem, czy ja na jej miejscu nie załamałabym się całkowicie. Straszny ch** z jej męża. Zasadziłabym mu kopniaka w dupsko, żeby poczuł i zapamiętał do końca życia, że tak się nie traktuje żony i własnego dziecka!
Strasznie mi przykro Nuffeq ale mam nadzieję, że uda się szybko poprawić Wasze wyniki. Trzymam kciuki!Nuffeq lubi tę wiadomość
-
Sywia możesz na nas liczyć wirtualnie, wesprzemy dobrym słowem, moje książe się ogarnie. Ma takie skarby przy boku, a zachowuje się jak pępek świata. Ja mam już wszystkie wyniki badań, a miałam czekać 90 dni, na szczęście wszystkie ujemne czyli zespół fosfolipidowy wykluczony. Czekam do cyklu kwietniowego i działam
Nuffeq, agniesja lubią tę wiadomość