1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, nie było mnie kilka dni a tu tyle nowych informacji - dziewczyny - jesteście mega skarbnicą wiedzy. Naprawdę. Nie sądziłam, że trzeba robić tyle badań itp. przed planowana ciążą. Podejrzewam, że gdyby lekarze to zlecali przed staraniami to skończyłby się ujemny przyrost naturalny. Bardzo wam dziękuję za podpowiedzi - w marcu mam ginekologa więc wymuszę mnóstwo skierowań.
Matleena - trzymam kciuki - za dietę, rzucanie palenia i oczywiście - testowanie!
agniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
Lilitka -
nick nieaktualnyHej
Ja mam w środę wizytę u gina. Badania w 3 dc wyszły w miarę ok trochę prolaktyna mi się nie podoba 18,28. Niby w normie ale trochę wysoko. Tsh też 2,08 chyba przydałoby się zbić do 1 jeśli się nie mylę. Co mi się bardziej nie podoba to progesteron 3,46. Podejrzewam że przy takim poziomie to żadna ciąża się nie utrzyma:/ zobaczymy co powie na to lekarka. -
nick nieaktualny
-
Poczekaj 2 ładne krechy zobaczysz!
Ja staram się wykurować. Jakieś grypsko mnie dopadło. Wczoraj grzałam się na saunie. Dziś porządki i małe gotowanie. Jutro mamy gości po raz drugi. We wtorek moja mama miała 50te urodziny i niespodziankową imprezę zrobili jej ludzie z pracy ale u nas w domu (byłam we wszystko wtajemniczona). Jutro rodzina przyjeżdża.
Agniesja masz rację. U mnie lepszy humor. Nowy rok i nowa szansa na zdrowego bobasaagniesja, Nuffeq lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnyHeja,
ja standardowo weekendy "marnuję" na pisanie pracy mgr... Zachciało mi się to mam za swoje. Byle tylko skończyć jak najszybciej. Pocieszające jest to, że zostało mi dokłanie 8 zjazdów na uczelni- co jednocześnie daje mi mało czasu na ogarnięcie pracy. Zwłaszcza, że mi się tak strasznie nie chce
Anastazja udanej imprezy
Olka wy również bawcie się dobrze przy KSW. Btw ja też lubie -
Chwilę mnie nie było i tyle stron do przeczytania. Byłam w delegacji i nie miałam czasu zaglądać. Jak dziewczyny po imprezach?
Agniesja udała się niespodzianka?
Anastazja a u Ciebie? Mam nadzieje, ze trochę się podkurowalas i nie rozłożylo Cię bardziej.
Matleena i jak? Czekasz do jutra?
Ja jutro mam monitoring i zobaczymy czy pęcherzyk pękł. Chociaż coś czuje, że będzie klapa w tym cyklu.
Ale za to dzisiaj piękna pogoda, słoneczko, śpiew ptaków normalnie wiosna.