1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie Ola, najważniejsze że masz już opiekę a reszta przyjdzie w swoim czasie, na pewno długo czekać nie będziesz
Masz rację Monita, ale myślę że może będę po prostu wiedzieć wcześniej jakie mają plany w stosunku do mnie. Zapytam, czy jest szansa że przedłużą mi umowę jak wrócę wcześniej. Mam nadzieję, że będą w stanie mi to zagwarantować. -
nick nieaktualnymon!ta^ wrote:co do macierzyńskiego ja biore 80% potem również można macieżński przedłuzyc. Tylko trzeba wczesnij do pracodawcy złozyc wniosek. Jesli chodzi o nianie i złobki: niania fajnie bierze tysiac przynajmiej u mnie a nawet i wiecej, złobek kontakt z maluchami ale i choroby i lekarze i chorobowe trzeba brac bo ktos musi sie zajac dzieckiem i tez z tysiac trzeba liczyc za to + potem leki. Wiec tak naprawde kazda musi sobie na spokojnie to przeliczyc co i jak czy jej to sie oplaca. Bo pracowac na nianie mysle ze to nie dobry pomysl jak się zarabie 1200-1400
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Raczej zarabiać na nianię nie chcę, a ani z mamą ani z teściową nie mogę zostawić... -
nick nieaktualny
-
Ale się tu kręci
Miłego dnia dziewczyny. Ja w pracy. Znowu poniedziałek i tydzień za tygodniem leci tak szybko, że nawet nie wiem kiedy.Nuffeq lubi tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualnywitam serdecznie:)Jestem tu nowa, postanowiłam się tu zarejestrować, ponieważ chcę się dzielić moimi staraniami o dziecko.Z mężem jesteśmy 2,5 roku po ślubie i od września 2014r. staramy się o dzidzię.Jak narazie bezskutecznie. W międzyczasie doszły mi plamienia przed okresem na jakieś 4, 5 dni przed właściwą miesiączka, byłam u ginekologa,okazało się że mam za wysoką prolaktynę dostałam bromergon, skutków ubocznych żadnych nie mam, mam nadzięje , ze mi pomoże i że juz niedługo się uda.Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 13:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli na skierowanie to chyba tylko od ginekologa.
Jeśli chcesz sama odpłatnie to chyba w każdym puncie pobrań powinni ci zrobić.
Ja jeszcze przed rozpoczęciem starań dostałam skierowanie od gin na rozyczke, cytomegalię i toksoplazmozę + morfologia, cytologia i usg. Jak jest rozsądny lekarz to taki pakiet powinnaś wydaje mi się dostać
Kornelia- jak tam mała po szczepieniu?
Sprawnie poszło?
Anastazja- ja też od rana w pracy- jeszcze nie do końca doleczona a siedzieć trzeba bo ciągle coś nowego wymyślają i po kilku dniach nie możesz nadrobic....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:20
-
Witam Benia, tak jak dziewczyny pisza lepiej sobie zrobic hormony tarczycy. To było jedno z pierwszych badań jakie zrobiłam przed starankami.
A ja dzisiaj na monicie byłam, pęcherze rosną jak szalone po clo, jeszcze parę dni i męża nie wypuszczę z łóżka Gin dorzucił mi jeszcze metforminę i inofolic, kolejna wizyta w poniedziałek i zobaczymy czy owulka była. Trzymajcie kciuki!!! To będzie ten miesiąc i nie ma innej opcji. Oczywiście ja też kciukam za WasAnastazja85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
benia30 wrote:Izoleccc czy w mpojej normalnej przychodni zrobie takie badania czy to gdzieś u specjalisty mam zrobić?
hej:) jestem już starą wyjadaczką jeśli chodzi o badania:) Rób tarczycę- ja przez nią straciłam pierwszą ciążę. Za badania TSH i ewentualnie FT3 i FT4 (mi dopiero te współczynniki wykazały niedoczynność) i tak będziesz musiała zapłacić (nieduże pieniądze bo ok.25-30zł z tego co pamiętam... jedno oczywiście)więc chyba szkoda czasu na błąkanie się po skierowania:)
Trzymam kciuka! -
nick nieaktualny
-
Ja właśnie mam dni płodne. I przyznam bez bicia, ż tak jak i w styczniu mam tyle śluzu, jak za dawnych dobrych lat Szkoda, że czekamy do badań kariotypów. Chociaż kto wie, co to wyjdzie. Miłego dnia dziewczyny
2015 będzie dla Nas przełomowy! Już czekam aż bąbel u mnie zagości, na długie 9 miesięcy!!!Nuffeq, agniesja, Izoleccc lubią tę wiadomość
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
nick nieaktualny