X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 1985 - Klasyczny rocznik :)
Odpowiedz

1985 - Klasyczny rocznik :)

Oceń ten wątek:
  • Olka_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wiem kochana tylko ten mój zwarjował, on z tych co kocha zwierzęta ale nie w domu, ja probowałam mu pokazać jaki mam stosunek do zwierzat, i jak do nich przyjeżdżam to siedze z kotami ich suczka zawsze daje mi buziaki w ucho,no i do cielaków i prosiaków też pójdę. No i on twierdzi że przez te moje bliskie kontaktu ze zwierzakami łapie choroby. Ja inaczej nie umiem żyć jak miałam psa za dzieciaka ( boksera) to razem na współe loda jedliśmy :-D

• Lilitka Debiutantka

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo u mnie w domu zawsze były zwierzaki i teraz też mam swojego pieszczocha może też dlatego tak dlugo czekałam z decyzja o dziecku bo naszą psinkę kochamy jak dziecko. Moj m. Przekonał sie do psa bardzo szybko i nawet nie protestuje jak skacze po nas w łóżku:) musisz mu tylko pozwolić pomyśleć że to był jego pomysł. Ja mojego m. Męczyłam chyba z 8 m-cy i już od 3 lat cieszymy się naszą chihuahuą

Lilitka
  • Olka_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce adoptować labradora, on za to chce szczeniaka najlepiej troche mniejszego, tak więc konflikt trwa;-)

• agniesja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również swojego czworonoga traktuję jak dziecko i tak się zastanawiam jak zareaguje na nowego członka rodziny :D Mam nadzieję, że nie będzie zbytnio zazdrosny :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Olka_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że Twój psiak i maleństwo to będzie najlepszy duet pod słońcem jak Kubuś Puchatek i Prosiaczek heh ale mi się załączyło;-)

agniesja lubi tę wiadomość

• Lilitka Debiutantka

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam

Lilitka
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    disney-graphics-winnie-the-pooh-047928.gif

Izoleccc, Olka_29 lubią tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Olka_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak jak na obrazku, jak słodko:-)

• agniesja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda :) Uwielbiam Kubusia :)

Jak tam spędzacie walentynki? Ja pokłóciłam się z mężem i wygoniłam go z domu. Pojechał do swoich rodziców a nas zostawił samych :( Najgorsze walentynki ever :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Olka_29 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój leży z gorączka tak więc łącze się z Tobą w bólu. Czy mu nikt nie powiedział że kobieta w ciąży ma humory, a on ma być w tym czasie posłuszny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Agniesja współczuję :(
    My oboje chorzy więc cały dzień filmy na kompie oglądamy.

• agniesja Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej jesteście razem... A tu jestem tylko ja, dzidziuś i mój najwierniejszy czworonożny kompan. Smutno mi :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Agniesja?
    Udało wam się porozmawiać? Dogadaliście się?
    Mam nadzieję, że już jest ok i mąż wrócił do domu...

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:20

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Nuffeq Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się tematy kręcą ulalala. Wczoraj nie miałam czasu się odezwać, bo do południa pracowałam a później miałam randkę ;-) ale też o mały włos by do niej nie doszło :-S
    Chorujacym współczuję i życzę powrotu do zdrowia :-)

Ja także lubię zwierzaczki w domu, a mój nie. Mamy psiaka u teściowej na podwórku. Owczarka niemieckiego długowłosego. Jako dziecko zawsze miałam psa albo kota w domu. Teraz z jednej strony bym chciała -bo to fajny kompan do zabawy dla dziecka, ale z drugiej mąż ma rację, że zniszczy się mieszkanie i jak będziemy chcieli gdzieś wyjechać to będzie problem.
    Jak coś to myślałam o malej rasie np. buldozku francuskim, są takie słitaśne <3

17u9j44jl3novlzi.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc wrote:
    Jak tam Agniesja?
    Udało wam się porozmawiać? Dogadaliście się?
    Mam nadzieję, że już jest ok i mąż wrócił do domu...
    Niestety nie :( Nie odezwał się i nie wrócił :( Uparciuch z niego, więc pewnie sobie trochę na niego poczekamy. Mam tylko nadzieję, że jak wróci to mądrzejszy, ale mogę się przeliczyć :(

Wiesz monita, co innego jak jest możliwość pójścia na roczny urlop macierzyński a co innego jak nie masz wyjścia i musisz wcześniej wrócić i ja właśnie jestem w tej drugiej grupie. Niestety nie mam umowy na czas nieokreślony, więc albo pójdę na roczny i będę szukać nowej pracy, albo wrócę wcześniej z nadzieję, że przedłużą.

Nuffeq, no niestety tak to jest przy posiadaniu pupila, nie mogliśmy przez to w tamtym roku nigdzie pojechać, bo nie mieliśmy z kim go zostawić ale i tak go kocham i nie wyobrażam sobie mieszkania bez niego :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Olka_29 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie przekichane. Ja też myślę nad tym z kim zostawię maleństwo jak kiedyś się pojawi. na szczęście moja mama sama zaproponowała, że jest skłonna zrezygnować z pracy żeby zostać z wnukiem/ wnuczką , a może akurat się jakoś uda np z świadczeniem przedemerytalnym ( ma dopiero 54 lata). Moja mamuśka mieszka z nami więc z dojazdami nie będzie problemów. Stwierdziliśmy że jak co to wolimy coś "rzucić" mamie niż niani , u nas to koszt ok 1200-1500zł .
    Co do psiaka też bym nie miała problemu , mój brat chętnie się zaopiekuje , tylko kto przekona mojego męża ahhhh opieka do dziecka jest do psa też a jednego i drugiego ani widu ani słychu

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ