1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
nie znalazłam w spisie rocznika 85, który by starał się o dzidzię. Inie ma tu znaczenia, czy pierwszą, czy kolejną
Ja zacznę, jestem z maja 1985 roku. Mieszkam w Bydgoszczy. W sumie mogę chyba śmiało powiedzieć, że staram się o kolejne dziecko, bo moje pierwsze umarło we mnie...
od 12 marca zaczął się pierwszy cykl po porodzie (poród odbył się 2 lutego).
W tym cyklu pokładam wielkie nadzieje...
Pozdrawiam i czekam na WASmycha28, Iwka, Rzenka, Anastazja85, Izoleccc, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
hej
też jestem 85 i mieszkam w Toruniu to w sumie niedaleko
też mogę napisać że staram się o kolejną ciąże pierwsza bliźniacza musiałam rodzić w 23 tyg dziewczynki nie przeżyły, więc jesteśmy w podobnej sytuacji.
Teraz czekam na @ ma być w niedzielę ale oczywiście jest niemile widzianaIwka lubi tę wiadomość
-
Hej
Jestem 85 rocznik i mieszkam w Bydgoszczy.
Staram się od ponad 2 lat i jakoś ciągle mam pod górkę
Mam nadzieję, że szybko to się zmieni i zobaczę 2 piękne kreseczki na teście.
Trzymam za Was kciuki.
PozdrawiamIwka, Rzenka lubią tę wiadomość
-
Emiliada wrote:Witaj Angie 1212
uda się, uda Musi. ja też się staram, ale od niedawna.
Kto wie, może spotkamy się któregoś dnia w poczekalni do ginekologa?
Trzymam również kciuki. I pozdrawiam
A u jakiego ginka się leczysz ?Iwka lubi tę wiadomość
-
No wkoncu jest watek z mojego rocznika
Emiliada ja tez z maja 85 z 15 maja.
Jestem z okolic Warszawy.
Stsramy sie tak napowaznie 1,5 roku a tydzien temu poznalismy jedna z przyczyn naszych niepowodzen - kryptozoospermia bardzo mala ilosc plemnikow w nasieniu w sobote mamy konsultacje w klinice nieplonosci zobaczymy...z tego co czytalam to tylko invitro ale wierze ze moze jednak jakis jeden zolnierzyk sie znajdzie i zdarzy sie cud
Iwka lubi tę wiadomość
-
czesc pozdrawiam najfajniejszy rocznik jestem z sierpnia mieszkam w Gdansku i tez jestem po stracie fasolki jeszcze nie zaczęliśmy sie ponownie starać ale to juz niebawem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:04
-
Witajcie
Mycha28. Ja jestem z 7 dnia tego pięknego miesiąca. Trzymam kciuki, aby ten 1 jedyny dotarł, gdzie trzeba
aaaaga - przykro mi z powodu straty Twojego dzidziusia.
I czekam na starania, za które już czynam zaciskać piąstki
Bo musi się udać.
Iwka lubi tę wiadomość
-
no to i ja dołączam do naszego rocznika jestem z wawy.
w styczniu przeżyłam cudowne chwile i ujrzałam 2 kreseczki. Radość ogromna - RADOŚĆ z ciąży. niestety w marcu okazało się, że Fasola umarła i poroniłam. Wiem, że nasza Jagoda jest i czuwa nad nami.
Staramy się od razu - lekarza pozowolił i czeka na nas aż zawitamy znów z Fasolą. Zobaczymy jak będzie - póki co nie nastawiam się jakoś acz nadzieje tli się we mnie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej dziewczyny! Rocznik 85 - 2 grudzien się kłania.
Staramy się od 6 miesięcy i narazie wszystko pod znakiem zapytania ( swój problem opisałam w wątku ' ciąża czy zwidy') więc nie będę dublowac.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki!Iwka, Marikita lubią tę wiadomość
-
SunSun a wkleisz tu co tam napisałaś? nie znam tamtego wątku
Marikita lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150