1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie jak w kalejdoskopie:P przed chwilą wyskoczyłam sobie kupić dwa drzewka czereśni, lało niemiłosiernie a teraz co? błękitne niebo i słońće:P nie nadążam nad tą pogodą ale to chyba ta prawdziwa wiosna:) w tamtym roku pamiętam że zima się skończyła i szybko było przeskoczenie z kurtek zimowych na letnie sweterki a teraz nie:)
-
julianna wrote:dosłownie ja to właśnie mam zazwyczaj tak, że robię tego dnia i dostaję po paru godzinach @ a mam w sumie różne cykle i jakoś tak się wstrzelam
-
Witajcie! Zastanawiałam się kto wreszcie założy wątek rocznika '85 Dołączam to tego zacnego grona Jestem z Krakowa, staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia 11 miesiąc, 4 miesiące z obserwacjami, monitoringami i badaniami. U mnie wszystko ok, trochę podwyższona prolaktyna, książkowe cykle, u męża wyszly kiepsko badania, najprawdopodobniej infekcja, tylko 3% prawidłowych plemników i ruchliwość poniżej normy, dobrze, że żołnierzyków duzo, więc nie tracimy nadziei
Aktualnie miałam sobie zrobić przerwę od OF, bo jestem na wakacjach, ale strasznie forum uzależnia jak same wiecie Apropos dzieci i kobiet w ciąży spędzamy wakacje u siostry mojego M, która miesiąc temu urodziła synka. Cale szczęście, że nie mam z tym problemu
Troszke sie rozpisalam, ale pozdrawiam was serdecznie i przesyłam wam gorące hiszpanskie słonko!!SunSun, Iwka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki... u mnie zapowiada się ładna pogoda więc życzę i Wam sporo słoneczka i uśmiechu przez cały dzień :DDDD
Byłam wczoraj na becie ale wynik dopiero w poniedziałek (( a testy z siusiania raz tak raz siak (( a z moją cierpliwością kiepsko
Trzeba się czymś zająć, a że mam dzisiaj wolne to uciekam sprzątać
Buziole dla Was wszystkich :* -
lemurek wrote:mam tak samo hahaha
z pierwszą córunią nawet mi do głowy nie przyszło testować w dzień @. wtedy odczekałam kilka dni, wiedziałam co jest powodem spóźniającego się okresu. poszłam spokojnie na nfz do gina....oczywiście nic nie widziała bo za wcześnie, proszę przyjść za tydzień, no ale moje wewnętrzne sumienie mi mówi idź do apteki kup sobie test i folik:) i poszłam i kupiłam;) wieczorem pojechałam prywatnie na usg i był 5 tydz i 3 dzień ciąży serducho pięknie biło:)
a więc mnie przeczucia nie mylą i test tylko w dzień @ lub po niej;)SunSun, Iwka lubią tę wiadomość
-
Emiliada wrote:To trzymam kciuki u mnie niestety lipa test (-), a i krewka się rozkręca... no nic- żal i smutek. ale pogoda rekompensuje
Dzięki za wsparcie dziewczyny ale nic z tego nie będzie wczorajszy test był jeszcze z nadzieją na coś a dzisiaj już nic, bo zaczęłam krwawić
czuję się strasznie ( nawet pogoda mi nie pomaga.
Mam nadzieję, że u Was lepiej.
-
ehhh przykro mi
mnie nadal brzuch jak na @ boli i mam wrażenie, że krwawię już a tam tylko śluz... chciałabym ale nie wierzę, że to może być ciąża... matko my kobiety dziwne jesteśmy[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150