1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Juliana koniecznie się pochwal wynikiem bety:) jesteś już po terminie @ czy jak?? widzę ze wykresu nie prowadzisz:)
my po przerwie w staraniach nieśmiało wrócimy do starań wraz z nowy cyklem:) małymi kroczkami i może na późne lato nam się uda:) -
Cześć dziewczynki
Robiłam wynik hcg w czwartek dzisiaj odebrałam.. wynik 11,6.
Niestety w pt dostałam coś na wzór okresu, dzisiaj juz go nie ma...Nie wiem co myśleć.... Mój gin kazał mi dzisiaj powtórzyć badanie, wynik w środę
czuję, że byłam w ciąży.... ale okres chyba mówi sam za siebie..
-
niunia30 wrote:Cześć dziewczynki
Robiłam wynik hcg w czwartek dzisiaj odebrałam.. wynik 11,6.
Niestety w pt dostałam coś na wzór okresu, dzisiaj juz go nie ma...Nie wiem co myśleć.... Mój gin kazał mi dzisiaj powtórzyć badanie, wynik w środę
czuję, że byłam w ciąży.... ale okres chyba mówi sam za siebie..
-
julianna wrote:trzymam kciuki, może to tylko lekkie plamienie, które występuje w dniach @, nie grozi ciąży
nie wiem, krwawienie nie wystąpiło w dniach spodziewanej @ tylko 8 dni później... także wątpię, że ciąża jakkolwiek się utrzymała, aczkolwiek jeszcze małą nadzieję mam ...
dzięki za wsparcie -
niunia30 wrote:nie wiem, krwawienie nie wystąpiło w dniach spodziewanej @ tylko 8 dni później... także wątpię, że ciąża jakkolwiek się utrzymała, aczkolwiek jeszcze małą nadzieję mam ...
dzięki za wsparcie
-
a ja się cieszę bo robiłam progesteron i wyszło że miałam owulację sama od siebie:) z małą pomocą ziółek:) wcześniej clo i brak włąsnych owulek a tu proszę no jestem zadowolona.
nadal życze powodzenia Niuni. jutro powtórka bety.julianna, Iwka lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a ja się cieszę bo robiłam progesteron i wyszło że miałam owulację sama od siebie:) z małą pomocą ziółek:) wcześniej clo i brak włąsnych owulek a tu proszę no jestem zadowolona.
nadal życze powodzenia Niuni. jutro powtórka bety.Iwka lubi tę wiadomość
-
no u mnie @ powinna być i niet tempka zamiast w dół to ona w górę
czuję się jak w poprzedniej ciąży na początku i czekam do soboty - jak nie przyjdzie to zatestuje a coIwka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150