1985 - Klasyczny rocznik :)
-
WIADOMOŚĆ
-
halo halo:) jak po świętach???
u mnie pozytywnie, zero obżarstwa i obolałego brzuszka:)
pogoda dopisuje to już planuję na wieczorek grilka zrobić
no i od tego cyklu nieśmiało wracam do starań ale ten czas zleciałIwka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:halo halo:) jak po świętach???
u mnie pozytywnie, zero obżarstwa i obolałego brzuszka:)
pogoda dopisuje to już planuję na wieczorek grilka zrobić
no i od tego cyklu nieśmiało wracam do starań ale ten czas zleciał
-
pasia27 wrote:Julia a widze po suwaczku ze zaczynasz super.gratuluje
pasia27, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny udało się mam dwie kreski na teście Nie mogę w to uwierzyć, po ponad roku starań w pierwszym cyklu z CLO, Castagnusem i Luteiną. Zdjęcie niewyraźne, ale krechy widać
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e86bfe0eaf73e77.htmlpasia27, SunSun, Kaśka, aisa, Iwka, Frozen lubią tę wiadomość
-
Klif wrote:Dziewczyny udało się mam dwie kreski na teście Nie mogę w to uwierzyć, po ponad roku starań w pierwszym cyklu z CLO, Castagnusem i Luteiną. Zdjęcie niewyraźne, ale krechy widać
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0e86bfe0eaf73e77.html
Klif lubi tę wiadomość
-
To ja także dołączę do wątku klasycznego rocznika 85 O pierwsze dziecko staramy się od stycznia 2013. Do tej pory niestety nie udało się donosić ciąży , w czerwcu puste jajo płodowe, potem obumarcie ciąży w 10 tyg w listopadzie... Teraz wróciliśmy do starań i właśnie trwa trzecie podejście. Staram się wierzyć, że będzie dobrze, ale, jak same wiecie, nie jest to proste. Teraz dopiero rozumiem, co to znaczy się starać, a byłam jedną z tych, co to zarzekały się, że nigdy nie chcą mieć dzieci
Iwka lubi tę wiadomość
-
Agniasia jak to co? laparoskopia:) to chyba jedyne co może pomóc przy niedrożnych jajowodach:)
mam koleżankę co jest świeżo po tym zabiegu i sobie chwali i aktualnie czeka na wyniki:)
KLIF, JULIANNA gratuluję kreseczek:) -
agniesia2569 wrote:to i ja się zamelduję jestem świeżo po 29 urodzinach, staram się o pierwsze dziecko od ponad 2 lat, nigdy nie widziałam u siebie dwóch kreseczek, eh....znam już przyczynę- niedrożne jajowody i powoli kombinuje co dalej
-
Cześć dziewczyny - zafasolkowanym gratuluję!!!
ja czekam na pierwszą @ po poronieniu nadal ale tempka spada więc może @ pojawi się w końcu i będę mogła zacząć nowy cykl starań...
jak któraś spotka @ to proszę ją do mnie wysłać!!!pasia27 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
My staramy się od września 2013r. w tym czasie może 2-3 miesiące nie były celowane. Mnie też czeka hsg bo właśnie @ mi się rozkręca a reszta wyników na razie ok, więc to kolejny krok. A co do hsg wiecie jak się do niego przygotować? Czy muszę wcześniej zrobić jakieś badania?
U mnie też dzisiaj ciepło i słoneczniepasia27 lubi tę wiadomość