2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja wczoraj też jak zobaczyłam pulsujący punkcik to buzia od ucha do ucha. Niesamowite
Zadzwoniłam do podobno dobrego, młodego lekarza. Ma wolny termin dopiero 30 października. Opisałam moją sytuację Pani w rejestracji powiedziała, żeby we wtorek po południu przyjść i lekarz mnie przyjmie między pacjentami
Więc czekam na wtorek i na zdjęcie usg mojej kruszynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 15:58
emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti to teraz oficjalnie Ci gratuluję
Śliczny maluszek
I na kiedy termin?
Mówiłaś gin o tym krwawieniu?
Mówiła że to po owulacji mogło mi się oczyscic ta krew lub zwyczajne przeciążenie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmutnamiss mam bliską koleżankę z tymi jajnikami, która ma 2 dzieci. Ona też długo nie mogła zajść w ciążę, w końcu poszła do takiego zielarza, który czyta choroby z oczu i daje zioła swojej receptury. Po kuracji zaraz zachodziła w ciążę. Może to przypadek, nie wiem. Ale 2 dzieci się doczekała. Głowa do góry
Emi wiem, że się dłuży. Każda z nas musi odczekać swoje
Kattti widzisz miałam nosa, że na 1 stronie Cię wpisałam mimo Twoich obawemi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Smutnamiss mam bliską koleżankę z tymi jajnikami, która ma 2 dzieci. Ona też długo nie mogła zajść w ciążę, w końcu poszła do takiego zielarza, który czyta choroby z oczu i daje zioła swojej receptury. Po kuracji zaraz zachodziła w ciążę. Może to przypadek, nie wiem. Ale 2 dzieci się doczekała. Głowa do góry
Emi wiem, że się dłuży. Każda z nas musi odczekać swoje
Kattti widzisz miałam nosa, że na 1 stronie Cię wpisałam mimo Twoich obaw -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmi nie pierdziel ja też mieszkam w Łomży
Wow he he
Do jakiego gina chodzisz?
Bo ja byłam wczoraj u Malinowskiej, a we wtorek idę do Leśniewicza. Słyszałaś coś o nim?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:18
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny