X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Emi nie pierdziel ;) ja też mieszkam w Łomży :P
    Wow he he
    Do jakiego gina chodzisz?
    Bo ja byłam wczoraj u Malinowskiej, a we wtorek idę do Leśniewicza. Słyszałaś coś o nim?
    Hahah :D Ale jaja Mamusia :D no jak berety :P Ja mam wizytę u Sokoła 6.10 a teraz tego 2.10 u Wojno, bo jak chciałam się umówić do niego to ciągle nie można było, bo nie podał w rejestracji godzin w jakich będzie dostępny w październiku :-) Dopiero przedwczoraj udało mi się do niego wcisnąć także docelowo do prowadzenia będzie on, a u tej babki i tak muszę zostawić wizytę bo Duphaston mi się kończy 3.10 i musi mi dać receptę :)
    O Leśniewiczu słyszałam, że jest dobry :-) Pracuje też w Białymstoku w jakiejś genetycznej poradni. O Malinowskiej słyszałam średnie opinie, to już wiem czemu nie chciała Ci tego zdjęcia dać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sokół najlepszy lekarz, ale tylko prywatnie przyjmuje. A ja wolę na nfz. Sokół robił mi drugą cesarkę. O Malinowskiej nie chce już nic słyszeć he he
    Mam nadzieję, że ten Leśniewicz mi podpasuje ;)
    A o Wojno to nie słyszałam... gdzie przyjmuje?
    Emi toć my prawdopodobnie wylądujemy razem w szpitalu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:30

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjmuje w tym samym gabinecie co Sokół tylko w innych porach :-)
    Noo haha pewnie się spotkamy na porodówce patrząc na nasze terminy :D
    I jak oceniasz cc w wykonaniu Sokoła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie gorzej zniosłam drugie cc, bo tak dr Pękała prowadził mi ciążę, że miałam anemię :/ i jakoś tak mnie parzyło w miejscu cięcia, czego przy pierwszym cc nie było. Ale super się wszystko goiło, więc oceniam bardzo dobrze.
    A to ona też prywatnie i o dr Kuleszy też słyszałam same pozytywne opinie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:50

emi_90 lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Jestem dopiero wróciłam ja ponad 1h drogi mam w jedna strone wiec to troche trwało... malo tego mialam dopiero wizyte o 12:30 bo pani ginekolog jak sie okazuje przyjezdza az z Londynu i jej pociag miał opoznienie.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b39d658d33.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5ebc57f72f0.jpg

To nasz maluszek i jest bijące serduszko <3 :)
    A na koniec podróży wymiotowałam w aucie chyba z glodu już hehe bo od rana nic nie jadlam a jak chcialam zjesc to mi sie uniosło i poszło dobrze ze woreczki mialam ze soba :D

Aaale się ciesze :-)

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ogólnie gorzej zniosłam drugie cc, bo tak dr Pękała prowadził mi ciążę, że miałam anemię :/ i jakoś tak mnie parzyło w miejscu cięcia, czego przy pjerwszym cc nie było. Ale super się wszystko goiło, więc oceniam bardzo dobrze.
    A to ona też prywatnie i o dr Kuleszy też słyszałam same pozytywne opinie ;)
    Ja pierwszą ciążę w Ostrołęce, bo tam też mieszkalismy jeszcze do niedawna, dopiero od 3 mcy w Lomzy ;) No i fajnie hehe, jaki ten świat jest mały co? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bardzo mały ;)
    A co Was do Łomży sprowadziło? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Oj bardzo mały ;)
    A co Was do Łomży sprowadziło? :D
    Szczerze już nam się ta Ostrołęka przejadła :-) Ja mieszkałam 18 lat a mąż od urodzenia :D ale najważniejszy powód to brak pracy w Oce. Mnie zwolniono po macierzyńskim, męża firma też zeszła na psy. W Łomży dostał dobrą pracę. Rok czasu dojeżdżał codziennie z Oki, potem się przeprowadziliśmy. W planach już wcześniej mieliśmy zmianę mieszkania i tak padło na Łomżę z uwagi na tą pracę męża :-) miasto znaliśmy już wcześniej bo uczyliśmy się w Łomży :-) jak narazie zadowoleni jesteśmy i nie załujemy :D a do Oki rzut beretem, samochodem pół godziny więc odwiedzić rodzinę czy starych znajomych też nie problem ;-)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa Mamusia, zapodałaś mi niezły w sumie pomysł z tym Leśniewiczem :-) Może bym poszła do niego na fundusz w następnym tygodniu na tę jedną pierwszą wizytę chociaż żeby zobaczyć czy jest ❤ zamiast tej wizyty prywatnej 2.10. Czy wiesz w jakich godzinach i dniach on na nfz przyjmuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi no pewnie do Ostrołęki jest bardzo blisko ;)
    Leśniewicz przyjmuje tylko we wtorki od 11 do 18 i pierwszy wolny termin ma na 30 października. Ale z racji, że jestem w 7 tc i nie mogę tyle czekać, to Pani w rejestracji powiedziała, żeby przyjść we wtorek to mnie przyjmie jakoś między pacjentami :) mam nadzieję, bo dużo nadziei wiążę z tą wizytą.

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Emi no pewnie do Ostrołęki jest bardzo blisko ;)
    Leśniewicz przyjmuje tylko we wtorki od 11 do 18 i pierwszy wolny termin ma na 30 października. Ale z racji, że jestem w 7 tc i nie mogę tyle czekać, to Pani w rejestracji powiedziała, żeby przyjść we wtorek to mnie przyjmie jakoś między pacjentami :) mam nadzieję, bo dużo nadziei wiążę z tą wizytą.
    30 października? Ehe, to już się umówiłam :D trudno

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już nie spię bo synek od godziny sie krecił u nas w łóżku i poszłam z nim do salonu teraz je kanapki i oglada bajki na tablecie a ja pije herbate... mam takie wybuchy gorąca ze w nocy się gotuje haha... też macie taka ciulową pogode ? całą noc słyszałam jak deszcze waliło o wietrze nie wspomnę :/ Mój mąż dzisiaj idzie na doróbkę wiec bede sama mam tylko nadzieje że nie bedzie padac jak bede musiała isc odprowadzić dzieci do szkół... ogólnie miałam sen że pomyliły mi sie dni i myslałamm że to weekend i poszłam z dziecmi sobie do miasta a potem dzwonili do mnie ze szkoły dlaczego syna w szkole nie ma :D
    Wieczorem wypełniłam ankete online aby zapisali mnie do położnej... pewnie dzisiaj lub w poniedziałek beda dzwonic z terminem kiedy mam wizyte a po tej wizycie dostane list na usg w szpitalu bo miedzy 11 a 13 tyg musza mi zrobic według ich zasad .
    W ogóle też macie czasem problem ze zmianą awataru ? Ja od wczoraj próbuje zmienic i zapisuje mi a i tak wraca stary awatar...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 07:14

• Parodka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciepło, w ogóle dzisiaj zapowiadali 28 st. i syna ubrałam w krótkie spodnie do przedszkola.

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :) a u mnie lato w pełni :D wczoraj gorąco 26 stopni, dzisiaj zapowiada się to samo. Co do avataru to nie pomoge, bo póki co nie próbowałam zmieniać :D może jak zaciaze to z tej podniety sobie zaktualizuje haha xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 07:32

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To macie fajną pogode u nas leje od kilku dni lub wieje mega mocno że głowy urywa... czlowiek nie wie jak sie ubrac bo zimno jako tako mocno nie jest no ale na taki waitr i deszcz nie wyjdzie sie na krótkim :/

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od paru dni 30 stopni. Dzisiaj ostatni dzień takiej pogody. Zdycham 4 dni na szczęście bez gorączki ale już wracam do normy. Paskuda się skończyła wczoraj więc mój smerf maruda już w blokach startowych gotowy do kolejnej próby.

Bardzo się cieszę, że u zafasolkowanych wszystko dobrze się rozwija :) Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka mojej córki, niezapomniane przeżycie. :):):)

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    U nas od paru dni 30 stopni. Dzisiaj ostatni dzień takiej pogody. Zdycham 4 dni na szczęście bez gorączki ale już wracam do normy. Paskuda się skończyła wczoraj więc mój smerf maruda już w blokach startowych gotowy do kolejnej próby.

Bardzo się cieszę, że u zafasolkowanych wszystko dobrze się rozwija :) Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka mojej córki, niezapomniane przeżycie. :):):)
    Lol zazdroszcze 30 stopni? O.o to gdzie ty mieszkasz w ciepłych krajach ? o tej porze roku miec 30 stopni wow

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkopolska się kłania :) wieczory i poranki są chłodnawe ale w dzień jest gorąco. Niestety jutro już ma być tylko 19. Koniec lata... Niech się ta pogoda ustabilizuje bo ja przez te wahania się zaziebiłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    Wielkopolska się kłania :) wieczory i poranki są chłodnawe ale w dzień jest gorąco. Niestety jutro już ma być tylko 19. Koniec lata... Niech się ta pogoda ustabilizuje bo ja przez te wahania się zaziebiłam.
    u nas jak jest z 15 max to jest dobrze ... chyba bedzie dzisiaj lepsza pogoda bo chmury odeszly i pojawia sie blekit na niebie i sloneczko :)

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem ciepłolubna... Dla mnie poniżej 20 stopni to już nie fajnie ;) O dziwo u nas to lato mocne. Jesień ciepła,a zim strasznych też dawno nie było.

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ