2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi nie pierdziel ja też mieszkam w Łomży
Wow he he
Do jakiego gina chodzisz?
Bo ja byłam wczoraj u Malinowskiej, a we wtorek idę do Leśniewicza. Słyszałaś coś o nim?
O Leśniewiczu słyszałam, że jest dobry Pracuje też w Białymstoku w jakiejś genetycznej poradni. O Malinowskiej słyszałam średnie opinie, to już wiem czemu nie chciała Ci tego zdjęcia dać -
nick nieaktualnySokół najlepszy lekarz, ale tylko prywatnie przyjmuje. A ja wolę na nfz. Sokół robił mi drugą cesarkę. O Malinowskiej nie chce już nic słyszeć he he
Mam nadzieję, że ten Leśniewicz mi podpasuje
A o Wojno to nie słyszałam... gdzie przyjmuje?
Emi toć my prawdopodobnie wylądujemy razem w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:30
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie gorzej zniosłam drugie cc, bo tak dr Pękała prowadził mi ciążę, że miałam anemię i jakoś tak mnie parzyło w miejscu cięcia, czego przy pierwszym cc nie było. Ale super się wszystko goiło, więc oceniam bardzo dobrze.
A to ona też prywatnie i o dr Kuleszy też słyszałam same pozytywne opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 17:50
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Jestem dopiero wróciłam ja ponad 1h drogi mam w jedna strone wiec to troche trwało... malo tego mialam dopiero wizyte o 12:30 bo pani ginekolog jak sie okazuje przyjezdza az z Londynu i jej pociag miał opoznienie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10b39d658d33.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5ebc57f72f0.jpg
To nasz maluszek i jest bijące serduszko
A na koniec podróży wymiotowałam w aucie chyba z glodu już hehe bo od rana nic nie jadlam a jak chcialam zjesc to mi sie uniosło i poszło dobrze ze woreczki mialam ze soba
Aaale się cieszeKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ogólnie gorzej zniosłam drugie cc, bo tak dr Pękała prowadził mi ciążę, że miałam anemię i jakoś tak mnie parzyło w miejscu cięcia, czego przy pjerwszym cc nie było. Ale super się wszystko goiło, więc oceniam bardzo dobrze.
A to ona też prywatnie i o dr Kuleszy też słyszałam same pozytywne opinie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Oj bardzo mały
A co Was do Łomży sprowadziło?Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa Mamusia, zapodałaś mi niezły w sumie pomysł z tym Leśniewiczem Może bym poszła do niego na fundusz w następnym tygodniu na tę jedną pierwszą wizytę chociaż żeby zobaczyć czy jest ❤ zamiast tej wizyty prywatnej 2.10. Czy wiesz w jakich godzinach i dniach on na nfz przyjmuje?
-
nick nieaktualnyEmi no pewnie do Ostrołęki jest bardzo blisko
Leśniewicz przyjmuje tylko we wtorki od 11 do 18 i pierwszy wolny termin ma na 30 października. Ale z racji, że jestem w 7 tc i nie mogę tyle czekać, to Pani w rejestracji powiedziała, żeby przyjść we wtorek to mnie przyjmie jakoś między pacjentami mam nadzieję, bo dużo nadziei wiążę z tą wizytą.emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi no pewnie do Ostrołęki jest bardzo blisko
Leśniewicz przyjmuje tylko we wtorki od 11 do 18 i pierwszy wolny termin ma na 30 października. Ale z racji, że jestem w 7 tc i nie mogę tyle czekać, to Pani w rejestracji powiedziała, żeby przyjść we wtorek to mnie przyjmie jakoś między pacjentami mam nadzieję, bo dużo nadziei wiążę z tą wizytą. -
nick nieaktualnyJa już nie spię bo synek od godziny sie krecił u nas w łóżku i poszłam z nim do salonu teraz je kanapki i oglada bajki na tablecie a ja pije herbate... mam takie wybuchy gorąca ze w nocy się gotuje haha... też macie taka ciulową pogode ? całą noc słyszałam jak deszcze waliło o wietrze nie wspomnę Mój mąż dzisiaj idzie na doróbkę wiec bede sama mam tylko nadzieje że nie bedzie padac jak bede musiała isc odprowadzić dzieci do szkół... ogólnie miałam sen że pomyliły mi sie dni i myslałamm że to weekend i poszłam z dziecmi sobie do miasta a potem dzwonili do mnie ze szkoły dlaczego syna w szkole nie ma
Wieczorem wypełniłam ankete online aby zapisali mnie do położnej... pewnie dzisiaj lub w poniedziałek beda dzwonic z terminem kiedy mam wizyte a po tej wizycie dostane list na usg w szpitalu bo miedzy 11 a 13 tyg musza mi zrobic według ich zasad .
W ogóle też macie czasem problem ze zmianą awataru ? Ja od wczoraj próbuje zmienic i zapisuje mi a i tak wraca stary awatar...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 07:14
-
Hejo a u mnie lato w pełni wczoraj gorąco 26 stopni, dzisiaj zapowiada się to samo. Co do avataru to nie pomoge, bo póki co nie próbowałam zmieniać może jak zaciaze to z tej podniety sobie zaktualizuje haha xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 07:32
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas od paru dni 30 stopni. Dzisiaj ostatni dzień takiej pogody. Zdycham 4 dni na szczęście bez gorączki ale już wracam do normy. Paskuda się skończyła wczoraj więc mój smerf maruda już w blokach startowych gotowy do kolejnej próby.
Bardzo się cieszę, że u zafasolkowanych wszystko dobrze się rozwija Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka mojej córki, niezapomniane przeżycie.Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatuś89 wrote:U nas od paru dni 30 stopni. Dzisiaj ostatni dzień takiej pogody. Zdycham 4 dni na szczęście bez gorączki ale już wracam do normy. Paskuda się skończyła wczoraj więc mój smerf maruda już w blokach startowych gotowy do kolejnej próby.
Bardzo się cieszę, że u zafasolkowanych wszystko dobrze się rozwija Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam bicie serduszka mojej córki, niezapomniane przeżycie. -
nick nieaktualnyNatuś89 wrote:Wielkopolska się kłania wieczory i poranki są chłodnawe ale w dzień jest gorąco. Niestety jutro już ma być tylko 19. Koniec lata... Niech się ta pogoda ustabilizuje bo ja przez te wahania się zaziebiłam.