2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wczoraj i dzisiaj 27 stopni, normalnie lato
Kornelka poszła w sukience na krótki i z gołymi nogami. A większość dzieci spodnie i bluzka na długi rękaw. Współczuję tym dzieciom będą się gotować.
Mam super aplikację w telefonie, która bardzo dobrze pokazuje temperaturę. Wieczorem patrzę jak będzie jutro i wtedy wiem jakie ubranie przygotować do przedszkola
Kattti ja swój awatar bez problemu zmieniłam, od razu mi zapisało i zmieniło
Ja leżę po śniadanku, żeby się przyjęło.
Rano musi być koniecznie gorąca herbata na kawę raczej do końca ciąży nie będę mogła patrzeć he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:53
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
U nas tez upały, ale mimo to dopadło mnie przeziębienie, w sumie to nie dopadło mnie samo tylko mój narzeczony mnie zaraził i przez to nasz krótki urlopik który mieliśmy jutro zacząć stoi pod znakiem zapytania a mieliśmy jechać do jego taty pod Karpacz, uwielbiam tam przebywać i będę bardzo rozczarowana jeśli nie wypali macie jakieś super metody na ból gardła?
-
Nie prowadzę tu bo mi się skonczyła ta wersja a nie wykupuję na razie bo i tak nie mam owulacji... Mierzę temperatury ale u mnie to chyba naprawdę bez sensu, przy takich długich cyklach to chyba samo się nic nie zdziała, zwłaszcza, że od paru dobrych miesięcy nie miałam żadnego skoku temperatury. Idę do lekarza 2.10 może znowu zaczniemy stymulować, to dopiero wtedy coś się ruszy.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyPoszłam z Maciusiem na spacer i przy okazji po cytrynkę, bo mi się skończyła do herbatki... kupiłam jeszcze pyszną czekoladę z nadzieniem truskawkowym, która chodziła za mną już kilka dni po drodze od razu ją zjedliśmy
Dori czosnek na kanapkę sobie połóż, smarowanie zewnętrznie gardła amolem i dla mnie najlepsze tabletki do ssania to Strepsils Intensive
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 15:14
anusiak5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAncyskowa wrote:Cześć wszystkim ☺️ Jestem tutaj nowa, staram się dopiero 3 cykl. Biorę Castagnus, kwas foliowy i MagneB6. Mam nadzieje, ze niedługo już coś z tego wyjdzie ☺️☺️ Pozdrawiam goraco
Wiec w miare grzecznie zapytam... wpadłas tu na watek tylko po to aby sie pochwalic ile się starasz i co łykasz ? Serio ? No żal w dupe....