2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:To sie okaże...
Ja też nie z tych ja to w ogóle jestem bardzo pomocnym miłym delikatnym człowieczkiem nie groznym dla otoczenia trzymajacym sie w cieniu i nigdy nie nakrzyczalam na nikogo taki tam szary ludek jestem
Zupełnie jak jaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Ooo to Twoje maluchy?
Oj koty by były zachwycone, tylko nie wiem, kto by wygrał w tym starciu -
Słodziaki No i pewnie, skoro o tym zawsze marzyłaś to słusznie Koleżanka też kiedyś miała parę szczurów, miała dla nich klatkę wolierę dla ptaków. Fajne zwierzaki i bardzo mądre Też kiedyś chciałam, ale też mama mi nie pozwalała, bo ona ma jakąś fobię na punkcie gryzoni A teraz to już odpada hehe
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Słodziaki No i pewnie, skoro o tym zawsze marzyłaś to słusznie Koleżanka też kiedyś miała parę szczurów, miała dla nich klatkę wolierę dla ptaków. Fajne zwierzaki i bardzo mądre Też kiedyś chciałam, ale też mama mi nie pozwalała, bo ona ma jakąś fobię na punkcie gryzoni A teraz to już odpada hehe
-
Kattti moja mama tak samo Nawet na zdjęcia nie może patrzeć. Na kota w końcu się zgodziła, i mam go nadal, a drugi był później moim marzeniem i spełniłam je w zeszłym roku już z mężem Ale to mi już wystarczy.
Ludzie się boją tych ogonów szczura, nie wiem czemu. Są jakieś zabobony że tam jest trucizna itd hehe. Tak samo jak to że koty w nocy duszą czy coś takiegoCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Katiii o mamo są słodkie ja miałam i szczury i białe myszki i chomiki, świnki morskie króliki o jaa czego ja nie miałam ! uwielbiam gryzonie serio! Ale moja przyjaciółka jeśli tylko ktoś jej powie że ma w domu szczura to nie wejdzie w życiu! Chodzby nie wiem co xD one mają takie słodkie pyszczki i są bardzo mądre!
Natka ja też sobie powiedziałam że zacznę histeryzowac po roku starań, jeśli nie będzie rezultatów :p skoro zostajesz to chcesz na pierwszą stronkę? Tylko jak nie będziesz tu nam się odzywać i pisać do nas to będziesz biedna hehehe xD
Dobra dzieciaki kochane lecimy na zakupy bo trzeba młodemu kupić adidaski na jesień, tak mu kopyto rośnie że hej później coś naskrobie, bajossWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 16:19
-
To Szczęśliwa_Mama moze zaktualizować pierwsza stronkę, nasza adminka
My dopiero wróciliśmy kupiliśmy synkowi takie fajne czarne adidaski z nike później pojechaliśmy nad jezioro tam jest wielki plac zabaw, trampoliny. Synek się wybawil, wyskakal, a i rodzice się dotlenili myślałam że bede miała tyyle do nadrabiania, a tu cisza jak makiem zasial co tu sie dzieje przy piątku ja sie pytam xD wszystkie mężów bałamucą? Hehe
-
nick nieaktualny
-
No mi puknęło 29 w tym roku. A piękności moje rodzone ma 11 lat. I jako matka już nastolatki która przerosła mnie wzrostem i rozmiarem stopy zaprawdę powiadam wam dzisiejsze nastolatki wyglądają na 5 lat starsze i to jest troszkę straszne ;p
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
hej wlasnie skonczyłam was czytac na 2 rate.u mnie dzis przed południem wpadła @ i daje popalic ciagnieciami i bólem.nie ma jak chłoppa bałamucic.u mnie ta tarta nie przejdzie chlop jeszcze by zjadl przez zeby a córka juz nie.szkoda bo lubie takie kombinacje nowych smakow