X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, faktycznie powitanie z grubej poszło, ale spoko xd jestem tu od niedawna, tak sobie czytam, prowadzę tez swój wykres i dlatego postanowiłam się przywitać. Mam 28 lat, staram się od niedawna jak wcześniej wspomniałam. Mam problem z plamienie przed menstruacja, stad lekarz przepisał mi leki, o których wspominałam.

Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Hej, faktycznie powitanie z grubej poszło, ale spoko xd jestem tu od niedawna, tak sobie czytam, prowadzę tez swój wykres i dlatego postanowiłam się przywitać. Mam 28 lat, staram się od niedawna jak wcześniej wspomniałam. Mam problem z plamienie przed menstruacja, stad lekarz przepisał mi leki, o których wspominałam.
    No i widzicie laski takich osób nam trzeba xD :D Nie bulwersują sie od razu nie wyzywają biorą to w żart... ach wy nic nie zrozumiałyscie hahaha :D

Zostajesz na naszy watku ? Jesli tak musisz miec mocne nerwy :D Ale widzę że ogarniasz żarty i moje chamske zachowania tak wiec jesteś na plus.
    O które dziecko się starasz?

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle moją młodą złapał katar :/ pół nocy spała ze mna musiałam okno otworzyć bo nie mogła spać przez to że cieżko jej sie oddychało. Posmarowąłam jej klatkę rozgrzewająca mascia na katarek jak narazie jeszcze spi... jak nie minie jej to w poniedziałek nie pójdzie do przedszkola. W ogóle musze kupić jej jakas cieplejszą kurteczke bo ma jeansową ale u nas są od kilku dni takie wiatry że mysle że ona za cienka jest ,wczoraj to nawet cienką czapkę jej ubrałam z obawy aby jej uszy nie przewiało a mimo to dostała katar i czuje ze mnie tez cos chyba bedzie brało.
    Mój mąz ostatnie 4 dni do pracy bo zmienia prace... obecnie robi w 2 agencjach bo dorabia w innej i pytał sie w tej drugiej o stała jakas i tak gadali i niby narazie bedzie mial jakas a potem bedzie mial wybór gdzie chciałby isc pracować bo wszedzie gdzie był na doróbkach wołają o niego tak podobala sie menadzerą jego praca. W obecnej pracy nie ma mozliwosci rozwijania sie.. on pracuje tam juz 7l i nie dostal ani razu podwyzki po za minimalna podwyżką krajową a przychodzą nowi do pracy dostaja tyle co on... i musi zapierdalac za 3 osoby bo nie ogarniają wiec kurde ile można... pogadalam mu troche zalatwilam mu dorobki w innej i od miesiaca lata na dorobki i sam uznal ze czuje sie na dorobkach lepiej a co wazne wieksza stawke ma. Mam nadzieje ze wszystko się uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 07:39

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No i widzicie laski takich osób nam trzeba xD :D Nie bulwersują sie od razu nie wyzywają biorą to w żart... ach wy nic nie zrozumiałyscie hahaha :D

Zostajesz na naszy watku ? Jesli tak musisz miec mocne nerwy :D Ale widzę że ogarniasz żarty i moje chamske zachowania tak wiec jesteś na plus.
    O które dziecko się starasz?

Ja tez mam czasem cięty język ;)) tak, zostaje jak najbardziej. Staram się o pierwsze dziecko. Choć ostatnio na wizycie mój gin powiedział, żeby się nie starać, wyluzować, odpocząć i nie myśleć o tym w ten sposób. :)) Ale wiadomo jak to jest, myśli się i już.

19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Ja tez mam czasem cięty język ;)) tak, zostaje jak najbardziej. Staram się o pierwsze dziecko. Choć ostatnio na wizycie mój gin powiedział, żeby się nie starać, wyluzować, odpocząć i nie myśleć o tym w ten sposób. :)) Ale wiadomo jak to jest, myśli się i już.
    Ja 4 lata sie starałam z moim ex im dalej tym gorzej jak nie wychodziło i nie wiem do tej pory czemu nie wychodzilo bo potem jak mojego poznalam zaskoczylo od razu 1.5 miesiaca zaszlam i nawet tego nie wiedzialam :D
    W takim razie witaj w naszym nie codziennym gronie innym od innych :D

Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti wspolczuje kataru u dziecka, noce są najgorsze. Teraz początki przedszkola więc pewnie bedzie coś łapała co jakiś czas.

Powiedzcie mi jak zrezygnować z subskrypcji tego wykresu? Juz mnie to wqrwia i nie chcę za to płacić. ;-)

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Katti wspolczuje kataru u dziecka, noce są najgorsze. Teraz początki przedszkola więc pewnie bedzie coś łapała co jakiś czas.

Powiedzcie mi jak zrezygnować z subskrypcji tego wykresu? Juz mnie to wqrwia i nie chcę za to płacić. ;-)
    Ustawialas na automatczne przedłużanie i samo i pobiera kase z konta ?

Parodka lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ustawialas na automatczne przedłużanie i samo i pobiera kase z konta ?

Chyba tak ale nie pamiętam żebym coś zaznaczyła. Tak, pobiera mi kasę co miesiąc.

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ogarnęłam to! ;-)

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Chyba tak ale nie pamiętam żebym coś zaznaczyła. Tak, pobiera mi kasę co miesiąc.
    czyli masz wł automatycznie musisz wejsc w ustawienia tam gdzie jest ten abonament caly i tam napewno masz opcje wyłączenia tego automatycznego przedłuzania musisz poszukac ja tego nigdy nie kupowalam ale jesli to tam sie kupuje to tam musi byc ta opcja z wyłączenie ... oczywiscie abonament aktywny bedziesz miala skoro ci samo pobralo to przedluzylo waznosc ale potem powinien juz wygasnac i wiecej nie pobierac

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Dobra, ogarnęłam to! ;-)
    No zuch dziewczyna :D

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa witaj! Jesteś trzecia starająca się tu o pierwsze dziecko :) bardzo fajnie ze powiększysz nasze grono :)
    U mnie przeziębienie się rozkręca powoli ale liczę ze jeszcze uda mu się je powstrzymać :P

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sposób Kattii na zaciążenie - zmienić chłopa :-P

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) dziękuję ślicznie za przyjęcie. Z tym nowym chłopem to musi coś być, bo ja z moim jestem ok. 9 miesięcy i w sumie szybko zaczęliśmy działać :)
    Przyszłam też na forum, bo dobrze pogadać z osobami, które są w podobnej sytuacji, w sensie starania o dzidzi, bo w pracy czy wśród moich znajomych to temat z innej bajki :)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie przeziębienie nie puszcza, wyleczyć się domowymi sposobami chyba graniczy z cudem :/
    U nas już inhalator dawno wyjęty i pewnie do marca nie mam po co go chować do szafki :/ eh
    Odkąd dzieci otworzyły oczy to tylko kłótnie, krzyki, a ja ledwo żyję przeziębienie plus mdłości... normalnie płakać mi się chce i czekam tylko na poniedziałek, jak zacznie się Kornelki przedszkole. Przestałam lubić weekendy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Sposób Kattii na zaciążenie - zmienić chłopa :-P
    Hahahahahaha :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś też zaczęłam urlop, w końcu. Więc może z wakacji przywiozę nie tylko magnes i pocztówkę :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś witaj na 1 stronce ;)
    Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas bez usprawiedliwienia ktoś się nie udziela, to wykreślamy z listy :P
    Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz :) he he

Ancyskowa witaj ;) to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?

A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:20

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Natuś witaj na 1 stronce ;)
    Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas się bez usprawiedliwienia nie udziela, to wykreślamy z listy :P
    Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz :) he he

Ancyskowa witaj ;) to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?

A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupę ;)
    U mnie nie lepiej także jestesmy w tym razem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti ufff od razu mi lepiej :D

Kattii lubi tę wiadomość

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ