2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, faktycznie powitanie z grubej poszło, ale spoko xd jestem tu od niedawna, tak sobie czytam, prowadzę tez swój wykres i dlatego postanowiłam się przywitać. Mam 28 lat, staram się od niedawna jak wcześniej wspomniałam. Mam problem z plamienie przed menstruacja, stad lekarz przepisał mi leki, o których wspominałam.
Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAncyskowa wrote:Hej, faktycznie powitanie z grubej poszło, ale spoko xd jestem tu od niedawna, tak sobie czytam, prowadzę tez swój wykres i dlatego postanowiłam się przywitać. Mam 28 lat, staram się od niedawna jak wcześniej wspomniałam. Mam problem z plamienie przed menstruacja, stad lekarz przepisał mi leki, o których wspominałam.
Zostajesz na naszy watku ? Jesli tak musisz miec mocne nerwy Ale widzę że ogarniasz żarty i moje chamske zachowania tak wiec jesteś na plus.
O które dziecko się starasz?19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle moją młodą złapał katar pół nocy spała ze mna musiałam okno otworzyć bo nie mogła spać przez to że cieżko jej sie oddychało. Posmarowąłam jej klatkę rozgrzewająca mascia na katarek jak narazie jeszcze spi... jak nie minie jej to w poniedziałek nie pójdzie do przedszkola. W ogóle musze kupić jej jakas cieplejszą kurteczke bo ma jeansową ale u nas są od kilku dni takie wiatry że mysle że ona za cienka jest ,wczoraj to nawet cienką czapkę jej ubrałam z obawy aby jej uszy nie przewiało a mimo to dostała katar i czuje ze mnie tez cos chyba bedzie brało.
Mój mąz ostatnie 4 dni do pracy bo zmienia prace... obecnie robi w 2 agencjach bo dorabia w innej i pytał sie w tej drugiej o stała jakas i tak gadali i niby narazie bedzie mial jakas a potem bedzie mial wybór gdzie chciałby isc pracować bo wszedzie gdzie był na doróbkach wołają o niego tak podobala sie menadzerą jego praca. W obecnej pracy nie ma mozliwosci rozwijania sie.. on pracuje tam juz 7l i nie dostal ani razu podwyzki po za minimalna podwyżką krajową a przychodzą nowi do pracy dostaja tyle co on... i musi zapierdalac za 3 osoby bo nie ogarniają wiec kurde ile można... pogadalam mu troche zalatwilam mu dorobki w innej i od miesiaca lata na dorobki i sam uznal ze czuje sie na dorobkach lepiej a co wazne wieksza stawke ma. Mam nadzieje ze wszystko się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 07:39
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:No i widzicie laski takich osób nam trzeba xD Nie bulwersują sie od razu nie wyzywają biorą to w żart... ach wy nic nie zrozumiałyscie hahaha
Zostajesz na naszy watku ? Jesli tak musisz miec mocne nerwy Ale widzę że ogarniasz żarty i moje chamske zachowania tak wiec jesteś na plus.
O które dziecko się starasz?
Ja tez mam czasem cięty język ) tak, zostaje jak najbardziej. Staram się o pierwsze dziecko. Choć ostatnio na wizycie mój gin powiedział, żeby się nie starać, wyluzować, odpocząć i nie myśleć o tym w ten sposób. ) Ale wiadomo jak to jest, myśli się i już.19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAncyskowa wrote:Ja tez mam czasem cięty język ) tak, zostaje jak najbardziej. Staram się o pierwsze dziecko. Choć ostatnio na wizycie mój gin powiedział, żeby się nie starać, wyluzować, odpocząć i nie myśleć o tym w ten sposób. ) Ale wiadomo jak to jest, myśli się i już.
W takim razie witaj w naszym nie codziennym gronie innym od innychParodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Katti wspolczuje kataru u dziecka, noce są najgorsze. Teraz początki przedszkola więc pewnie bedzie coś łapała co jakiś czas.
Powiedzcie mi jak zrezygnować z subskrypcji tego wykresu? Juz mnie to wqrwia i nie chcę za to płacić.Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Katti wspolczuje kataru u dziecka, noce są najgorsze. Teraz początki przedszkola więc pewnie bedzie coś łapała co jakiś czas.
Powiedzcie mi jak zrezygnować z subskrypcji tego wykresu? Juz mnie to wqrwia i nie chcę za to płacić.Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Chyba tak ale nie pamiętam żebym coś zaznaczyła. Tak, pobiera mi kasę co miesiąc.
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ancyskowa witaj! Jesteś trzecia starająca się tu o pierwsze dziecko bardzo fajnie ze powiększysz nasze grono
U mnie przeziębienie się rozkręca powoli ale liczę ze jeszcze uda mu się je powstrzymaćKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper dziękuję ślicznie za przyjęcie. Z tym nowym chłopem to musi coś być, bo ja z moim jestem ok. 9 miesięcy i w sumie szybko zaczęliśmy działać
Przyszłam też na forum, bo dobrze pogadać z osobami, które są w podobnej sytuacji, w sensie starania o dzidzi, bo w pracy czy wśród moich znajomych to temat z innej bajki19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie przeziębienie nie puszcza, wyleczyć się domowymi sposobami chyba graniczy z cudem
U nas już inhalator dawno wyjęty i pewnie do marca nie mam po co go chować do szafki eh
Odkąd dzieci otworzyły oczy to tylko kłótnie, krzyki, a ja ledwo żyję przeziębienie plus mdłości... normalnie płakać mi się chce i czekam tylko na poniedziałek, jak zacznie się Kornelki przedszkole. Przestałam lubić weekendy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatuś witaj na 1 stronce
Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas bez usprawiedliwienia ktoś się nie udziela, to wykreślamy z listy
Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz he he
Ancyskowa witaj to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?
A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:20
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Natuś witaj na 1 stronce
Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas się bez usprawiedliwienia nie udziela, to wykreślamy z listy
Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz he he
Ancyskowa witaj to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?
A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:23
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny