X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba raczej, żeby powiedzieć coś o sobie i przedstawić na jakim etapie starań jest ;)
    Ancyskowa witaj, a ile masz lat? Masz jakieś problemy z zajściem?

Szczęśliwa_Mama, Dori1811 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii nie lecmy tak od razu z grubej rury :p może kobita ma dobre zamiary :) trzeba dać jej szanse.

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaje, zostaje :) Póki się staram to chyba będzie odpowiedni wątek :)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy swoim aktualnym przeziębieniu tylko herbata z cytryną, rutinoscorbin a na gardło gardimax aerozol do dzióba ;)

• Parodka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, właśnie zapomniałam o Orofar Max. Jedyne "apteczne" pastylki które na mnie działają. I przy okazji przypomniało mi sie o cukierkach Halls tych czarnych najmocniejszych... Parę osób mi kiedyś polecało na gardło a ja się pukałam w głowę że jak cukierek może pomóc. Ale zdesperowana kupiłam i się zdziwiłam bo działają! ;-)

Ancyskowa witaj :-)

Kattii spokojnie, kobitka napisała parę słów o sobie, może chciałaby zostać na dłużej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 14:38

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katiii nie lecmy tak od razu z grubej rury :p może kobita ma dobre zamiary :) trzeba dać jej szanse.
    Ale kiedy to nie było z grubej rury xD :D to było delikatusnie :(

Nic nie dacie sie pobawic no nic i nic ani troszku... a tak bym sie pokłociła z kims ... :D xD

W ogóle założe się że jest tak jak napisalam ... juz nie jedna tak wlasnie weszla napisala 2 zdania i tyle bylo widac i slychac pff

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    O, właśnie zapomniałam o Orofar Max. Jedyne "apteczne" pastylki które na mnie działają. I przy okazji przypomniało mi sie o cukierkach Halls tych czarnych najmocniejszych... Parę osób mi kiedyś polecało na gardło a ja się pukałam w głowę że jak cukierek może pomóc. Ale zdesperowana kupiłam i się zdziwiłam bo działają! ;-)

Ancyskowa witaj :-)

Kattii spokojnie, kobitka napisała parę słów o sobie, może chciałaby zostać na dłużej?
    Ale ja jestem spokojna !!! :D kuzwa no haha

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Katti a co Ty dziś w takim bojowym nastroju, że chcesz się kłócić? :P Ktoś Ci zalazł za skórę?

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda jest taka że nasza nowa Natuś89 jak sie przywitala to posiedziala z nami troche i pisala wiec takie cos ja cenie i jak widac zostala z nami bo widze ze pisze ...
    A jak ktos wejdzie napisze 2 zdania i nagle cisza to ja już wiem co to za osoby pff.... zgrodzo.. jaka ja chamska jestem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Hehe Katti a co Ty dziś w takim bojowym nastroju, że chcesz się kłócić? :P Ktoś Ci zalazł za skórę?
    Nie.. ale mam jakas taka zachcianke haha :D

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii mnie bez ciąży czasem roznosi i mam ochotę nawtykac niejednemu. Ty przynajmniej możesz zwalić na szalejące hormony i jeszcze cię wszyscy będą żałować ;););)

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    Kattii mnie bez ciąży czasem roznosi i mam ochotę nawtykac niejednemu. Ty przynajmniej możesz zwalić na szalejące hormony i jeszcze cię wszyscy będą żałować ;););)
    ja tam na nic nie zwalam ja juz taka jestem ze jak mam na cos ochote to cieżko jest mnie powstrzymac abym nie zrealizowala tego :D
    W ogóle gotuje rosołek na obiad tak mnie naszło że mówie dzis robie rosół koniec kropka i kupilam warzywka makaron koniecznie niteczki <3

Natuś89 lubi tę wiadomość

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zostać zostanę... Potrzebuje babskiego wsparcia w tych staraniach. Rodzina nic nie wie. W pracy jeszcze długo wiedzieć nie będą. A czasem trzeba kurde z kimś pogadać. A marudek jak baba najgorszego sortu widzi objawy ciąży jeszcze przed seksem w danym cyklu :)

Kurcze dawno rosołu nie było u nas :) narobiłaś apetytu mi teraz hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 14:49

Frida91, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, taki dzień masz :P
    Może niektóre dziewczyny jednak się tu nie odnajdują, trudno powiedzieć. Ja chyba też rzadko tu zaglądam, ale jakoś nie zawsze mam na to czas, a potem się nie udzielam bo już nie jestem w temacie albo nie mam zdania, jak tu same mamy i ciężarne :P Hehe. Ale lubię z Wami czasem pogadać i tak :P

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    A zostać zostanę... Potrzebuje babskiego wsparcia w tych staraniach. Rodzina nic nie wie. W pracy jeszcze długo wiedzieć nie będą. A czasem trzeba kurde z kimś pogadać. A marudek jak baba najgorszego sortu widzi objawy ciąży jeszcze przed seksem w danym cyklu :)

Kurcze dawno rosołu nie było u nas :) narobiłaś apetytu mi teraz hmmm
    No to trafiłas na dobry wątek ja cie tak wesprze łooo ło jezuuuuu :D tylko mi nie histeryzuj bo skopie dupsko :D No w tej ciazy tez nikomu nic nie mowilismy bo nie wiemy jak sie skonczy a po z tym ja lubie siedziec i gadac z ludzmi normalnymu wariatkami zaznacze :D mieszkajac w UK brak jest kontaktów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Rozumiem, taki dzień masz :P
    Może niektóre dziewczyny jednak się tu nie odnajdują, trudno powiedzieć. Ja chyba też rzadko tu zaglądam, ale jakoś nie zawsze mam na to czas, a potem się nie udzielam bo już nie jestem w temacie albo nie mam zdania, jak tu same mamy i ciężarne :P Hehe. Ale lubię z Wami czasem pogadać i tak :P
    Spoko spoko ja ci zaraz znajde temat to bedzie miala okazje sie wykazac :D
    W ogóle ja miałam szczury w sam raz na twoje koty :D

• Parodka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo gdyby nie było tak daleko to po pracy bym wpadła haha. A ja dziś robię tą legendarną tartę o której wczoraj pisalysmy haha. Jednak sie zdecydowalam. Ciasto sobie wczoraj podpieklam, przygotowałam warzywa. Więc jak wrócę z pracy to tylko rozgrzeję piekarnik, zaleje tą tartę i tylko będe czekac az sie upiecze ale tyle chyba wytrzymamy z mlodym i nie umrzemy z glodu ;-)

O ile w ogóle on cos zje bo warzywa to nie jego klimat. Żadne. Ewentualnie marchewka w rosole

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No to trafiłas na dobry wątek ja cie tak wesprze łooo ło jezuuuuu :D tylko mi nie histeryzuj bo skopie dupsko :D No w tej ciazy tez nikomu nic nie mowilismy bo nie wiemy jak sie skonczy a po z tym ja lubie siedziec i gadac z ludzmi normalnymu wariatkami zaznacze :D mieszkajac w UK brak jest kontaktów.

Histerię postanowiłam, że odpalę po ponad roku od rozpoczęcia starań jeżeli nie będzie efektu ;) a tak na serio ja nie z tych... ;););)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Ooo gdyby nie było tak daleko to po pracy bym wpadła haha. A ja dziś robię tą legendarną tartę o której wczoraj pisalysmy haha. Jednak sie zdecydowalam. Ciasto sobie wczoraj podpieklam, przygotowałam warzywa. Więc jak wrócę z pracy to tylko rozgrzeję piekarnik, zaleje tą tartę i tylko będe czekac az sie upiecze ale tyle chyba wytrzymamy z mlodym i nie umrzemy z glodu ;-)

O ile w ogóle on cos zje bo warzywa to nie jego klimat. Żadne. Ewentualnie marchewka w rosole
    Ja to nawet marchwi w rosole nie tkne haha wiec dziecku sie nie dziwie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    Histerię postanowiłam, że odpalę po ponad roku od rozpoczęcia starań jeżeli nie będzie efektu ;) a tak na serio ja nie z tych... ;););)
    To sie okaże... :D
    Ja też nie z tych ja to w ogóle jestem bardzo pomocnym miłym delikatnym człowieczkiem nie groznym dla otoczenia trzymajacym sie w cieniu i nigdy nie nakrzyczalam na nikogo taki tam szary ludek jestem :D

Natuś89 lubi tę wiadomość

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ