Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba raczej, żeby powiedzieć coś o sobie i przedstawić na jakim etapie starań jest ;)
    Ancyskowa witaj, a ile masz lat? Masz jakieś problemy z zajściem?

Szczęśliwa_Mama, Dori1811 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii nie lecmy tak od razu z grubej rury :p może kobita ma dobre zamiary :) trzeba dać jej szanse.

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaje, zostaje :) Póki się staram to chyba będzie odpowiedni wątek :)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy swoim aktualnym przeziębieniu tylko herbata z cytryną, rutinoscorbin a na gardło gardimax aerozol do dzióba ;)

• Parodka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, właśnie zapomniałam o Orofar Max. Jedyne "apteczne" pastylki które na mnie działają. I przy okazji przypomniało mi sie o cukierkach Halls tych czarnych najmocniejszych... Parę osób mi kiedyś polecało na gardło a ja się pukałam w głowę że jak cukierek może pomóc. Ale zdesperowana kupiłam i się zdziwiłam bo działają! ;-)

Ancyskowa witaj :-)

Kattii spokojnie, kobitka napisała parę słów o sobie, może chciałaby zostać na dłużej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 14:38

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katiii nie lecmy tak od razu z grubej rury :p może kobita ma dobre zamiary :) trzeba dać jej szanse.
    Ale kiedy to nie było z grubej rury xD :D to było delikatusnie :(

Nic nie dacie sie pobawic no nic i nic ani troszku... a tak bym sie pokłociła z kims ... :D xD

W ogóle założe się że jest tak jak napisalam ... juz nie jedna tak wlasnie weszla napisala 2 zdania i tyle bylo widac i slychac pff

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    O, właśnie zapomniałam o Orofar Max. Jedyne "apteczne" pastylki które na mnie działają. I przy okazji przypomniało mi sie o cukierkach Halls tych czarnych najmocniejszych... Parę osób mi kiedyś polecało na gardło a ja się pukałam w głowę że jak cukierek może pomóc. Ale zdesperowana kupiłam i się zdziwiłam bo działają! ;-)

Ancyskowa witaj :-)

Kattii spokojnie, kobitka napisała parę słów o sobie, może chciałaby zostać na dłużej?
    Ale ja jestem spokojna !!! :D kuzwa no haha

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Katti a co Ty dziś w takim bojowym nastroju, że chcesz się kłócić? :P Ktoś Ci zalazł za skórę?

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda jest taka że nasza nowa Natuś89 jak sie przywitala to posiedziala z nami troche i pisala wiec takie cos ja cenie i jak widac zostala z nami bo widze ze pisze ...
    A jak ktos wejdzie napisze 2 zdania i nagle cisza to ja już wiem co to za osoby pff.... zgrodzo.. jaka ja chamska jestem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Hehe Katti a co Ty dziś w takim bojowym nastroju, że chcesz się kłócić? :P Ktoś Ci zalazł za skórę?
    Nie.. ale mam jakas taka zachcianke haha :D

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii mnie bez ciąży czasem roznosi i mam ochotę nawtykac niejednemu. Ty przynajmniej możesz zwalić na szalejące hormony i jeszcze cię wszyscy będą żałować ;););)

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    Kattii mnie bez ciąży czasem roznosi i mam ochotę nawtykac niejednemu. Ty przynajmniej możesz zwalić na szalejące hormony i jeszcze cię wszyscy będą żałować ;););)
    ja tam na nic nie zwalam ja juz taka jestem ze jak mam na cos ochote to cieżko jest mnie powstrzymac abym nie zrealizowala tego :D
    W ogóle gotuje rosołek na obiad tak mnie naszło że mówie dzis robie rosół koniec kropka i kupilam warzywka makaron koniecznie niteczki <3

Natuś89 lubi tę wiadomość

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zostać zostanę... Potrzebuje babskiego wsparcia w tych staraniach. Rodzina nic nie wie. W pracy jeszcze długo wiedzieć nie będą. A czasem trzeba kurde z kimś pogadać. A marudek jak baba najgorszego sortu widzi objawy ciąży jeszcze przed seksem w danym cyklu :)

Kurcze dawno rosołu nie było u nas :) narobiłaś apetytu mi teraz hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 14:49

Frida91, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, taki dzień masz :P
    Może niektóre dziewczyny jednak się tu nie odnajdują, trudno powiedzieć. Ja chyba też rzadko tu zaglądam, ale jakoś nie zawsze mam na to czas, a potem się nie udzielam bo już nie jestem w temacie albo nie mam zdania, jak tu same mamy i ciężarne :P Hehe. Ale lubię z Wami czasem pogadać i tak :P

Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    A zostać zostanę... Potrzebuje babskiego wsparcia w tych staraniach. Rodzina nic nie wie. W pracy jeszcze długo wiedzieć nie będą. A czasem trzeba kurde z kimś pogadać. A marudek jak baba najgorszego sortu widzi objawy ciąży jeszcze przed seksem w danym cyklu :)

Kurcze dawno rosołu nie było u nas :) narobiłaś apetytu mi teraz hmmm
    No to trafiłas na dobry wątek ja cie tak wesprze łooo ło jezuuuuu :D tylko mi nie histeryzuj bo skopie dupsko :D No w tej ciazy tez nikomu nic nie mowilismy bo nie wiemy jak sie skonczy a po z tym ja lubie siedziec i gadac z ludzmi normalnymu wariatkami zaznacze :D mieszkajac w UK brak jest kontaktów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Rozumiem, taki dzień masz :P
    Może niektóre dziewczyny jednak się tu nie odnajdują, trudno powiedzieć. Ja chyba też rzadko tu zaglądam, ale jakoś nie zawsze mam na to czas, a potem się nie udzielam bo już nie jestem w temacie albo nie mam zdania, jak tu same mamy i ciężarne :P Hehe. Ale lubię z Wami czasem pogadać i tak :P
    Spoko spoko ja ci zaraz znajde temat to bedzie miala okazje sie wykazac :D
    W ogóle ja miałam szczury w sam raz na twoje koty :D

• Parodka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo gdyby nie było tak daleko to po pracy bym wpadła haha. A ja dziś robię tą legendarną tartę o której wczoraj pisalysmy haha. Jednak sie zdecydowalam. Ciasto sobie wczoraj podpieklam, przygotowałam warzywa. Więc jak wrócę z pracy to tylko rozgrzeję piekarnik, zaleje tą tartę i tylko będe czekac az sie upiecze ale tyle chyba wytrzymamy z mlodym i nie umrzemy z glodu ;-)

O ile w ogóle on cos zje bo warzywa to nie jego klimat. Żadne. Ewentualnie marchewka w rosole

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 21 września 2018, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No to trafiłas na dobry wątek ja cie tak wesprze łooo ło jezuuuuu :D tylko mi nie histeryzuj bo skopie dupsko :D No w tej ciazy tez nikomu nic nie mowilismy bo nie wiemy jak sie skonczy a po z tym ja lubie siedziec i gadac z ludzmi normalnymu wariatkami zaznacze :D mieszkajac w UK brak jest kontaktów.

Histerię postanowiłam, że odpalę po ponad roku od rozpoczęcia starań jeżeli nie będzie efektu ;) a tak na serio ja nie z tych... ;););)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Ooo gdyby nie było tak daleko to po pracy bym wpadła haha. A ja dziś robię tą legendarną tartę o której wczoraj pisalysmy haha. Jednak sie zdecydowalam. Ciasto sobie wczoraj podpieklam, przygotowałam warzywa. Więc jak wrócę z pracy to tylko rozgrzeję piekarnik, zaleje tą tartę i tylko będe czekac az sie upiecze ale tyle chyba wytrzymamy z mlodym i nie umrzemy z glodu ;-)

O ile w ogóle on cos zje bo warzywa to nie jego klimat. Żadne. Ewentualnie marchewka w rosole
    Ja to nawet marchwi w rosole nie tkne haha wiec dziecku sie nie dziwie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    Histerię postanowiłam, że odpalę po ponad roku od rozpoczęcia starań jeżeli nie będzie efektu ;) a tak na serio ja nie z tych... ;););)
    To sie okaże... :D
    Ja też nie z tych ja to w ogóle jestem bardzo pomocnym miłym delikatnym człowieczkiem nie groznym dla otoczenia trzymajacym sie w cieniu i nigdy nie nakrzyczalam na nikogo taki tam szary ludek jestem :D

Natuś89 lubi tę wiadomość

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ