2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katiii skoro nie mogło zaskoczyć to może on mial jakieś lewe, ślepe plemniki albo w ogóle ich nie miał haha no dobrze ze chłopa zmieniłaś rach ciach i zaraz będzie trojeczka xD hehe
U nas dziś też zimno wróciłam z synkiem z zakupow to tak pizgalo że szok!
Co do obiadu to u nas dziś zupa jarzynowa. Jakoś mi sie zupy zachciało, ciągle tylko miecho i miecho :p stary dziś w robocie do 19 to se zajedzie na kebsa a my z synkiem zupke zjemy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:32
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii skoro nie mogło zaskoczyć to może on mial jakieś lewe, ślepe plemniki albo w ogóle ich nie miał haha no dobrze ze chłopa zmieniłaś rach ciach i zaraz będzie trojeczka xD hehe
U nas dziś też zimno wróciłam z synkiem z zakupow to tak pizgalo że szok!
Co do obiadu to u nas dziś zupa jarzynowa. Jakoś mi sie zupy zachciało, ciągle tylko miecho i miecho :p stary dziś w robocie do 19 to se zajedzie na kebsa a my z synkiem zupke zjemy :p
No ja wczoraj rosół miałam wiec raczej dzisiaj zupa u mnie odpada... mam piersi z kurczaka moze kotleciki bym zrobila nie wiem... ale musialabym isc do sklepu kupic cos do tego no i te kurteczki chcialam kupic a widze że wlasnie zaczeło padacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:35
-
Kattii wrote:Nie wiem z inną machnął szybko dziecko hahaha wiec no dziwne to
No ja wczoraj rosół miałam wiec raczej dzisiaj zupa u mnie odpada... mam piersi z kurczaka moze kotleciki bym zrobila nie wiem... ale musialabym isc do sklepu kupic cos do tego no i te kurteczki chcialam kupic a widze że wlasnie zaczeło padacKattii lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Po długiej przerwie od ovu, postanowiłam, że znów tutaj się zaloguje i wskoczę w jakiś fajny wątek
Jestem mamą dwuletniego buntownika , a 3 miesiące temu postanowiliśmy z mężem że przydałoby mu się rodzeństwo. 3cs jest niepowodzeniem , może 4 będzie owocny19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Noo to po prostu nie było chemii między jego plemnikami a twoja komórka xD haha
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Natuś witaj na 1 stronce
Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas się bez usprawiedliwienia nie udziela, to wykreślamy z listy
Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz he he
Ancyskowa witaj to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?
A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupę
W planach mamy kilka miejsc, taka wycieczka objazdowa w sumie, 7 państw w dwa tygodnie. Totalny spontan, pierwsza taka podróż w naszym życiu
U mnie też paskudna pogoda, aż szkoda patrzeć przez oknoKattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:stawiala znak stop jak byla owulka i huja nie pa przejazdu haha jestes zbyt glupi aby miec dziecko z tą mądrą kobietą hahahahahahahhaahahhaha
Pinezunia hej mówisz że szukasz fajnego wątku, ten z pewnością taki jest haha witaj! To u ciebie podobnie jak u mnie, ja od maja się staram :pKattii, Pinezunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Jprd padłam Hahahaha
Pinezunia hej mówisz że szukasz fajnego wątku, ten z pewnością taki jest haha witaj! To u ciebie podobnie jak u mnie, ja od maja się staram :p19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Pinezunia wrote:My to trochę pod górkę mamy , bo jak się stary do mnie „zbliża” to się nasza antykoncepcja budzi
-
hej u mnie dzis też wieje.poki co termometr za oknem pokazuje 19 stopni.slonko troche swieci.u mnie dzis bedzie rosołek dla córki.a chłopina dostanie ala tortille domowa tóra chciałam zrobic wczoraj na kolacje ale ze przy @ mi sie nie chciało to zrobie na obiad dzis.bedzie miał niespodzianke.a wczoraj musiał zadowolic sie leczem warzywnym
-
19ewelaaa89 wrote:Aaa widzisz mój w listopadzie skończy 3 latka, ma swój pokoik w którym bardzo lubi się bawić i tam śpi całe nocki także nie mamy problemu żeby sie poprzytulac całe szczęście
31.08 nasz skończył dwa latka , ostatnio oddaliśmy mu sypialnie , ma łóżeczko i zabawki , lecz lepiej mu się śpi z rodzicami w salonie próbowałam go uczyć samodzielnego zasypiania , ale się nie dało . Jak zasnął to przenosilam go do łóżeczka , ale w nocy się budził i tak do nas przychodził ... ☹️☹️☹️ Wiec korzystamy jak tylko mamy okazje
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Natuś witaj na 1 stronce
Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas się bez usprawiedliwienia nie udziela, to wykreślamy z listy
Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz he he
Ancyskowa witaj to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?
A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupę
Dziękuję i przyjęłam do wiadomości
Przy sobocie człowiek trochę odespi cały tydzień pracy i nadgoni sprzątanie a tu już 3 strony w plecy na forum jest
Ja powoli wygrzebuje się z mojego przeziębienia. Pogoda nam się popsuła więc lekko nie jest.
U mnie dzisiaj na obiad zupa pieczarkowa z lanymi kluskamiSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny