X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle co dzisiaj na obiad macie ? Ja nie mam pomyslu kurde :/

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii skoro nie mogło zaskoczyć to może on mial jakieś lewe, ślepe plemniki albo w ogóle ich nie miał :D haha no dobrze ze chłopa zmieniłaś rach ciach i zaraz będzie trojeczka xD hehe
    U nas dziś też zimno :/ wróciłam z synkiem z zakupow to tak pizgalo że szok!

Co do obiadu to u nas dziś zupa jarzynowa. Jakoś mi sie zupy zachciało, ciągle tylko miecho i miecho :p stary dziś w robocie do 19 to se zajedzie na kebsa :D a my z synkiem zupke zjemy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:32

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Katiii skoro nie mogło zaskoczyć to może on mial jakieś lewe, ślepe plemniki albo w ogóle ich nie miał :D haha no dobrze ze chłopa zmieniłaś rach ciach i zaraz będzie trojeczka xD hehe
    U nas dziś też zimno :/ wróciłam z synkiem z zakupow to tak pizgalo że szok!

Co do obiadu to u nas dziś zupa jarzynowa. Jakoś mi sie zupy zachciało, ciągle tylko miecho i miecho :p stary dziś w robocie do 19 to se zajedzie na kebsa :D a my z synkiem zupke zjemy :p
    Nie wiem z inną machnął szybko dziecko hahaha wiec no dziwne to :D
    No ja wczoraj rosół miałam wiec raczej dzisiaj zupa u mnie odpada... mam piersi z kurczaka moze kotleciki bym zrobila nie wiem... ale musialabym isc do sklepu kupic cos do tego no i te kurteczki chcialam kupic a widze że wlasnie zaczeło padac :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 09:35

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Nie wiem z inną machnął szybko dziecko hahaha wiec no dziwne to :D
    No ja wczoraj rosół miałam wiec raczej dzisiaj zupa u mnie odpada... mam piersi z kurczaka moze kotleciki bym zrobila nie wiem... ale musialabym isc do sklepu kupic cos do tego no i te kurteczki chcialam kupic a widze że wlasnie zaczeło padac :/
    Noo to po prostu nie było chemii między jego plemnikami a twoja komórka xD haha

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 22 września 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ;-)
    Po długiej przerwie od ovu, postanowiłam, że znów tutaj się zaloguje i wskoczę w jakiś fajny wątek ;-)
    Jestem mamą dwuletniego buntownika , a 3 miesiące temu postanowiliśmy z mężem że przydałoby mu się rodzeństwo. 3cs jest niepowodzeniem , może 4 będzie owocny ;-)

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii a może takie siekane placuszki z piersi i z warzywkami. Często robię pycha

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Noo to po prostu nie było chemii między jego plemnikami a twoja komórka xD haha
    stawiala znak stop jak byla owulka i huja nie pa przejazdu haha jestes zbyt glupi aby miec dziecko z tą mądrą kobietą hahahahahahahhaahahhaha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Natuś witaj na 1 stronce ;)
    Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas się bez usprawiedliwienia nie udziela, to wykreślamy z listy :P
    Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz :) he he

Ancyskowa witaj ;) to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?

A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupę ;)

W planach mamy kilka miejsc, taka wycieczka objazdowa w sumie, 7 państw w dwa tygodnie. Totalny spontan, pierwsza taka podróż w naszym życiu :)

U mnie też paskudna pogoda, aż szkoda patrzeć przez okno :/

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    stawiala znak stop jak byla owulka i huja nie pa przejazdu haha jestes zbyt glupi aby miec dziecko z tą mądrą kobietą hahahahahahahhaahahhaha :D
    Jprd padłam Hahahaha :D

Pinezunia hej :) mówisz że szukasz fajnego wątku, ten z pewnością taki jest :D haha witaj! To u ciebie podobnie jak u mnie, ja od maja się staram :p

Kattii, Pinezunia lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:

Pinezunia hej :) mówisz że szukasz fajnego wątku, ten z pewnością taki jest :D haha witaj! To u ciebie podobnie jak u mnie, ja od maja się staram :p
    Uwierz też padłam pisząc to :D hahaha

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 22 września 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:

No to podobnie

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 22 września 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to trochę pod górkę mamy , bo jak się stary do mnie „zbliża” to się nasza antykoncepcja budzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 10:13

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    My to trochę pod górkę mamy , bo jak się stary do mnie „zbliża” to się nasza antykoncepcja budzi
    Aaa widzisz mój w listopadzie skończy 3 latka, ma swój pokoik w którym bardzo lubi się bawić i tam śpi całe nocki ;) także nie mamy problemu żeby sie poprzytulac :D całe szczęście

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej u mnie dzis też wieje.poki co termometr za oknem pokazuje 19 stopni.slonko troche swieci.u mnie dzis bedzie rosołek dla córki.a chłopina dostanie ala tortille domowa tóra chciałam zrobic wczoraj na kolacje ale ze przy @ mi sie nie chciało to zrobie na obiad dzis.bedzie miał niespodzianke.a wczoraj musiał zadowolic sie leczem warzywnym

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 22 września 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Aaa widzisz mój w listopadzie skończy 3 latka, ma swój pokoik w którym bardzo lubi się bawić i tam śpi całe nocki ;) także nie mamy problemu żeby sie poprzytulac :D całe szczęście

31.08 nasz skończył dwa latka , ostatnio oddaliśmy mu sypialnie , ma łóżeczko i zabawki , lecz lepiej mu się śpi z rodzicami w salonie :-( próbowałam go uczyć samodzielnego zasypiania , ale się nie dało . Jak zasnął to przenosilam go do łóżeczka , ale w nocy się budził i tak do nas przychodził ... ☹️☹️☹️ Wiec korzystamy jak tylko mamy okazje

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 22 września 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urywa mi posty , a jak zedytuje to jest to samo co było przedtem :-( co jest ?

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia nasza antykoncepcja ma 8,5 roku.naszczęscie ma twardy sen zresztą po tatusiu jak padnie to spi twardo

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zreszta ona jest długodystantowiec bo potrafi biegac po 16 godzin od 6,50 w tygodniu do dobrej 23

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Natuś witaj na 1 stronce ;)
    Dodam tylko, że jak ktoś dłuższy czas się bez usprawiedliwienia nie udziela, to wykreślamy z listy :P
    Mam nadzieję, że z nami wytrzymasz :) he he

Ancyskowa witaj ;) to udanego urlopu. Gdzie się wybierasz?

A zimno dzisiaj, wiatrzycho i na bank będzie padać, więc siedzenie w domu... ja dostanę nerwicy, a dzieciaki rozniosą chałupę ;)

Dziękuję i przyjęłam do wiadomości :)

Przy sobocie człowiek trochę odespi cały tydzień pracy i nadgoni sprzątanie a tu już 3 strony w plecy na forum jest ;)
    Ja powoli wygrzebuje się z mojego przeziębienia. Pogoda nam się popsuła więc lekko nie jest.

U mnie dzisiaj na obiad zupa pieczarkowa z lanymi kluskami ;)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad dziś pierś kurczaka (gotowana) z warzywami, soczewicą i sos pomidorowy. Oczywiście wszystko w jednym garnku, żeby nie było dużo sprzątania :)

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ