2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinezunia wrote:Mojego męża to w totka wygrałam ......
Katii tak, są te dziury na kciuki. Moja jest z PrimarkaKattii, Szczęśliwa_Mama, Pinezunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Tylko pozazdrościć Mój to by nawet jajecznice przypalil :p byłaś na szopingu i nic nie kupiłaś?? Nie wierze ja to zawsze musze coś kupić chociaż mała pierdole
Katii tak, są te dziury na kciuki. Moja jest z Primarka -
19ewelaaa89 wrote:Tylko pozazdrościć Mój to by nawet jajecznice przypalil :p byłaś na szopingu i nic nie kupiłaś?? Nie wierze ja to zawsze musze coś kupić chociaż mała pierdole
Katii tak, są te dziury na kciuki. Moja jest z Primarka
Hahaha... To tak jak mój... Jak wyjdę tak przyjadę a jak zapytam czemu trochę nie ogarnęli to odpowiadają że nie jest przecież jeszcze aż tak źle za to wokol domu i przy samochodach to błysk w końcu ogrodnik i mechanik19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti co za piękny awatarek
Ja leżę z dzieciakami i bajki oglądamy
jak ewelaaa napisala ze zmienila to mówie moze sie odbugowało i spróbowałam i tak oto poszło dzisiaj bo wczoraj za jasna cholere nie chcialo
W ogóle cycki mnie bola znaczy sutki i cały obwód xDWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 19:15
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Ale mnie na tych Bednarach wywiało, dobrze Anusiak że nie jechaliście. Za to młody szczęśliwy bo to rolnik z krwi i kości haha. Mnie to w ogóle nie kręci, takie łażenie i oglądanie kosmicznie drogich maszyn, no ale pojechałam z nimi bo bym się w domu nudziła (sprzątała)19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka wrote:Ale mnie na tych Bednarach wywiało, dobrze Anusiak że nie jechaliście. Za to młody szczęśliwy bo to rolnik z krwi i kości haha. Mnie to w ogóle nie kręci, takie łażenie i oglądanie kosmicznie drogich maszyn, no ale pojechałam z nimi bo bym się w domu nudziła (sprzątała)
-
Hahaha dziewczyny za dużo nas tutaj, wszystko sie pizdryczy co tam porabiacie? Ja zdążyłam obejrzeć voice of poland szkoda że tylko jeden odcinek dzis:( mąż właśnie włączył jakiś durny mecz i czekamy na pizze bo zamówiliśmy
A tak w ogóle chyba zaczyna mi się sluz plodny :p dzisiaj miałam jakoś tak dużo białego i rozciagliwego sluzu dziwne to (8 dc) .. Może bedzie wczesniejsza owu w tym cyklu.. No ale o tym sie nie dowiem bo tak jak sobie obiecałam, nie robię teraz testów :p po prostu cały tydzień lecimy na maxa i albo zaowocuje albo nie wczoraj było pierwsze po @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 21:11
emi_90, Parodka, Pinezunia, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Hahaha dziewczyny za dużo nas tutaj, wszystko sie pizdryczy co tam porabiacie? Ja zdążyłam obejrzeć voice of poland szkoda że tylko jeden odcinek dzis:( mąż właśnie włączył jakiś durny mecz i czekamy na pizze bo zamówiliśmy
A tak w ogóle chyba zaczyna mi się sluz plodny :p dzisiaj miałam jakoś tak dużo białego i rozciagliwego sluzu dziwne to (8 dc) .. Może bedzie wczesniejsza owu w tym cyklu.. No ale o tym sie nie dowiem bo tak jak sobie obiecałam, nie robię teraz testów :p po prostu cały tydzień lecimy na maxa i albo zaowocuje albo nie wczoraj było pierwsze po @
My dzisiaj kupiliśmy składniki i jutro będzie domowa pizza ostatnio 4x pod rząd była zamawiana, raz mrożona to teraz pora u nas na domową haha19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:Pomylilas mnie z kims innym.ja niemialam w planach tam jechac.dla naszego auta za daleko.mloda by byla zadowoona ale nas to nie interesuje
No z tego zziębnięcia aż mi się nicki mylą miało być Natuś19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Haaaa dzisiaj ja napisze pierwsza jesteśmy właśnie w drodze do Teścia, jednak mimio przeziębienia udało mi się narzeczonego namówić i jedziemy ewela trzymam kciuki żeby nowa technika się sprawdziła, jak się uda to za miesiąc biorę przykład z Ciebie No i mój wykresik dzisiaj zostanie zaburzony przez ta pobudkę o 4 rano a tak ładnie go prowadziłam xD dobrego dnia kobietki
19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zjadlam płatki z mlekiem a mała wtrynia same płatki hehe.
U mnie całą noc lało i leje nadal nawet nie mam mozliwosci wyjsc do najblizszego sklepu w tą ulewe wiec kombinuje co tu na obiad zrobic...wyciagnelam pałki z kurczaka mam ostatnie 4 szt i mówie usmaże i zrobie sos i ziemniaki ... nawet nie mam surówki ani zrobic jakiejs też nie mam z czego wiec bedą tylko ziemniaki z sosem i pałki no ale lepsze to niż nic tak mysle bo zawsze to jednak jakiś obiad i zawsze się najesc idzie. Mąż w pracy a dzisiaj niedziela to jak wróci sklepy już bedą zamknięte wiec czeka mnie jutro pojscie do sklepu jak bede zmuszona syna do szkoły zaprowadzić bo nie wiem czy małą dam do przedszkola tak czy siak nie zmienia to faktu że syna odprowadzić musze wiec wyjsc musze a jak juz wyjde to raz dwa do tesco skocze cos kupic mam nadzieje ze moze jutro chociaz lać nie bedzie.Mnie tez cos zaczyna brac i w gardle juz mnie delikatnie drapie...objawów jako tako ciazowych nie mam ale cycki mnie bolą w sensie dutki i obramówka cala i podbrzusze troche... wymioty obecnie jakby ustaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 09:14
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
hej ja wlasnie wcinam sniadanko i zaraz mlodej zrobie tez bo panna zamiast lyknac tabletke na tarczyce napiła sie soku i musiała godzine odczekac na tabletke a teraz aby sie wchonela.chlop w pracy i dobrze bo bym go zabiła
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim ☺️☺️ My już po śniadanku i bierzemy się za nasze koszatniczki ☺️ Mamy cztery łobuzy i przed wyjazdem trzeba im zrobić generalne porządku w klatce ☺️ Musza jakoś przetrwać pod okiem Teścia, na szczęście je uwielbia, wiec jesteśmy spokojni ☺️☺️ Miłego dnia
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość