X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi wyszla drugi raz opryszczka w tym samym miejscu ....

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko okej dziewczynki ;*
    Witam nowe mamuski , czujcie sie jak u siebie hahahaha .

Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** :P ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala . :D

Kattii, emi_90, 19ewelaaa89, Ancyskowa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** :P ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala . :D
    No ba grunt to dobry test :D Ale widać że ogarneła temat bo znajac wiekszosc lasek na fo to jebłaby jakims bulwersem i wulgaryzmem :D Dlatego widać że do nas pasuje haha

19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti ja tez lubie prosto z mostu co mysle.tez mam niewyparzony jezor

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary :D i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    "ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary :D i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p
    No histeryczki co tu więcej gadać ... współczuję ich facetom nawet przy obiedzie muszą słuchać ich jęki na ten temat...po za tym co tu jest do gadania ile razy seks uprawiasz a może jeszcze niech piszą w jakie godziny i jakie pozycje bo przecież wszyscy chcą wiedzieć...jak nastolatki które dziewictwo straciły i podjarane chwalą się jakie w tym dobre były ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:13

19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:35

ZakręconaOna, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażać
    Dlatego mówimy o tym że swojska dziewczyna jesteś ;)

Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko gotowe i spakowane, wyszło tego cztery torby. Do tego aparaty, statywy.. Bogu dzięki, bagażnik pojemny to się pomieścimy. Jutro start na Bratysławę o 9 rano, życzcie proszę szerokości i przyczepności :) gdybym nie pisała dwa trzy to broń Boże nie uciekam, urlop od telefonu też się czasem przydaję. :)

Życzę wszystkim dobrej nocki i dużo zdrówka :) :) i do usłyszenia niedługo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:42

19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii dokladnie . Dramat i do wyrzygania takie cos juz jest wiec tu mamy zajebisty watek . I pogada sie o pracy , o zyciu codziennym . Czasem o staraniach. O wszystkim generalnie wiec jest luzno i nikt nie sieje paniki :)

Wykapalam malego i polozylam spac , wykaoalam siebie i poszlam na kolacje . Nazarlam sie czosnkowego masla ktore wczesniej zrobilam i takie mnie pierdzenie ogarnelo hahaha jak facet hahahahahahahahaha
    Ogladamy film i do spania niedlugo bo do pracy o 4.20 wstajemy z Mama . A o 15 ide do banku zmienic wszystkie dane i w insurance bo nie zrobilam nadal tego a po slubie lada dzien 4 miesiace bedziemy . Czas i pora cholerka .

19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    I bardzo dobrze . Zadna z Nas sie tu nie pierdzieli w tancu wiec pasujesz do Nas jak widac :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa to szerokości i wypoczywajcie :) ale wam zazdroszczę ;) no i obyś wróciła z dobrą nowina :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas do pracy :D
    Dzien dobry wszystkim przy porannej kawie a raczej koncowce. :p

Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 24 września 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda raczej na powrót do łóżka pod kołdrę a nie do pracy... No nic melduje przybycie do pracy i druga kawkę. Miłego dnia :)

Parodka lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zbieram do pracy, ale masz rację ciężko było wyjść spod kołdry.. Leje niesamowicie u nas, jeszcze mąż zabrał samochód :/ kurnasz twarz :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas obecnie nie leje i niech tak zostanie bo bede musiala wyjsc mlodego odprowadzic do szkoly... córke chyba zostawiam w domu dzis w nocy slyszalam jak kaszlala a wczoraj w nocy kaszlu nie bylo czyli że jakby bylo gorzej :/ A wiem ze jak ją puszcze do przedszkola to wróci z wiekszym katarem i kaszlem bo tam sie nie szczypią i wyjada na dwór lub co gorsza po tych ulewach pozwolą jej bawic się w tej zimnej wodzie.
    Plan jest taki że pójde odprowadzić syna do szkoły i pójde z córką do tesco tam zrobie zakupy na obiady bo mój wczoraj po pracy podjechal do polskiego sklepu i nakupował na chleb szybki,sery itp wiec polski sklep mam z glowy . Kupilabym w tesco witaminy dla mlodej najlepiej w syropie lub w żelkach bo żelke zje a syrop ewentualnie do mleka troche jak dodam to nie wyczuje i wypije inaczej nie ruszy tyle że ja nie wiem ile w tych żelkach tak naprawde jest witaminy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No piździawa dzisiaj. Pojechałam samochodem do przedszkola, bo pada i wiatrzycho... u mnie gorszy kaszel... eh

Kattti ja nadal mam ślad po opryszczce :(
    Ale że Ty drugą masz... masakra...

Nienawidzę jesieni, zima może być, bo człowiek założy ciepłą kurtkę, szalik, czapkę, a teraz niewiadomo jak się ubrać :/
    W tamtym tygodniu 27 stopni było, a dzisiaj 10... no i weź

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:42

Kattii lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Ale szkoda że już po weekendzie i taka jesień za oknem :/ aż się wszystkiego odechciewa...

Kattii lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida testujesz zaraz co? ;)

Ja tam się cieszę, że weekend się skończył he he
    Dzieciaki tylko sie kłociły, a teraz spokój mam przynajmniej :P

Kattii lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się melduję po sniadaniu już w pracy. Dzisiaj do 16.30 :-\
    Młody nie chciał za bardzo dzisiaj iść do przedszkola. Mówił że woli być w domu bo w domu nic nie musi a w przedszkolu już tak ;-)

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ