2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystko okej dziewczynki ;*
Witam nowe mamuski , czujcie sie jak u siebie hahahaha .
Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur***
ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala .
Kattii, emi_90, 19ewelaaa89, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ba grunt to dobry testZakręconaOna wrote:Wszystko okej dziewczynki ;*
Ale widać że ogarneła temat bo znajac wiekszosc lasek na fo to jebłaby jakims bulwersem i wulgaryzmem
Dlatego widać że do nas pasuje haha
19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
"ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary
i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p
Kattii lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo histeryczki co tu więcej gadać ... współczuję ich facetom nawet przy obiedzie muszą słuchać ich jęki na ten temat...po za tym co tu jest do gadania ile razy seks uprawiasz a może jeszcze niech piszą w jakie godziny i jakie pozycje bo przecież wszyscy chcą wiedzieć...jak nastolatki które dziewictwo straciły i podjarane chwalą się jakie w tym dobre były ha19ewelaaa89 wrote:"ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary
i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:13
19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Wszystko okej dziewczynki ;*
Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:35
ZakręconaOna, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystko gotowe i spakowane, wyszło tego cztery torby. Do tego aparaty, statywy.. Bogu dzięki, bagażnik pojemny to się pomieścimy. Jutro start na Bratysławę o 9 rano, życzcie proszę szerokości i przyczepności
gdybym nie pisała dwa trzy to broń Boże nie uciekam, urlop od telefonu też się czasem przydaję. 
Życzę wszystkim dobrej nocki i dużo zdrówka
i do usłyszenia niedługo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:42
19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattii dokladnie . Dramat i do wyrzygania takie cos juz jest wiec tu mamy zajebisty watek . I pogada sie o pracy , o zyciu codziennym . Czasem o staraniach. O wszystkim generalnie wiec jest luzno i nikt nie sieje paniki

Wykapalam malego i polozylam spac , wykaoalam siebie i poszlam na kolacje . Nazarlam sie czosnkowego masla ktore wczesniej zrobilam i takie mnie pierdzenie ogarnelo hahaha jak facet hahahahahahahahaha
Ogladamy film i do spania niedlugo bo do pracy o 4.20 wstajemy z Mama . A o 15 ide do banku zmienic wszystkie dane i w insurance bo nie zrobilam nadal tego a po slubie lada dzien 4 miesiace bedziemy . Czas i pora cholerka .
19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
I bardzo dobrze . Zadna z Nas sie tu nie pierdzieli w tancu wiec pasujesz do Nas jak widacAncyskowa wrote:Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażać
Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas obecnie nie leje i niech tak zostanie bo bede musiala wyjsc mlodego odprowadzic do szkoly... córke chyba zostawiam w domu dzis w nocy slyszalam jak kaszlala a wczoraj w nocy kaszlu nie bylo czyli że jakby bylo gorzej
A wiem ze jak ją puszcze do przedszkola to wróci z wiekszym katarem i kaszlem bo tam sie nie szczypią i wyjada na dwór lub co gorsza po tych ulewach pozwolą jej bawic się w tej zimnej wodzie.
Plan jest taki że pójde odprowadzić syna do szkoły i pójde z córką do tesco tam zrobie zakupy na obiady bo mój wczoraj po pracy podjechal do polskiego sklepu i nakupował na chleb szybki,sery itp wiec polski sklep mam z glowy . Kupilabym w tesco witaminy dla mlodej najlepiej w syropie lub w żelkach bo żelke zje a syrop ewentualnie do mleka troche jak dodam to nie wyczuje i wypije inaczej nie ruszy tyle że ja nie wiem ile w tych żelkach tak naprawde jest witaminy.
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo piździawa dzisiaj. Pojechałam samochodem do przedszkola, bo pada i wiatrzycho... u mnie gorszy kaszel... eh
Kattti ja nadal mam ślad po opryszczce
Ale że Ty drugą masz... masakra...
Nienawidzę jesieni, zima może być, bo człowiek założy ciepłą kurtkę, szalik, czapkę, a teraz niewiadomo jak się ubrać
W tamtym tygodniu 27 stopni było, a dzisiaj 10... no i weź
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:42
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też się melduję po sniadaniu już w pracy. Dzisiaj do 16.30

Młody nie chciał za bardzo dzisiaj iść do przedszkola. Mówił że woli być w domu bo w domu nic nie musi a w przedszkolu już tak
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013
synek
Czekamy na drugiego maluszka