2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszystko okej dziewczynki ;*
Witam nowe mamuski , czujcie sie jak u siebie hahahaha .
Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala .Kattii, emi_90, 19ewelaaa89, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Wszystko okej dziewczynki ;*
Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala .19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
"ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:"ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:13
19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Wszystko okej dziewczynki ;*
Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala .
Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:35
ZakręconaOna, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystko gotowe i spakowane, wyszło tego cztery torby. Do tego aparaty, statywy.. Bogu dzięki, bagażnik pojemny to się pomieścimy. Jutro start na Bratysławę o 9 rano, życzcie proszę szerokości i przyczepności gdybym nie pisała dwa trzy to broń Boże nie uciekam, urlop od telefonu też się czasem przydaję.
Życzę wszystkim dobrej nocki i dużo zdrówka i do usłyszenia niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:42
19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Kattii dokladnie . Dramat i do wyrzygania takie cos juz jest wiec tu mamy zajebisty watek . I pogada sie o pracy , o zyciu codziennym . Czasem o staraniach. O wszystkim generalnie wiec jest luzno i nikt nie sieje paniki
Wykapalam malego i polozylam spac , wykaoalam siebie i poszlam na kolacje . Nazarlam sie czosnkowego masla ktore wczesniej zrobilam i takie mnie pierdzenie ogarnelo hahaha jak facet hahahahahahahahaha
Ogladamy film i do spania niedlugo bo do pracy o 4.20 wstajemy z Mama . A o 15 ide do banku zmienic wszystkie dane i w insurance bo nie zrobilam nadal tego a po slubie lada dzien 4 miesiace bedziemy . Czas i pora cholerka .19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Ancyskowa wrote:Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażać
Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas obecnie nie leje i niech tak zostanie bo bede musiala wyjsc mlodego odprowadzic do szkoly... córke chyba zostawiam w domu dzis w nocy slyszalam jak kaszlala a wczoraj w nocy kaszlu nie bylo czyli że jakby bylo gorzej A wiem ze jak ją puszcze do przedszkola to wróci z wiekszym katarem i kaszlem bo tam sie nie szczypią i wyjada na dwór lub co gorsza po tych ulewach pozwolą jej bawic się w tej zimnej wodzie.
Plan jest taki że pójde odprowadzić syna do szkoły i pójde z córką do tesco tam zrobie zakupy na obiady bo mój wczoraj po pracy podjechal do polskiego sklepu i nakupował na chleb szybki,sery itp wiec polski sklep mam z glowy . Kupilabym w tesco witaminy dla mlodej najlepiej w syropie lub w żelkach bo żelke zje a syrop ewentualnie do mleka troche jak dodam to nie wyczuje i wypije inaczej nie ruszy tyle że ja nie wiem ile w tych żelkach tak naprawde jest witaminy.Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo piździawa dzisiaj. Pojechałam samochodem do przedszkola, bo pada i wiatrzycho... u mnie gorszy kaszel... eh
Kattti ja nadal mam ślad po opryszczce
Ale że Ty drugą masz... masakra...
Nienawidzę jesieni, zima może być, bo człowiek założy ciepłą kurtkę, szalik, czapkę, a teraz niewiadomo jak się ubrać
W tamtym tygodniu 27 stopni było, a dzisiaj 10... no i weź
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:42
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też się melduję po sniadaniu już w pracy. Dzisiaj do 16.30
Młody nie chciał za bardzo dzisiaj iść do przedszkola. Mówił że woli być w domu bo w domu nic nie musi a w przedszkolu już takKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka