X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi wyszla drugi raz opryszczka w tym samym miejscu ....

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko okej dziewczynki ;*
    Witam nowe mamuski , czujcie sie jak u siebie hahahaha .

Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** :P ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala . :D

Kattii, emi_90, 19ewelaaa89, Ancyskowa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Katti a tak apropos . Niezle przywitalas kolezanke nowa . Na pelnej kur*** :P ale widac ze swoja babka sie nie obrazila a wrecz zostala . :D
    No ba grunt to dobry test :D Ale widać że ogarneła temat bo znajac wiekszosc lasek na fo to jebłaby jakims bulwersem i wulgaryzmem :D Dlatego widać że do nas pasuje haha

19ewelaaa89, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katti ja tez lubie prosto z mostu co mysle.tez mam niewyparzony jezor

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary :D i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    "ooo weź to poczuj..." xD śmiechem żartem, ale nie ma chyba drugiego takiego wątku jak nasz. Polazilam z ciekawości i masakra, wszędzie same sztywniary :D i non stop, non stop gadają tylko o staraniach ileż można w kółko o jednym :p
    No histeryczki co tu więcej gadać ... współczuję ich facetom nawet przy obiedzie muszą słuchać ich jęki na ten temat...po za tym co tu jest do gadania ile razy seks uprawiasz a może jeszcze niech piszą w jakie godziny i jakie pozycje bo przecież wszyscy chcą wiedzieć...jak nastolatki które dziewictwo straciły i podjarane chwalą się jakie w tym dobre były ha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:13

19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:35

ZakręconaOna, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Ohoho tu chyba fragment o mnie ☺️ Cześć, tak jestem tu krótko, ale podoba mi się. Nie ma się co obrażać
    Dlatego mówimy o tym że swojska dziewczyna jesteś ;)

Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko gotowe i spakowane, wyszło tego cztery torby. Do tego aparaty, statywy.. Bogu dzięki, bagażnik pojemny to się pomieścimy. Jutro start na Bratysławę o 9 rano, życzcie proszę szerokości i przyczepności :) gdybym nie pisała dwa trzy to broń Boże nie uciekam, urlop od telefonu też się czasem przydaję. :)

Życzę wszystkim dobrej nocki i dużo zdrówka :) :) i do usłyszenia niedługo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:42

19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii dokladnie . Dramat i do wyrzygania takie cos juz jest wiec tu mamy zajebisty watek . I pogada sie o pracy , o zyciu codziennym . Czasem o staraniach. O wszystkim generalnie wiec jest luzno i nikt nie sieje paniki :)

Wykapalam malego i polozylam spac , wykaoalam siebie i poszlam na kolacje . Nazarlam sie czosnkowego masla ktore wczesniej zrobilam i takie mnie pierdzenie ogarnelo hahaha jak facet hahahahahahahahaha
    Ogladamy film i do spania niedlugo bo do pracy o 4.20 wstajemy z Mama . A o 15 ide do banku zmienic wszystkie dane i w insurance bo nie zrobilam nadal tego a po slubie lada dzien 4 miesiace bedziemy . Czas i pora cholerka .

19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    I bardzo dobrze . Zadna z Nas sie tu nie pierdzieli w tancu wiec pasujesz do Nas jak widac :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa to szerokości i wypoczywajcie :) ale wam zazdroszczę ;) no i obyś wróciła z dobrą nowina :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas do pracy :D
    Dzien dobry wszystkim przy porannej kawie a raczej koncowce. :p

Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 24 września 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pogoda raczej na powrót do łóżka pod kołdrę a nie do pracy... No nic melduje przybycie do pracy i druga kawkę. Miłego dnia :)

Parodka lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zbieram do pracy, ale masz rację ciężko było wyjść spod kołdry.. Leje niesamowicie u nas, jeszcze mąż zabrał samochód :/ kurnasz twarz :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas obecnie nie leje i niech tak zostanie bo bede musiala wyjsc mlodego odprowadzic do szkoly... córke chyba zostawiam w domu dzis w nocy slyszalam jak kaszlala a wczoraj w nocy kaszlu nie bylo czyli że jakby bylo gorzej :/ A wiem ze jak ją puszcze do przedszkola to wróci z wiekszym katarem i kaszlem bo tam sie nie szczypią i wyjada na dwór lub co gorsza po tych ulewach pozwolą jej bawic się w tej zimnej wodzie.
    Plan jest taki że pójde odprowadzić syna do szkoły i pójde z córką do tesco tam zrobie zakupy na obiady bo mój wczoraj po pracy podjechal do polskiego sklepu i nakupował na chleb szybki,sery itp wiec polski sklep mam z glowy . Kupilabym w tesco witaminy dla mlodej najlepiej w syropie lub w żelkach bo żelke zje a syrop ewentualnie do mleka troche jak dodam to nie wyczuje i wypije inaczej nie ruszy tyle że ja nie wiem ile w tych żelkach tak naprawde jest witaminy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No piździawa dzisiaj. Pojechałam samochodem do przedszkola, bo pada i wiatrzycho... u mnie gorszy kaszel... eh

Kattti ja nadal mam ślad po opryszczce :(
    Ale że Ty drugą masz... masakra...

Nienawidzę jesieni, zima może być, bo człowiek założy ciepłą kurtkę, szalik, czapkę, a teraz niewiadomo jak się ubrać :/
    W tamtym tygodniu 27 stopni było, a dzisiaj 10... no i weź

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:42

Kattii lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Ale szkoda że już po weekendzie i taka jesień za oknem :/ aż się wszystkiego odechciewa...

Kattii lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida testujesz zaraz co? ;)

Ja tam się cieszę, że weekend się skończył he he
    Dzieciaki tylko sie kłociły, a teraz spokój mam przynajmniej :P

Kattii lubi tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się melduję po sniadaniu już w pracy. Dzisiaj do 16.30 :-\
    Młody nie chciał za bardzo dzisiaj iść do przedszkola. Mówił że woli być w domu bo w domu nic nie musi a w przedszkolu już tak ;-)

Kattii lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ