2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Frida testujesz zaraz co?
Ja tam się cieszę, że weekend się skończył he he
Dzieciaki tylko sie kłociły, a teraz spokój mam przynajmniejKattii, emi_90 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Szczęśliwa_Mama wrote:Frida testujesz zaraz co?
Ja tam się cieszę, że weekend się skończył he he
Dzieciaki tylko sie kłociły, a teraz spokój mam przynajmniejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 10:24
Kattii lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa jednak łączy nas ten sam wątek Proszę doradźcie mi czy mogę mieć nadzieję na ciążę.
Obecnie jestem 3 dni przed miesiączką a 16 dni po współżyciu dzięki któremu mam nadzieję że zaswiecilo się dla Nas światełko. Od tamtego czasu czuje się całkiem inaczej
- pierwszy objaw jaki zauważyłam to wysyp krost i pryszczy na twarzy dekolcie i na ramionach
- mdłości,
- nerwowość
- bóle brzucha takie klucia
A dziś 3 dni przed miesiączka obudziłam się z bólem całego podbrzusza, chwilowo kłuje, już 3 h po przebudzeniu i ciągle bez zmian. Co jakiś czas mdłości.
Boję się że to może jednak przed miesiączka dziś taka zmiana. Jak sądzicie? -
Kasia 211 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa jednak łączy nas ten sam wątek Proszę doradźcie mi czy mogę mieć nadzieję na ciążę.
Obecnie jestem 3 dni przed miesiączką a 16 dni po współżyciu dzięki któremu mam nadzieję że zaswiecilo się dla Nas światełko. Od tamtego czasu czuje się całkiem inaczej
- pierwszy objaw jaki zauważyłam to wysyp krost i pryszczy na twarzy dekolcie i na ramionach
- mdłości,
- nerwowość
A dziś 3 dni przed miesiączka obudziłam się z bólem całego podbrzusza, chwilowo kłuje, już 3 h po przebudzeniu i ciągle bez zmian. Co jakiś czas mdłości.
Boję się że to może jednak przed miesiączka dziś taka zmiana. Jak sądzicie?
Żadna z nas tu nie umie wróżyć. Albo jesteś w ciąży albo to objawy przed okresem. Jak nie dostaniesz okresu to zrób testKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Kasia 211 wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa jednak łączy nas ten sam wątek Proszę doradźcie mi czy mogę mieć nadzieję na ciążę.
- mdłości,
- nerwowość
Boję się że to może jednak przed miesiączka dziś taka zmiana. Jak sądzicie?Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:No piździawa dzisiaj. Pojechałam samochodem do przedszkola, bo pada i wiatrzycho... u mnie gorszy kaszel... eh
Kattti ja nadal mam ślad po opryszczce
Ale że Ty drugą masz... masakra...
Nienawidzę jesieni, zima może być, bo człowiek założy ciepłą kurtkę, szalik, czapkę, a teraz niewiadomo jak się ubrać
W tamtym tygodniu 27 stopni było, a dzisiaj 10... no i weź -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa obiadek dzisiaj mam frytki z sosem czosnkowym i rybe do tego a mała paluszki rybne... pomysł ukradłam koleżance która miała wczoraj tylko że ona miala roladki z piersi kurczaka
Mam jeszcze fasole szparagową - myslicie że bedzie pasowac do frytek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 11:31
Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ale przygnębiająca pogoda
Czy Wam też się nie chce nic robić?
Jak tam samopoczucie .mdlosci i rzyganko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 12:14
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam dziś taki dzień, nic mi się nie chce i nie mam humoru. Chyba to ta aura tak źle na mnie działa + niewyspanie po weekendzie... Byliśmy na weekend u znajomych i było super, ale późno wyjechaliśmy i prawie o 24 byliśmy w domu... Więc dziś ledwo żyję
Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti samopoczucie do kitu przez przeziębienie i tą pogodę marną, a ciążowo znośnie, dzisiaj nawet patrzę, że mam apetyt lepszy
Anusiak, a jak z tą szwagierką? Da się wytrzymać? Czy znowu jakieś fochy stroi?
Czekam na tel z przychodni ... jestem ciekawa kiedy zadzwonią z terminem wizyty u położnej....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 12:33
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie dzisiaj od rana mdli, ale idzie wytrzymać jeszcze. Zostało 8 dni do mojej wizyty i zobaczymy co i jak.
Zimno w chałupie i na dworzu, mały wstał z jakimś katarem. Dałam mu Groprinosin, może pomoże, a jak nie to nie zaszkodzi.Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny