2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:A dla mnie nadal seks może nie istnieć he he
Kattti dopiero przeczytałam wiadomość od Aduszki...
To chciałabyś drugiego synka?
Oglądamy bajki na dobranoc i zaraz do łóżek. Normalnie kładę się razem z dzieciakami taka jestem padnięta... długo śpię, a i tak o 7 rano wstać nie mogę.
No ja od początku mówiłam że preferuje chłopca no ale wiadomo ważne aby zdrowe silne było i jak bedzie córcia to trudno bedzie drugi diabełek
Ja zasypiam kolo 20-21 i spie do 6-7 max bo dzieciaki wstaja zwykle 6 czasem 6:30 i malo kiedy o 7 tak jak np dzisiaj ale ja spac nie moglam wiec już o 6:30 wstałam -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii to witaj w klubie ja też zwykle wstaje 6-6.30. Budzi mnie mój mały prywatny "budzik"
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kurcze Katiii fajnie tak mieć dwujęzyczne dzieci własnie miałam pytać w jakim języku tak rozmawiacie na codzień. Ty to polski of kors mąż pewnie też. A dzieci? One mówią po polsku czy angielsku w szkole/przedszkolu? Jak to u was z tym jest? ciekawa jestem
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kurcze Katiii fajnie tak mieć dwujęzyczne dzieci własnie miałam pytać w jakim języku tak rozmawiacie na codzień. Ty to polski of kors mąż pewnie też. A dzieci? One mówią po polsku czy angielsku w szkole/przedszkolu? Jak to u was z tym jest? ciekawa jestem
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katii super jeśli będą znały dwa języki. Polskiego będą się uczyć od was, a angielskiego w szkole angielski to język międzynarodowy, dogadaja się później wszędzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 21:21
-
19ewelaaa89 wrote:Kurcze Katiii fajnie tak mieć dwujęzyczne dzieci własnie miałam pytać w jakim języku tak rozmawiacie na codzień. Ty to polski of kors mąż pewnie też. A dzieci? One mówią po polsku czy angielsku w szkole/przedszkolu? Jak to u was z tym jest? ciekawa jestem
Wiadomo na codzien mowi po polsku ale i potrafi wiele juz po angielsku rowniez takze napewno bedzie mu w zyciu latwiej .19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Moj syn jest dwujezyczny.
Wiadomo na codzien mowi po polsku ale i potrafi wiele juz po angielsku rowniez takze napewno bedzie mu w zyciu latwiej .emi_90 lubi tę wiadomość
-
A ja witam się jeszcze z lozka po ciężkiej nocy, miałam takie dreszcze zimna w nocy ze szok, teraz narzeczony z tata szykuje się na grzyby a mi niepozwala iść bo mówi ze chora jestem i mam leżeć, pewnie ka racje ale ja to tak nie lubię odpuszczać czegoś przez przeziębienie ze szok... ale chyba nie mam wyjścia bo do czwartku muszę stanąć na nogi i to na 100% bo wracam do pracy i cały gabinet będzie na mojej głowie bo mój szef/szwagier wyjeżdża na urlop, dzieci zostawiają u mamy wiec przy dziewczynkach moich kochanych tez muszę pomoc także w czwartek już muszę być zdrowiutka
-
Witam z nad kawy. Wczorajszy dzień był tragiczny dla chyba całej mojej rodzinki. Napierniczalo deszczem i zimnem cały dzień. Córka do majtek zmoczona ze szkoły wróciła. Matka też. Ja częściowo mimo że przechodzę tylko odcinek drzwi -samochod... A dzisiaj rano ku uciesze mojej miałam przymaznieta przednią szybę.... We wrześniu takie zło... Termometr dzisiaj o 6:20 jak wyjeżdżałam z domu pokazywał 4 stopnie.... Można na łeb dostać żeby jeszcze 3 dni temu było 30 stopni a teraz w dzień max 10-12.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 07:35
-
nick nieaktualnyA ja miałam noc przechlapaną... młoda musiala spac ze mną o 22 sie obudzila z placzem taki katar i chyba gorączka byla bo byla rozgrzana ,ciezko jej było oddychac przez nos do tego bolał ją brzuszek a ona nic z syropu nie wezmie przeciwbólowego bo nawet mleka nie chciala wypic gdzie dodalam troche syropu wiec czopek przeciwgorączkowy i bólowy poszedł w ruch i dopiero po nim jako tako zasneła w miare. Z rana dałam jej mleko z syropem na kaszel i wypiła bo kaszle też już ładnie posmarowałam jej plecki i klatke piersiową mascią na katarek. Mój dzisiaj ostatni dzień w pracy i robią mu pożegnanie z tego co mowił chociaż tak naprawde nie miał dzisiaj isc do pracy bo menadżer mojemu mezowi jak i 2 innym osobom wpisał offa w sensie że jutro nie pracują zrobił to ze złosci że się zwalniają i ludzie sie wkurzyli bo chcieli ich pożegnać i poszli do szefa z tym i tak zalatwili menadżera ze jego zdanie nie mialo tutaj zadnego znaczenia i mieli przyjsc do pracy ... ludzie byli zli bo pożeganie im szykują na dzisiaj a ten frajer offa im walnął. Dzisiaj pewnie szef tego działu bedzie sie pytał dlaczego odchodzą to mój wszystko wygarnie... no bo ile można pracuje 7l i ani razu wiecej mu nie dali do wypłaty a przychodzą nowi bez kursów nic nie potrafią i dostaja tyle co on.
Parodka lubi tę wiadomość
-
Kattii to widzę że firma męża taka jak mój Urząd jeśli chodzi o płacenie. Jak mnie ktoś pyta ile zarabiam to mówię, nie mam z tym problemu. Przeważnie nie wierzą więc dobrze że Twój stamtąd ucieka.
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Kattii to widzę że firma męża taka jak mój Urząd jeśli chodzi o płacenie. Jak mnie ktoś pyta ile zarabiam to mówię, nie mam z tym problemu. Przeważnie nie wierzą więc dobrze że Twój stamtąd ucieka.
19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Wiesz zycie jest coraz drozsze a jedyne co robią to tylko najniższa podwyższają kiedy muszą nic od siebie wiecej nie dają. Mój ma kursy zrobione a przyjdzie taki nowy co nic jeszcze nie potrafi i ma płacone tyle samo co mój po 7 latach pracy no wiec wybacz to jest przegięcie...
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kochana wiem doskonale o czym mówisz. Tak niestety jest wszędzie. Na swoim przykładzie.. U mnie w przedszkolu niektóre pomoce nauczyciela, które są rok-dwa,zarabiają więcej jak nauczyciel pracujący już x lat więc.. To już w ogóle pozostawiam bez komentarza
-
nick nieaktualny
-
No ale warto walczyć o lepsze. Ja gdyby nie to że do pracy mam 300m, mam dziecko i planuje drugie to tez bym juz uciekala. Nie po to studiowałam 5 lat i mam dosyć odpowiedzialne stanowisko żeby zarabiać parę groszy powyżej najniższej. I u nas tez starsi stazem mają jedynie trochę więcej ode mnie, parodia
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka