2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo dokładnie.. przeciez ty musisz na oku miec wszystko a jak cos sie stanie to kto winny oczywiscie że ty bo kto inny...Parodka wrote:No ale warto walczyć o lepsze. Ja gdyby nie to że do pracy mam 300m, mam dziecko i planuje drugie to tez bym juz uciekala. Nie po to studiowałam 5 lat i mam dosyć odpowiedzialne stanowisko żeby zarabiać parę groszy powyżej najniższej. I u nas tez starsi stazem mają jedynie trochę więcej ode mnie, parodia

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam, że się nie odzywam od rana, ale mam dzisiaj zamotany dzień.
Wróciłam z przychodni, ale niestety nie wcisnęli mnie.
Dobra wiadomość jest taka, że zwolnił się termin za tydzień o 13... ale będę musiała jechać z Maćkiem... koło 13.30 dopiero mąż go przejmie
19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
Czesc kobitki.
Wrocilam z pracy niedawno i wlasnie gotuje obiad . Powiem wam ze dzisiaj mnie tak stopy bola jak nigdy
marze o goracej kapieli jak maly zasnie ... pozniej m jak milosc i spac. D na noc do pracy a ojvzym do 23 wiec sami z Oskim i z Mama siedzimy znow.
Dzis na obiad mizeria , frytki i kurczak pieczony .
Tak pieknie cieplo u nas dzis a my tacy przeziebieni. Oskar caly goracy ...D jak sie trzymal zdrowy jako jedyny juz z goraczka dzis wrocil z roboty. Cudownie wszyscy chorzy i wszyscy pracuja do tego bo musza ...
Kattii to Twoj zarabia najnizsza stawke . 7.83 dokladnie ... tak jak ja . Dramat kurwa zeby 7 lat robic i tyle zarabiac. Nieszanowanie pracownika . Moj D pracuje 2 lata w firmie jednej i w ciagu roku dostal 3 f podwyzki . Z 9 f zarabia 12 na godzine juz i to sie nazywa firma porzadna . !
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to mamy obie wizyty tego samego dniaSzczęśliwa_Mama wrote:Kochane przepraszam, że się nie odzywam od rana, ale mam dzisiaj zamotany dzień.
Dobra wiadomość jest taka, że zwolnił się termin za tydzień o 13... ale będę musiała jechać z Maćkiem... koło 13.30 dopiero mąż go przejmie
Ty na 13, a ja śmigam na 18:30
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to sobie wyobras on jako jedyny pracuje i musi nas utrzymac a pracuje 4 dni na 4 dni wiec 4 dni ma wolne wiec chyba nie musze pisac ile zarabia ...dlatego załatwiłam mu te doróbki i w dni kiedy ma wolne idzie dorobic na 2-3 dni ale przez to podwójnie podatek ma brany dlatego ustalilismy ze jak bedzie okazja to zahaczy sie na tych doróbkach jako prace na stale a tą swoja prace rzuci w pizdu.ZakręconaOna wrote:Czesc kobitki.
Wrocilam z pracy niedawno i wlasnie gotuje obiad . Powiem wam ze dzisiaj mnie tak stopy bola jak nigdy
marze o goracej kapieli jak maly zasnie ... pozniej m jak milosc i spac. D na noc do pracy a ojvzym do 23 wiec sami z Oskim i z Mama siedzimy znow.
Dzis na obiad mizeria , frytki i kurczak pieczony .
Tak pieknie cieplo u nas dzis a my tacy przeziebieni. Oskar caly goracy ...D jak sie trzymal zdrowy jako jedyny juz z goraczka dzis wrocil z roboty. Cudownie wszyscy chorzy i wszyscy pracuja do tego bo musza ...
Kattii to Twoj zarabia najnizsza stawke . 7.83 dokladnie ... tak jak ja . Dramat kurwa zeby 7 lat robic i tyle zarabiac. Nieszanowanie pracownika . Moj D pracuje 2 lata w firmie jednej i w ciagu roku dostal 3 f podwyzki . Z 9 f zarabia 12 na godzine juz i to sie nazywa firma porzadna . !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 18:03
-
nick nieaktualnySzkodaSzczęśliwa_Mama wrote:Kochane przepraszam, że się nie odzywam od rana, ale mam dzisiaj zamotany dzień.
bylam pelna nadzieji na wiesci a tu taki klops... dziwne ze nie mogl cie wcisnac ...az taki tlok byl ?
-
No dramat . A zaraz 5 osoba na utrzymaniu ... benefity napewno dostajecie jakies ale to sa psie groszeKattii wrote:No to sobie wyobras on jako jedyny pracuje i musi nas utrzymac a pracuje 4 dni na 4 dni wiec 4 dni ma wolne wiec chyba nie musze pisac ile zarabia ...dlatego załatwiłam mu te doróbki i w dni kiedy ma wolne idzie dorobic na 2-3 dni ale przez to podwójnie podatek ma brany dlatego ustalilismy ze jak bedzie okazja to zahaczy sie na tych doróbkach jako prace na stale a tą swoja prace rzuci w pizdu.

Chociaz gdyby nie one dodatkowo pewnie byscie tapete zarli . Nie dziwie sie i bardzo dobrze myslisz ... taka prace powinien rabmac w trzy dupy i isc tam gdzie lepiej placa.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz ja nie należe do takich co rozrzucają kase nawet jak mamy wiecej to ja odkladam już mam taki nawyk ale wiadomo lepiej jest miec wiecej niż mniej... te benefity troche są smiechu warte bo mielismy na mieszkanie ale za to że zaczął dorabiac to nam zabrali bo uznali że za duzo zarabia wiec dla nich lepiej aby np nie miec za co zaplacic za mieszkanie niż isc dorobic albo nie jesc bo za duzo zarabia aby dostac benefit na mieszkanieZakręconaOna wrote:No dramat . A zaraz 5 osoba na utrzymaniu ... benefity napewno dostajecie jakies ale to sa psie grosze

Chociaz gdyby nie one dodatkowo pewnie byscie tapete zarli . Nie dziwie sie i bardzo dobrze myslisz ... taka prace powinien rabmac w trzy dupy i isc tam gdzie lepiej placa.
Gdzie tak naprawde z tych doróbek ma wiecej do wypłaty ale nie są to jakieś mega kokosy aby uznać że nagle nam sie mega super finansowo powodzi no ale ....Najlepiej jakby siedział w domu bez pracy wtedy wsio za darmo i kase jeszcze by dawali lepiej sie wyjdzie niż jak sie chodzi do pracy... mieszka tu paru takich co mają po 4-5 dzieci oboje nie pracuja a powodzi sie jakby pracowali za bog wie jakie pieniadze tyle dostają od państwa za siedzenie w domu wiec o czym tu mowa...
-
ja pracuje po 32 godziny tygodniowo i mam 10zl za godzine.mój chłop ma 12 i pracuje srednio po 10 godzin dziennie plus ok, 6 w sobote i ostatnio po 5 6 w niedziele gdzie ma wiecej płacone za nia.duzo nie zarabiam ale sie ciesze że zawsze cos wpadnie bo oplaty leki moje córki i wizyty wszystko cisgnie kkase i to niemała
-
No pewnie że trzeba się cieszyć z tego co się ma. Bez tych moich groszy byłoby czasami kiepsko bo mój mąż miał swoją działalność, teraz gospodarstwo więc nie ma stałego dochodu - raz na wozie raz pod wozem. No a moja pensja to mało ale zawsze pewne pieniądze co miesiąc
19.08.2013
synek
Czekamy na drugiego maluszka
-
U mnie wczoraj temp wyskoczyła, bo gorączka, dzisiaj już spadła i chyba przeziębienie odpuszcza
niestety dzisiaj spadła poniżej moich temperatur nawet z przed choroby wiec czekam na @ w piętek:) pozostaje mi jeszcze październik i listopad, trzymać na maxa mocno kciuki za mnie!
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też bym testowała bo co mialabym do stracenia po za zużytym testem ? nic tak naprawde... kazdy tak bardzo kieruje sie temp że aż do rzygania naprawde...jakby temp miała mówic o ciąży to nie potrzebne by były testy ciążowe ...
Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tak jak mówi Katiii. Dorka testuj!!Kattii wrote:ja też bym testowała bo co mialabym do stracenia po za zużytym testem ? nic tak naprawde... kazdy tak bardzo kieruje sie temp że aż do rzygania naprawde...jakby temp miała mówic o ciąży to nie potrzebne by były testy ciążowe ...

wszyscy tu czekajo noo
Parodka lubi tę wiadomość