2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParodka wrote:No ale warto walczyć o lepsze. Ja gdyby nie to że do pracy mam 300m, mam dziecko i planuje drugie to tez bym juz uciekala. Nie po to studiowałam 5 lat i mam dosyć odpowiedzialne stanowisko żeby zarabiać parę groszy powyżej najniższej. I u nas tez starsi stazem mają jedynie trochę więcej ode mnie, parodia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam, że się nie odzywam od rana, ale mam dzisiaj zamotany dzień.
Wróciłam z przychodni, ale niestety nie wcisnęli mnie.
Dobra wiadomość jest taka, że zwolnił się termin za tydzień o 13... ale będę musiała jechać z Maćkiem... koło 13.30 dopiero mąż go przejmie19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
Czesc kobitki.
Wrocilam z pracy niedawno i wlasnie gotuje obiad . Powiem wam ze dzisiaj mnie tak stopy bola jak nigdy marze o goracej kapieli jak maly zasnie ... pozniej m jak milosc i spac. D na noc do pracy a ojvzym do 23 wiec sami z Oskim i z Mama siedzimy znow.
Dzis na obiad mizeria , frytki i kurczak pieczony .
Tak pieknie cieplo u nas dzis a my tacy przeziebieni. Oskar caly goracy ...D jak sie trzymal zdrowy jako jedyny juz z goraczka dzis wrocil z roboty. Cudownie wszyscy chorzy i wszyscy pracuja do tego bo musza ...
Kattii to Twoj zarabia najnizsza stawke . 7.83 dokladnie ... tak jak ja . Dramat kurwa zeby 7 lat robic i tyle zarabiac. Nieszanowanie pracownika . Moj D pracuje 2 lata w firmie jednej i w ciagu roku dostal 3 f podwyzki . Z 9 f zarabia 12 na godzine juz i to sie nazywa firma porzadna . !Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kochane przepraszam, że się nie odzywam od rana, ale mam dzisiaj zamotany dzień.
Dobra wiadomość jest taka, że zwolnił się termin za tydzień o 13... ale będę musiała jechać z Maćkiem... koło 13.30 dopiero mąż go przejmieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Czesc kobitki.
Wrocilam z pracy niedawno i wlasnie gotuje obiad . Powiem wam ze dzisiaj mnie tak stopy bola jak nigdy marze o goracej kapieli jak maly zasnie ... pozniej m jak milosc i spac. D na noc do pracy a ojvzym do 23 wiec sami z Oskim i z Mama siedzimy znow.
Dzis na obiad mizeria , frytki i kurczak pieczony .
Tak pieknie cieplo u nas dzis a my tacy przeziebieni. Oskar caly goracy ...D jak sie trzymal zdrowy jako jedyny juz z goraczka dzis wrocil z roboty. Cudownie wszyscy chorzy i wszyscy pracuja do tego bo musza ...
Kattii to Twoj zarabia najnizsza stawke . 7.83 dokladnie ... tak jak ja . Dramat kurwa zeby 7 lat robic i tyle zarabiac. Nieszanowanie pracownika . Moj D pracuje 2 lata w firmie jednej i w ciagu roku dostal 3 f podwyzki . Z 9 f zarabia 12 na godzine juz i to sie nazywa firma porzadna . !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 18:03
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kochane przepraszam, że się nie odzywam od rana, ale mam dzisiaj zamotany dzień.
Dobra wiadomość jest taka, że zwolnił się termin za tydzień o 13... ale będę musiała jechać z Maćkiem... koło 13.30 dopiero mąż go przejmie -
Kattii wrote:No to sobie wyobras on jako jedyny pracuje i musi nas utrzymac a pracuje 4 dni na 4 dni wiec 4 dni ma wolne wiec chyba nie musze pisac ile zarabia ...dlatego załatwiłam mu te doróbki i w dni kiedy ma wolne idzie dorobic na 2-3 dni ale przez to podwójnie podatek ma brany dlatego ustalilismy ze jak bedzie okazja to zahaczy sie na tych doróbkach jako prace na stale a tą swoja prace rzuci w pizdu.
Chociaz gdyby nie one dodatkowo pewnie byscie tapete zarli . Nie dziwie sie i bardzo dobrze myslisz ... taka prace powinien rabmac w trzy dupy i isc tam gdzie lepiej placa.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:No dramat . A zaraz 5 osoba na utrzymaniu ... benefity napewno dostajecie jakies ale to sa psie grosze
Chociaz gdyby nie one dodatkowo pewnie byscie tapete zarli . Nie dziwie sie i bardzo dobrze myslisz ... taka prace powinien rabmac w trzy dupy i isc tam gdzie lepiej placa. -
ja pracuje po 32 godziny tygodniowo i mam 10zl za godzine.mój chłop ma 12 i pracuje srednio po 10 godzin dziennie plus ok, 6 w sobote i ostatnio po 5 6 w niedziele gdzie ma wiecej płacone za nia.duzo nie zarabiam ale sie ciesze że zawsze cos wpadnie bo oplaty leki moje córki i wizyty wszystko cisgnie kkase i to niemała
-
No pewnie że trzeba się cieszyć z tego co się ma. Bez tych moich groszy byłoby czasami kiepsko bo mój mąż miał swoją działalność, teraz gospodarstwo więc nie ma stałego dochodu - raz na wozie raz pod wozem. No a moja pensja to mało ale zawsze pewne pieniądze co miesiąc19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
U mnie wczoraj temp wyskoczyła, bo gorączka, dzisiaj już spadła i chyba przeziębienie odpuszcza niestety dzisiaj spadła poniżej moich temperatur nawet z przed choroby wiec czekam na @ w piętek:) pozostaje mi jeszcze październik i listopad, trzymać na maxa mocno kciuki za mnie!
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też bym testowała bo co mialabym do stracenia po za zużytym testem ? nic tak naprawde... kazdy tak bardzo kieruje sie temp że aż do rzygania naprawde...jakby temp miała mówic o ciąży to nie potrzebne by były testy ciążowe ...
Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:ja też bym testowała bo co mialabym do stracenia po za zużytym testem ? nic tak naprawde... kazdy tak bardzo kieruje sie temp że aż do rzygania naprawde...jakby temp miała mówic o ciąży to nie potrzebne by były testy ciążowe ...
Parodka lubi tę wiadomość