2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła odstawić hormony, albo zejść przynajmniej z dawki. Może z końcem pierwszego trymestru już nie będę musiała brać.
Tymczasem zamarzam we własnym mieszkaniu. Nos mam jak bryła lodu zimny. Mąż jak dotknął to aż się wystraszył leżę pod kocem. Niech włączą w cholerę ogrzewanie Wiem że na sąsiednich osiedlach już grzeją.19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
emi_90 wrote:Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła odstawić hormony, albo zejść przynajmniej z dawki. Może z końcem pierwszego trymestru już nie będę musiała brać.
Tymczasem zamarzam we własnym mieszkaniu. Nos mam jak bryła lodu zimny. Mąż jak dotknął to aż się wystraszył leżę pod kocem. Niech włączą w cholerę ogrzewanie Wiem że na sąsiednich osiedlach już grzeją.emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWątek założony a w nim temat jednej histeryczki :
__________________________________________________________________________________
Wysłany: 25 września, 13:46 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
Brzmi troche dramatycznie , juz tlumacze o co chodzi.
No wiec zadanie z zajsciem w ciaze potraktowalam bardzo ambicjonalnie - mierze , testuje , sprawdam it.
Kochalismy sie z mezem 14,16,17 i 18 dc. Dzis jest 20 dc i mam owulacje .
Normalnie cisnelabym Og dalej, ale zaczal mi sie buntowac , ze traktuje Og przedmiotowo i nie gadamy ze soba . Mam slaba chec na godzenie sie z nim bo zrobil mnie w balona i tak dlugo siedzial na dole az wiedzial ze zasnelam ( dodam ze tak samo jak ja chce dziecka )
Pytanie brzmi - czy mysliscie ze wystarczy te pare razy ? czy jednak polknac swoj honor i przelamac sie ? dodam ze probuje zaplanowac dziewczynke, bo chlopca juz mamy
___________________________________________________________________________________
Tu odpowiedz od kolejnej histeryczki !
____________________________________________________________________________________
Wysłany: Dzisiaj, 19:30 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
A ja uwazam, ze to on powinien ustapic. Nie sa najmlodsi, staraja sie juz jakis czas.. nie ma co bawic sie w "oj jestes taka nieczula buuu". Chcesz miec dziecko-kochaj sie jak wiesz, ze ona ma dni plodne. Moze malo romantyczne, ale sorry.. tak to sobie mozna sto lat probowac.
__________________________________________________________________________________
A tu moja wypowiedz xD
___________________________________________________________________________________
Wysłany: Dzisiaj, 19:56 Cytuj | Edytuj | Zgłoś
No pewnie i bzykaj sie na zawołanie bo jakas histeryczka tego chce.. .zastanowcie sie czasem co piszecie... facet to nie maszyna do produkcji spermy a co nie które piszą tu tak jakby tylko o tą sperme chodzilo i myslą że nagle stanie sie cud jak facet bedzie wlewał w nie codziennie paranoja a niech spróbuje sie jeszcze obrazić bo przecież jakim prawem nie ? Co za ludzie... masakra19ewelaaa89, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kurr**a Katii buhaha ej też tam weszłam, widziaalam masaakra!! To chyba nowy wątek jakiś :p posrane bez kitu xD
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Tak jakas nienormalna zalozyla watek i pisze takie brednie xD więc pamiętaj jak twój zacznie stroic fochy to mu przeczytaj ten wątek i powiedz że niech się cieszy że trafił na ciebie a nie na tamtą hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 22:03
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ojjj to prawda, zdarzają się spoko dziewczyny w innych wątkach albo „pod wykresami” ale jak się trafi jakaś jebnieta to już koniec... czasem mam wrażenie ze piszą tylko po to żeby każdy im przytaknął xD mi by było najzwyczajniej w świecie głupio zmuszać faceta do sexu, bo sama nigdy nie chciałabym być do tego zmuszana
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo każda z nas ma cos ... bólu nie zazdroszcze żadnej bo to nic miłego...
No ja zaliczyłam obejmowanie sedesu dobrze ze mój w domu to mógł młodego do szkoły zaprowadzic a jak bedzie potem nie wiem bo ma byc dzisiaj pod telefonem i może pójdzie do pracy wiec ja bede musiala odebrac wtedy syna. -
nick nieaktualny
-
A mnie obudziła dzisiaj @
Ja na serio jestem cierpliwy człowiek ale czy jej się w końcu kiedyś znudzą te regularne wizyty u mnie? bo mam powoli jej dość!
19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:O matko z tamtym wątkiem totalna porażka
Do mnie rano wpadła koleżanka z herbatkę
A teraz leżymy z synkiem i wsuwamy czekoladę
-
Dori1811 wrote:A mnie obudziła dzisiaj @
Ja na serio jestem cierpliwy człowiek ale czy jej się w końcu kiedyś znudzą te regularne wizyty u mnie? bo mam powoli jej dość!Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość