2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hej dziewczynki wpadłam na chwilkę
Zrobiłam sernik i placki ziemniaczane na obiad, a teraz biorę się za kruche rogalki
O kurde ale dajesz czadu. Ja za 5 minut do domu, wyrobiona jestem. Juz sie pakuje
A w poniedzialek urlop! Jak dobrzeKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa jaki synchron a ja rogaliki wczoraj robiłam hehe takie z trzech składników tylko :p
Parodka mega zazdro też bym sobie pourlopowala mój tak szybko zleciał że praktycznie w ogóle nie odczulam że go miałamSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
hej a ja wlasnie skonczyłam jesc obiad gotowy i pic kawe po pracy.odpoczne z pol godziny i biore sie za obowiazki.musze swoja czesc zrobic inaczej znowu sie pozre z chlopem o nie..a juz od tygodnia gadamy tyle oile
-
nick nieaktualnyCześć Wszystkim!!! Ale mam wpisów do nadrobienia Gorące (i to dosłownie) pozdrowienia z Chorwacji właśnie przemierzamy Zagrzeb, zatrzymamy się gdzieś na obiadek i ruszamy nad Adriatyk. Za nami Bratysława, Wiedeń, trzy dni w Budapeszcie i Balaton widziałam tu takie określenie jak serduszkowanie zobaczymy co wyjdzie z tego urlopu
Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia ☺️☺️☺️19ewelaaa89, Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Troszkę się nie odzywałam, bo miałam problem z dodawaniem postów na forum . Mam nadzieje ze problem się rozwiązał .
Dalej brak @ , dziś znów zrobiłam test i dwie grube krechy , a nie czuje sie jak w pierwszej ciąży , wiedziałam ze jestem , nawet kiedy test jeszcze nie pokazywał ciąży . Przedwcześnie się jeszcze nie cieszę, czekać muszę i tak do 12 tc .....
Muszę trochę nadrobić zaległościKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPinezunia wrote:Czesc Dziewczyny
Troszkę się nie odzywałam, bo miałam problem z dodawaniem postów na forum . Mam nadzieje ze problem się rozwiązał .
Dalej brak @ , dziś znów zrobiłam test i dwie grube krechy , a nie czuje sie jak w pierwszej ciąży , wiedziałam ze jestem , nawet kiedy test jeszcze nie pokazywał ciąży . Przedwcześnie się jeszcze nie cieszę, czekać muszę i tak do 12 tc .....
Muszę trochę nadrobić zaległości
Pinezunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPinezunia wrote:Czesc Dziewczyny
Muszę trochę nadrobić zaległościPinezunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Bylismy u lekarza i tyle wrócilismy bez niczego bo on nie widzi nic takiego na co trzeba by bylo dac jakiś lek... jedyne co mamy podawac to Calpol to syrop przeciwgorączkowy bo rzekomo synek jest wszedzie czysty także tego....
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattii, a może jakiś syropek powlekający, nawilżający błonę śluzową gardła? Prawoślazowy albo z porostu islandzkiego?
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Znasz takie w uk ? oni tutaj nic nie mają jedynie paracetamol w tych sklepach lub ibumrofen nawet dla takich dzieci nie mają tabletek na gardlo ... żenada dobrze ze ja mam z pl kupione
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kurde z tym paracetamolem to się mają...trzeba by było zapytać ich o Alte syrup for children może by coś skojarzyli
A i dodam jeszcze że powiedział iż jak stan sie pogorszy to mamy wrócic do lekarza no wiec co tu duzo komentowac... rzekomo dziecku nic nie dolega to co ma mu sie pogorszyc ? smiech na sali...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 19:00
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Nie dałby...kazal dawac tylko calpol .. a to oczywiscie nic innego jak paracetamol głownie...dobrze ze ja mam jako tako zaopatrzenie i mam witaminki i na kaszel tez i na gardlo do ssania mam tylko nadzieje ze przez glupote lekarza nie bedzie gorzej.
A i dodam jeszcze że powiedział iż jak stan sie pogorszy to mamy wrócic do lekarza no wiec co tu duzo komentowac... rzekomo dziecku nic nie dolega to co ma mu sie pogorszyc ? smiech na sali... -
Kattii wrote:No to widze ze Szczesliwa dostała zapału mi mąż bedzie robił sałatkę jak wrócimy od lekarza z synem.
Parodka na jak dlugo na ter urlop sie wybierasz?
Tylko 1 dzien niestety. Juz bylam na 2 tygodniowym urlopie i musze teraz oszczędzać zeby wziąć jak syn bedzie mual ferie.Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyNo a mój dostał wysoką gorączke i musialam dać mu czopek na noc... dzisiaj spi ze mna coś czuje ze zapowiada się cieżka noc a na ustach widze pełno opryszczek mu sie robi... i mi powie lekarz że jest czysty... nosz kurw..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 20:57
-
nick nieaktualnySkarby nadrobię Was po weekendzie
Jak zwykle narobiłam jak głupia wszystkiego na te urodziny dzieciaków
Jutro jeszcze sałatkę zrobić, upiec karkówkę, faszerowane papryczki, posprzątać, jechać po tort, ogarnąć siebie i dzieciaki, mąż pracuje do 15, a goście o 17
Jutro Kornelka wreszcie dostanie swój wymarzony domek dla Barbie oj będziemy się bawić. Ja w dzieciństwie też marzyłam o takim domku, ale to nie te czasy były teraz sobie odbiję he he
Śpijcie dobrze19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
Katiii nie zazdroszczę, tylko jebnac w łeb takich lekarzy dziecko sie niepotrzebnie męczy, no i ty przy okazji bo nocka na czujce już jakby nie patrzeć.
Szczęśliwa to udanej imprezki urodzinowej i wszystkiego najlepszego dla Kornelki bo to jej urodzinki?! buziaki od e-cioci :*