X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To urodzinki Maciusia z tego co widzę po suwaczku ale zapewne wyprawiają 2 urodziny na raz bo Kornelcia ma za chwile też ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 08:15

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendobry co tam laski?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Gratulacje. Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki. To chyba termin na czerwiec wypada prawda?

dziekuje bardzo :) dla Ciebie rowniez :*
    termin z om jest na 29 maja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:58

emi_90 lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    W takim razie duzo zdrówka dla fasolki , rozumiem twój dystans co do cieszenia się.
    dziekuje kochana :) niestety taki kraj , ze przed 12 tc nie ingerują, wiec mam mega dystans.

bardzo sie ciesze ale i tez bardzo sie boje ......

Jak tam dziewczyny u was ? u nas pochmurnie za oknem , maz i syn chorzy , wiec mam co robic , trzeba jeszcze ogarnac 40m2, a tak mi sie nie chce ....

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas piękna słoneczna jesień. Byliśmy z synkiem na spacerze, a wracając zrobiliśmy zakupy :) po obiedzie też się wybieramy :) teraz synek bawi się Lego a mama ogląda na wspólnej

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    dziekuje kochana :) niestety taki kraj , ze przed 12 tc nie ingerują, wiec mam mega dystans.

bardzo sie ciesze ale i tez bardzo sie boje ......

Jak tam dziewczyny u was ? u nas pochmurnie za oknem , maz i syn chorzy , wiec mam co robic , trzeba jeszcze ogarnac 40m2, a tak mi sie nie chce ....
    Mieszkasz w uk ? Ja też wiec wiem o czym piszesz ;) Dlatego ja byłam prywatnie w polskiej klinice.... bo juz jedno maleństwo straciłam a dowiedzialam sie dopiero że jest martwe w 12 tyg +5 dni

Pinezunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    U nas piękna słoneczna jesień. Byliśmy z synkiem na spacerze, a wracając zrobiliśmy zakupy :) po obiedzie też się wybieramy :) teraz synek bawi się Lego a mama ogląda na wspólnej
    My tez bylismy na zakupach w sensie zakupy dla dzieci a co tam... nakupowalismy im full zabawek bo odlozylam specjalnie dla nich 100f i za to kupilam im co chcieli hehe...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8b2532a345.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52c24c0b5b4b.jpg

Pinezunia, emi_90, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Mieszkasz w uk ? Ja też wiec wiem o czym piszesz ;) Dlatego ja byłam prywatnie w polskiej klinice.... bo juz jedno maleństwo straciłam a dowiedzialam sie dopiero że jest martwe w 12 tyg +5 dni

nie, nie w uk, w no . Inny kraj ale tez króluje paracet :D Tutaj sie nie cackają....
    Dlatego tez bede leciec do Polski, na badania .

ojeju, przykro mi :(

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    nie, nie w uk, w no . Inny kraj ale tez króluje paracet :D Tutaj sie nie cackają....
    Dlatego tez bede leciec do Polski, na badania .

ojeju, przykro mi :(
    Ja do pl nie jechalam tylko w uk w polskiej klinice robilam i placilam 120f za usg z badaniem . Jak narazie odpukac jest ok i serduszko było był to 8tydz +1d według usg teraz bede miala w szpitalu usg bo dostalam juz list i przypadnie to na 12tydz+1d mam nadzieje że bedzie dobrze i serduszko nadal bedzie bic.

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest szał na Paw Patrol :D Skarpetki, ciuchy, zabawki ...... te osttnie to multum kasy kosztuje ....

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja do pl nie jechalam tylko w uk w polskiej klinice robilam i placilam 120f za usg z badaniem . Jak narazie odpukac jest ok i serduszko było był to 8tydz +1d według usg teraz bede miala w szpitalu usg bo dostalam juz list i przypadnie to na 12tydz+1d mam nadzieje że bedzie dobrze i serduszko nadal bedzie bic.

to podobnie cenowo jak tutaj, tyko tutaj ni ma polskich klinik , a polscy gineokolodzy niestety traktuja ciaze jak norwescy ... wiec tylko zostaje mi zjazd na chwile do Polski

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    U nas jest szał na Paw Patrol :D Skarpetki, ciuchy, zabawki ...... te osttnie to multum kasy kosztuje ....
    Moje dzieci nie lubią tej bajki ani nic co jest z nimi zwiazane haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    to podobnie cenowo jak tutaj, tyko tutaj ni ma polskich klinik , a polscy gineokolodzy niestety traktuja ciaze jak norwescy ... wiec tylko zostaje mi zjazd na chwile do Polski
    No ja ponad 1h jechalam samochodem do polskiej kliniki i tez transporto itp wsio kosztuje... tanio nie jest ale chociaz na jakis czas uspakaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci to
    Córka uwielbia teletubisie,lalki,kotki a synek to każdy rodzaj samochodu i pająki także no :D

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No ja ponad 1h jechalam samochodem do polskiej kliniki i tez transporto itp wsio kosztuje... tanio nie jest ale chociaz na jakis czas uspakaja

Wiem co czujesz.... ja musze sie uzbroic w cierpliwosc..... tutaj dopiero robia usg w 20 tc i koniec ..... chyba ze sie krwawi to czesciej .

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Moje dzieci nie lubią tej bajki ani nic co jest z nimi zwiazane haha :D

Ha ha , sie ciesz , bo to masakra jest, ostatnio musialam mu kupic lizaka z paw patrol :D Ma kolezanke co tez uwielbia Paw patrol jak sie spotkaja to walacza o zabawki :D

Moj uwielbia Paw Patrol, potem daleko gdzies Lego Duplo i auta :D

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    Wiem co czujesz.... ja musze sie uzbroic w cierpliwosc..... tutaj dopiero robia usg w 20 tc i koniec ..... chyba ze sie krwawi to czesciej .
    a w 12 tc nie robią ? przeciez to podstawa !

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    Ha ha , sie ciesz , bo to masakra jest, ostatnio musialam mu kupic lizaka z paw patrol :D Ma kolezanke co tez uwielbia Paw patrol jak sie spotkaja to walacza o zabawki :D

Moj uwielbia Paw Patrol, potem daleko gdzies Lego Duplo i auta :D
    Lego duplo mam sporo w domu bo w tamtym roku kupilismy dzieciakom kilka zestawów jak wiadomo nie są tanie ale poswiecilismy 200f bo do dla dwójki i maja tego naprawde dużo a tak naprawde bawic sie nimi zaczeli dopiero od nie dawna :D
    Ja nie rozumiem co fajnego jest w tej bajce paw patrol... to taka glupia bajka że szkoda słow :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Lego duplo mam sporo w domu bo w tamtym roku kupilismy dzieciakom kilka zestawów jak wiadomo nie są tanie ale poswiecilismy 200f bo do dla dwójki i maja tego naprawde dużo a tak naprawde bawic sie nimi zaczeli dopiero od nie dawna :D
    Ja nie rozumiem co fajnego jest w tej bajce paw patrol... to taka glupia bajka że szkoda słow :D
    A powiecie mi co jest fajnego w bajce Jaś fasola? :D nie kumam jej fenomenu a mój wprost za nią przepada! Haha nie pójdzie spać jak jej uprzednio nie obejrzy. To jest dopiero świrek :Dheheh

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    A powiecie mi co jest fajnego w bajce Jaś fasola? :D nie kumam jej fenomenu a mój wprost za nią przepada! Haha nie pójdzie spać jak jej uprzednio nie obejrzy. To jest dopiero świrek :Dheheh
    Jest smieszny z tego co sie orientuje chyba xD :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 13:16

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ