2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
emi_90 wrote:Gratulacje. Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki. To chyba termin na czerwiec wypada prawda?
dziekuje bardzo dla Ciebie rowniez :*
termin z om jest na 29 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:58
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:W takim razie duzo zdrówka dla fasolki , rozumiem twój dystans co do cieszenia się.
bardzo sie ciesze ale i tez bardzo sie boje ......
Jak tam dziewczyny u was ? u nas pochmurnie za oknem , maz i syn chorzy , wiec mam co robic , trzeba jeszcze ogarnac 40m2, a tak mi sie nie chce ....Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPinezunia wrote:dziekuje kochana niestety taki kraj , ze przed 12 tc nie ingerują, wiec mam mega dystans.
bardzo sie ciesze ale i tez bardzo sie boje ......
Jak tam dziewczyny u was ? u nas pochmurnie za oknem , maz i syn chorzy , wiec mam co robic , trzeba jeszcze ogarnac 40m2, a tak mi sie nie chce ....Pinezunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:U nas piękna słoneczna jesień. Byliśmy z synkiem na spacerze, a wracając zrobiliśmy zakupy po obiedzie też się wybieramy teraz synek bawi się Lego a mama ogląda na wspólnej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8b2532a345.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52c24c0b5b4b.jpgPinezunia, emi_90, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Mieszkasz w uk ? Ja też wiec wiem o czym piszesz Dlatego ja byłam prywatnie w polskiej klinice.... bo juz jedno maleństwo straciłam a dowiedzialam sie dopiero że jest martwe w 12 tyg +5 dni
nie, nie w uk, w no . Inny kraj ale tez króluje paracet Tutaj sie nie cackają....
Dlatego tez bede leciec do Polski, na badania .
ojeju, przykro mi
-
nick nieaktualnyPinezunia wrote:nie, nie w uk, w no . Inny kraj ale tez króluje paracet Tutaj sie nie cackają....
Dlatego tez bede leciec do Polski, na badania .
ojeju, przykro mi -
Kattii wrote:Ja do pl nie jechalam tylko w uk w polskiej klinice robilam i placilam 120f za usg z badaniem . Jak narazie odpukac jest ok i serduszko było był to 8tydz +1d według usg teraz bede miala w szpitalu usg bo dostalam juz list i przypadnie to na 12tydz+1d mam nadzieje że bedzie dobrze i serduszko nadal bedzie bic.
to podobnie cenowo jak tutaj, tyko tutaj ni ma polskich klinik , a polscy gineokolodzy niestety traktuja ciaze jak norwescy ... wiec tylko zostaje mi zjazd na chwile do PolskiKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPinezunia wrote:to podobnie cenowo jak tutaj, tyko tutaj ni ma polskich klinik , a polscy gineokolodzy niestety traktuja ciaze jak norwescy ... wiec tylko zostaje mi zjazd na chwile do Polski
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:No ja ponad 1h jechalam samochodem do polskiej kliniki i tez transporto itp wsio kosztuje... tanio nie jest ale chociaz na jakis czas uspakaja
Wiem co czujesz.... ja musze sie uzbroic w cierpliwosc..... tutaj dopiero robia usg w 20 tc i koniec ..... chyba ze sie krwawi to czesciej .
-
Kattii wrote:Moje dzieci nie lubią tej bajki ani nic co jest z nimi zwiazane haha
Ha ha , sie ciesz , bo to masakra jest, ostatnio musialam mu kupic lizaka z paw patrol Ma kolezanke co tez uwielbia Paw patrol jak sie spotkaja to walacza o zabawki
Moj uwielbia Paw Patrol, potem daleko gdzies Lego Duplo i autaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPinezunia wrote:Ha ha , sie ciesz , bo to masakra jest, ostatnio musialam mu kupic lizaka z paw patrol Ma kolezanke co tez uwielbia Paw patrol jak sie spotkaja to walacza o zabawki
Moj uwielbia Paw Patrol, potem daleko gdzies Lego Duplo i auta
Ja nie rozumiem co fajnego jest w tej bajce paw patrol... to taka glupia bajka że szkoda słow19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Lego duplo mam sporo w domu bo w tamtym roku kupilismy dzieciakom kilka zestawów jak wiadomo nie są tanie ale poswiecilismy 200f bo do dla dwójki i maja tego naprawde dużo a tak naprawde bawic sie nimi zaczeli dopiero od nie dawna
Ja nie rozumiem co fajnego jest w tej bajce paw patrol... to taka glupia bajka że szkoda słowKattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:A powiecie mi co jest fajnego w bajce Jaś fasola? nie kumam jej fenomenu a mój wprost za nią przepada! Haha nie pójdzie spać jak jej uprzednio nie obejrzy. To jest dopiero świrek :Dheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 13:16