X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To urodzinki Maciusia z tego co widzę po suwaczku ale zapewne wyprawiają 2 urodziny na raz bo Kornelcia ma za chwile też ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 08:15

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendobry co tam laski?

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Gratulacje. Dużo zdrówka dla Ciebie i fasolki. To chyba termin na czerwiec wypada prawda?

dziekuje bardzo :) dla Ciebie rowniez :*
    termin z om jest na 29 maja :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 10:58

emi_90 lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    W takim razie duzo zdrówka dla fasolki , rozumiem twój dystans co do cieszenia się.
    dziekuje kochana :) niestety taki kraj , ze przed 12 tc nie ingerują, wiec mam mega dystans.

bardzo sie ciesze ale i tez bardzo sie boje ......

Jak tam dziewczyny u was ? u nas pochmurnie za oknem , maz i syn chorzy , wiec mam co robic , trzeba jeszcze ogarnac 40m2, a tak mi sie nie chce ....

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas piękna słoneczna jesień. Byliśmy z synkiem na spacerze, a wracając zrobiliśmy zakupy :) po obiedzie też się wybieramy :) teraz synek bawi się Lego a mama ogląda na wspólnej

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    dziekuje kochana :) niestety taki kraj , ze przed 12 tc nie ingerują, wiec mam mega dystans.

bardzo sie ciesze ale i tez bardzo sie boje ......

Jak tam dziewczyny u was ? u nas pochmurnie za oknem , maz i syn chorzy , wiec mam co robic , trzeba jeszcze ogarnac 40m2, a tak mi sie nie chce ....
    Mieszkasz w uk ? Ja też wiec wiem o czym piszesz ;) Dlatego ja byłam prywatnie w polskiej klinice.... bo juz jedno maleństwo straciłam a dowiedzialam sie dopiero że jest martwe w 12 tyg +5 dni

Pinezunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    U nas piękna słoneczna jesień. Byliśmy z synkiem na spacerze, a wracając zrobiliśmy zakupy :) po obiedzie też się wybieramy :) teraz synek bawi się Lego a mama ogląda na wspólnej
    My tez bylismy na zakupach w sensie zakupy dla dzieci a co tam... nakupowalismy im full zabawek bo odlozylam specjalnie dla nich 100f i za to kupilam im co chcieli hehe...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be8b2532a345.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52c24c0b5b4b.jpg

Pinezunia, emi_90, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Mieszkasz w uk ? Ja też wiec wiem o czym piszesz ;) Dlatego ja byłam prywatnie w polskiej klinice.... bo juz jedno maleństwo straciłam a dowiedzialam sie dopiero że jest martwe w 12 tyg +5 dni

nie, nie w uk, w no . Inny kraj ale tez króluje paracet :D Tutaj sie nie cackają....
    Dlatego tez bede leciec do Polski, na badania .

ojeju, przykro mi :(

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    nie, nie w uk, w no . Inny kraj ale tez króluje paracet :D Tutaj sie nie cackają....
    Dlatego tez bede leciec do Polski, na badania .

ojeju, przykro mi :(
    Ja do pl nie jechalam tylko w uk w polskiej klinice robilam i placilam 120f za usg z badaniem . Jak narazie odpukac jest ok i serduszko było był to 8tydz +1d według usg teraz bede miala w szpitalu usg bo dostalam juz list i przypadnie to na 12tydz+1d mam nadzieje że bedzie dobrze i serduszko nadal bedzie bic.

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest szał na Paw Patrol :D Skarpetki, ciuchy, zabawki ...... te osttnie to multum kasy kosztuje ....

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja do pl nie jechalam tylko w uk w polskiej klinice robilam i placilam 120f za usg z badaniem . Jak narazie odpukac jest ok i serduszko było był to 8tydz +1d według usg teraz bede miala w szpitalu usg bo dostalam juz list i przypadnie to na 12tydz+1d mam nadzieje że bedzie dobrze i serduszko nadal bedzie bic.

to podobnie cenowo jak tutaj, tyko tutaj ni ma polskich klinik , a polscy gineokolodzy niestety traktuja ciaze jak norwescy ... wiec tylko zostaje mi zjazd na chwile do Polski

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    U nas jest szał na Paw Patrol :D Skarpetki, ciuchy, zabawki ...... te osttnie to multum kasy kosztuje ....
    Moje dzieci nie lubią tej bajki ani nic co jest z nimi zwiazane haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    to podobnie cenowo jak tutaj, tyko tutaj ni ma polskich klinik , a polscy gineokolodzy niestety traktuja ciaze jak norwescy ... wiec tylko zostaje mi zjazd na chwile do Polski
    No ja ponad 1h jechalam samochodem do polskiej kliniki i tez transporto itp wsio kosztuje... tanio nie jest ale chociaz na jakis czas uspakaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieci to
    Córka uwielbia teletubisie,lalki,kotki a synek to każdy rodzaj samochodu i pająki także no :D

• Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No ja ponad 1h jechalam samochodem do polskiej kliniki i tez transporto itp wsio kosztuje... tanio nie jest ale chociaz na jakis czas uspakaja

Wiem co czujesz.... ja musze sie uzbroic w cierpliwosc..... tutaj dopiero robia usg w 20 tc i koniec ..... chyba ze sie krwawi to czesciej .

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • Pinezunia Znajoma

Wysłany: 29 września 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Moje dzieci nie lubią tej bajki ani nic co jest z nimi zwiazane haha :D

Ha ha , sie ciesz , bo to masakra jest, ostatnio musialam mu kupic lizaka z paw patrol :D Ma kolezanke co tez uwielbia Paw patrol jak sie spotkaja to walacza o zabawki :D

Moj uwielbia Paw Patrol, potem daleko gdzies Lego Duplo i auta :D

Kattii lubi tę wiadomość

2fwalhb8ugdcs1xj.png

f2wl3e5e0k3dvc0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    Wiem co czujesz.... ja musze sie uzbroic w cierpliwosc..... tutaj dopiero robia usg w 20 tc i koniec ..... chyba ze sie krwawi to czesciej .
    a w 12 tc nie robią ? przeciez to podstawa !

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinezunia wrote:
    Ha ha , sie ciesz , bo to masakra jest, ostatnio musialam mu kupic lizaka z paw patrol :D Ma kolezanke co tez uwielbia Paw patrol jak sie spotkaja to walacza o zabawki :D

Moj uwielbia Paw Patrol, potem daleko gdzies Lego Duplo i auta :D
    Lego duplo mam sporo w domu bo w tamtym roku kupilismy dzieciakom kilka zestawów jak wiadomo nie są tanie ale poswiecilismy 200f bo do dla dwójki i maja tego naprawde dużo a tak naprawde bawic sie nimi zaczeli dopiero od nie dawna :D
    Ja nie rozumiem co fajnego jest w tej bajce paw patrol... to taka glupia bajka że szkoda słow :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Lego duplo mam sporo w domu bo w tamtym roku kupilismy dzieciakom kilka zestawów jak wiadomo nie są tanie ale poswiecilismy 200f bo do dla dwójki i maja tego naprawde dużo a tak naprawde bawic sie nimi zaczeli dopiero od nie dawna :D
    Ja nie rozumiem co fajnego jest w tej bajce paw patrol... to taka glupia bajka że szkoda słow :D
    A powiecie mi co jest fajnego w bajce Jaś fasola? :D nie kumam jej fenomenu a mój wprost za nią przepada! Haha nie pójdzie spać jak jej uprzednio nie obejrzy. To jest dopiero świrek :Dheheh

Kattii, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    A powiecie mi co jest fajnego w bajce Jaś fasola? :D nie kumam jej fenomenu a mój wprost za nią przepada! Haha nie pójdzie spać jak jej uprzednio nie obejrzy. To jest dopiero świrek :Dheheh
    Jest smieszny z tego co sie orientuje chyba xD :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 13:16

‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ