2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNaszczescie nic takiego sie nie stalo bo plecak uratował mojemu mężowi upadek głową o ziemie. Plecak był pełen zakupów wiec miał amortyzację gdyby nie to nie wiadomo jakby się mogło skończyc jesli chodzi o głowe... po za tym starta reka i kolano go boli ,dzisiaj już nie kuleje bo bol przeszedł... cały rower zniszczony i szef tego typka który wjechał w mojego męża zadeklarował się naprawic mu rower i oprócz tego dał mu 100f ... Ja osobiscie się wkurzyłam na mojego męża że przyjął te 100f zamast pojechac do szpitala jak karetka przyjechała i dostałby odszkodowanie a typek jakis cwaniak dał 100f i sie wywinął tak naprawdę... tu już nie chodzi o kase ale wiecie teraz moze mu nic nie byc,bol mógl przejsc a za kilka dni może zaczac cos się dziać bo to róznie bywa i co wtedy...ani kasy nie dostanie za brak pracy ani nic ... bylam zła na niego ale nie powiedziałam mu o tym bo cieszyłam sie że nic aż bardzo poważnego się nie stało bo naprawde mógł wyglądac dużo gorzej... zakupy poszły do kosza bo wszystko eksplodowalo z opakowań wiec można sobie wyobrazić jaki był upadek....
Wątek ucichł już od kilku dni - bynajmniej ja to tak widze .
Szczesliwa zamilkła też...
A mojemu synowi nic nie jest lepiej dzisiaj znowu wysoka temp....i znowu poszedł czopek...ja nie wiem jak on w szkole ma siedziec jak go temp wysoka chwyci na zajeciach to sobie tego nie wyobrażam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 20:05
Parodka lubi tę wiadomość
-
Matko Katiii ciągle coś współczuje... Ale całe szczęście że nic takiego mężowi się nie stało i całe szczęście że miał ten plecak wypchany na Maxa!
Emi kochana ja tak jak mówiłam czekam do dnia spodziewanej @ czyli do 11.10 jak nie dostane to wtedy zatestuje w tym cyklu nie używałam też testów owu, szłam na żywioł xD heheemi_90 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Jestem tu nowa i staram się od 6 miesiący a w marcu miałam puste jajo. Mierze temperaturę, badam szynkę i będę robić testy owu. Dzisiaj mam 16 dc. Niestety ale mam nieregularne cykle więc nie wiem kiedy się spodziewać owu. Jak narazie codziennie mnie jajnik tli. PozdrawiamMarzec 2018- puste jajo
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Naszczescie nic takiego sie nie stalo bo plecak uratował mojemu mężowi upadek głową o ziemie. Plecak był pełen zakupów wiec miał amortyzację gdyby nie to nie wiadomo jakby się mogło skończyc jesli chodzi o głowe... po za tym starta reka i kolano go boli ,dzisiaj już nie kuleje bo bol przeszedł... cały rower zniszczony i szef tego typka który wjechał w mojego męża zadeklarował się naprawic mu rower i oprócz tego dał mu 100f ... Ja osobiscie się wkurzyłam na mojego męża że przyjął te 100f zamast pojechac do szpitala jak karetka przyjechała i dostałby odszkodowanie a typek jakis cwaniak dał 100f i sie wywinął tak naprawdę... tu już nie chodzi o kase ale wiecie teraz moze mu nic nie byc,bol mógl przejsc a za kilka dni może zaczac cos się dziać bo to róznie bywa i co wtedy...ani kasy nie dostanie za brak pracy ani nic ... bylam zła na niego ale nie powiedziałam mu o tym bo cieszyłam sie że nic aż bardzo poważnego się nie stało bo naprawde mógł wyglądac dużo gorzej... zakupy poszły do kosza bo wszystko eksplodowalo z opakowań wiec można sobie wyobrazić jaki był upadek....
Wątek ucichł już od kilku dni - bynajmniej ja to tak widze .
Szczesliwa zamilkła też...
A mojemu synowi nic nie jest lepiej dzisiaj znowu wysoka temp....i znowu poszedł czopek...ja nie wiem jak on w szkole ma siedziec jak go temp wysoka chwyci na zajeciach to sobie tego nie wyobrażam.
się na pewno co nie miara! -
19ewelaaa89 wrote:No cicho u nas ostatnio
Parodka a ty chyba w srode testujesz co?
Kochana, chyba już jutro zatestuję tak dla formalności bo dzisiaj niestety zobaczyłam pierwsze nitki krwi na papierze. Więc jutro i pojutrze będzie plamienie jak to u mnie bywa a w środę okres...
Kattii cieszę się że nic poważnego się nie stało.19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka wrote:Kochana, chyba już jutro zatestuję tak dla formalności bo dzisiaj niestety zobaczyłam pierwsze nitki krwi na papierze. Więc jutro i pojutrze będzie plamienie jak to u mnie bywa a w środę okres...
Kattii cieszę się że nic poważnego się nie stało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 22:28
-
Jasne dam znać z rańca chociaż wiecie co stwierdziłam? W moim przypadku męczenie się i czekanie na dzień spodziewanej @ totalnie się nie sprawdza. Jasne, wiem że parę dni po owu testowanie nie ma sensu. Ale jak np zatestuje 11 czy 12dpo i test będzie negatywny to jakoś tak łatwiej pogodzić się za parę dni z tym że jest ten przeklęty okres. Bo co mam do stracenia? Test z allegro za 1 zł
No a jak będę sie męczyć, nakręcać i czekać koniecznie do tego 14dpo to co? W nagrodę będę w ciąży? No nie - jak będę to będę a jak nie to nie.
Powiedzcie czy mam rację czy już bredzę hahaKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Jasne dam znać z rańca chociaż wiecie co stwierdziłam? W moim przypadku męczenie się i czekanie na dzień spodziewanej @ totalnie się nie sprawdza. Jasne, wiem że parę dni po owu testowanie nie ma sensu. Ale jak np zatestuje 11 czy 12dpo i test będzie negatywny to jakoś tak łatwiej pogodzić się za parę dni z tym że jest ten przeklęty okres. Bo co mam do stracenia? Test z allegro za 1 zł
No a jak będę sie męczyć, nakręcać i czekać koniecznie do tego 14dpo to co? W nagrodę będę w ciąży? No nie - jak będę to będę a jak nie to nie.
Powiedzcie czy mam rację czy już bredzę hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 07:04
-
Hej dziewczyny jak tam po weekendzie? Ależ dzisiaj zimno... Z rana 2 stopnie, normalnie zima przyszła
Katti współczuję tej sytuacji z wypadkiem męża, dobrze, że nic poważnego się nie stało...
Jutro mam wizytę u lekarza, stresuję się trochę ale i jestem pełna nadziei. Wyniki męża dopiero w środę. Mam nadzieję, że niedługo coś ruszy u nas... Minął prawie rok starań, od początku wiedziałam,że będą ze mną problemy, bo miałam je od zawsze, i czuję trochę że straciłam ten czas, bo 1 lekarz kazał mi próbować naturalnie i obserwować, choć mówiłam mu, że nie mam okresów itd... A mogłam od razu zacząć działać. A tak mam wrażenie, że jestem cały czas w tym samym punkcie. Oby ten potraktował mnie poważnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 09:05
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
U mnie dupa blada już raczej... Owu miała być w weekend ale żaden test tego nie wykazał tylko ten durny wykresik... Marud od czwartku zastrajkował że źle się czuje i robotę ma... Nie naciskałam bo i poco. Zapał się skończył w drugim cyklu mogłam się tego spodziewać.
A dzisiaj, chociaż nie wiem czy to możliwe w 16 dniu cyklu,roznosi mnie już chyba PMS no wkurw na pełnej petardzie. Dobrze że w pracy jestem może mi przejdzie do wieczora. Pozdrawiam
Edit. Do wkurwa dołączyły mdłości i bóle brzucha. PMS pełnym ryjem. Nowy tydzień rozpoczęty z przytupem a co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 09:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa dziewczyny !!!!
Udało mi się posłuchac serduszko !!! Mam dedektor tetna z tamtej ciąży i mówie spróbuje może cos uda mi sie juz znalesc... i delikatnie szukam i szuka...szumy i moje slyszalam aż po chwili słysze jak pociągem jedzie tetno maluszka Ale sie ciesze że miałam okazje chwilę posłuchać... nie chciałam za dlugo bo sie boje że za mocno nacisne albo cos . Jak mąż wróci z pracy to spróbuje znalesc i też mu puscic .. .glosno nie slychac bo dużo szumu ale jak na ten tydzień to i tak super że dedektorem udalo sie znalescWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 11:32
emi_90, Frida91, 19ewelaaa89, Dori1811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Aaaa dziewczyny !!!!
Udało mi się posłuchac serduszko !!! Mam dedektor tetna z tamtej ciąży i mówie spróbuje może cos uda mi sie juz znalesc... i delikatnie szukam i szuka...szumy i moje slyszalam aż po chwili słysze jak pociągem jedzie tetno maluszka Ale sie ciesze że miałam okazje chwilę posłuchać... nie chciałam za dlugo bo sie boje że za mocno nacisne albo cos . Jam mąż wróci z pracy to spróbuje znalesc i też mu puscic .. .glosno nie slychac bo dużo szumu ale jak na ten tydzień to i tak super że dedektorem udalo sie znalescKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Super❤ a ja mam jutro wizytę. Doczekałam się. I jestem cała w nerwach, bo na tej wizycie powinno być już serduszko i mam schizy, że pójdę i nie będzie normalnie chyba zeświruje
Mysle że bedzie u ciebie wszystko dobrze bo masz jednak te objawy także napewno bedzie dobrze.emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero sie położyłam tak naprawde. Po pracy zrobiłam zakupy, obiad, zjedlismy i od razu z młodym poszliśmy na podwórko bo super pogoda dzisiaj była, trzeba korzystać po 18 wróciliśmy, kolacja, wykapalam Szymka, siebie :p Teraz polozylismy sie i oglądamy bajki, no i zaraz spać. Bede czekać na moje m jak miłość
A szczęśliwa uprzedzala że może przez chwile sie nie udzielać ze względu na te urodziny. Ale czy to miała być dłuższa czy krótsza chwila to nie pamiętam :pKattii, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość