2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natus bol cyckow, brzucha, mdłości.. Hmm.. Czy to aby na pewno na @? :>
Katiii zgodze się z tobą jakoś ostatnio dziewczyny bardzo słabo sie udzielają na forum nie wiedzieć czemu
A zakrecona i dori to chyba już o nas zapomniały, nie pamiętam kiedy pisały..buuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 20:53
Kattii lubi tę wiadomość
-
19ewela89 16 dzień cyklu. To by musiala być fasolka mutant żeby dawać o sobie znać tak w wcześnie... Druga faza cyklu i tyle... Czasem PMS zdarza się szybciej niż przed samą @. Ostatnio też tak miałam tyle że karuzela była mniej intensywna i bez mdłości.
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Natus bol cyckow, brzucha, mdłości.. Hmm.. Czy to aby na pewno na @? :>
Katiii zgodze się z tobą jakoś ostatnio dziewczyny bardzo słabo sie udzielają na forum nie wiedzieć czemu
A zakrecona i dori to chyba już o nas zapomniały, nie pamiętam kiedy pisały..buu
Zakrecona tez nie wiem ona chyba ma mame u siebie o ile dobrze pamietam i moze dlatego nie ma za bardzo czasu...
Natus a ty bierzesz cos na to PMS ? czy to tylko twoje przypuszczenia ze je masz ?
Ja ogólnie czuje ze mnie lapie cos,,drapie mnie w gardle ta pogoda jest po hu...a do tego takie wiatry że
Małemu nadal gorączka wieczorem wybija na prawie 38stopni... chociaz glos ma z rana już dużo lepszy wiec nie wiem skąd taka gorączka na noc ? ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 21:08
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Zebrałam swoje zwłoki z łóżka i umyłam głowę na jutro, rano lecę do Alabu na krew a na 18:30 wizyta. Przerażona jestem jutrzejszym dniem i chyba dlatego małomówna (małopisząca) ale czytam co Wy piszecie
-
Nic nie biorę. 8 lat brałam hormony i nawet nie zauważyłam że będzie okres. Nic nie bolało nic nie ukłuło 26 dnia o 6 rano wpadała @ na 3 dni i tyle. Ginekolog mówił że tak może być bo za nastolatki i przed tabletkami też i bolało i wierciło. Lekarz doradził przeciwbólowe i tyle. Ale ja za dużo przeciwbolowych nie mogę bo zaraz się śpiąca robię. A ja spać nie mogę bo prowadzę auto.
Ja doleczam moich teraz i pierwszy rzut przeziębienia uważam za zakończony. To ta cholerna pogoda tak działa. Uważajcie na siebie szczególnie te już zafasolkowane.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatuś89 wrote:Nic nie biorę. 8 lat brałam hormony i nawet nie zauważyłam że będzie okres. Nic nie bolało nic nie ukłuło 26 dnia o 6 rano wpadała @ na 3 dni i tyle. Ginekolog mówił że tak może być bo za nastolatki i przed tabletkami też i bolało i wierciło. Lekarz doradził przeciwbólowe i tyle. Ale ja za dużo przeciwbolowych nie mogę bo zaraz się śpiąca robię. A ja spać nie mogę bo prowadzę auto.
Ja doleczam moich teraz i pierwszy rzut przeziębienia uważam za zakończony. To ta cholerna pogoda tak działa. Uważajcie na siebie szczególnie te już zafasolkowane.
Wiem co znaczy taki ból... moja ciocia w dni @ miala takie bóle że po scianach zjedzała i karetka musiala ją brac do szpitala a tam dawali jej kroplówki które aż tak mega nie pomagały ale chociaż na tyle że była przytomna.. bo mdlala też.
No ja bede chora,czuje to.. ciagle mi zimno,katar mam gardlo drapie ciezko jest uważac jak trzeba z rana dzieciaki do szkol potem odebrac przy tych wiatrach przewiewa chwila momentWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 21:18
-
W 100% cię rozumiem... Ciepłe skarpety syrop z cebulki i czosnek. Ja w pierwszej ciąży miałam problemy z nerkami. Z racji ciąży nie wolno brać prawie nic więc przeżyłam 3 tyg horror. Lekarz ręce rozłożył i powiedział nospa rozkurczowo ale max jedna na 48 godzin. Ryczalam i krzyczałam głośniej niż nie jedno dziecko... Podobno nerki nie bolą... One nie bolą one napierdalaja.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatuś89 wrote:W 100% cię rozumiem... Ciepłe skarpety syrop z cebulki i czosnek. Ja w pierwszej ciąży miałam problemy z nerkami. Z racji ciąży nie wolno brać prawie nic więc przeżyłam 3 tyg horror. Lekarz ręce rozłożył i powiedział nospa rozkurczowo ale max jedna na 48 godzin. Ryczalam i krzyczałam głośniej niż nie jedno dziecko... Podobno nerki nie bolą... One nie bolą one napierdalaja.
-
Mi gorące kompresy pomagały na parę minut. Ale to musiał byc wrzątek. Lekarz na wizycie położył mnie na brzuchu na leżance i tak wypłukał pięściami że oddychać nie mogłam a gdzie tu wstać. Łatwo mówić ciężarnej uważaj na siebie. Ale kurde serio lepiej dwie pary babcinych gaci i 8 podkoszulek niż coś takiego.
Mój lekarza złośliwie kiedyś pod nosem powiedział tylko że to wszystko wina tych sznurków które się zamiast majtek nosiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 21:39
-
emi_90 wrote:Przeszłam 4 ataki kolki nerkowej, to co piszesz to prawda...najgorszy ból w moim życiu
Natuś89 lubi tę wiadomość
-
Widzę więcej nas miało ta wątpliwa przyjemność przetrwać to... Poród przy tym to był totalny luz.
Jeszcze poza PMS z tych moich dolegliwości to przychodziło na myśl, że może owu mi się tak objawia. Tak też bywa ale żaden test ani nic na to nie wskazuje. Zostaje więc macarena hormonów niestety -
Melduję ze jestem, wczoraj mialam zabiegany dzień i nawet nie mialam kiedy sie odezwać. U syna byl kumpel z przedszkola, w międzyczasie koleżanka (w ciąży) do mnie wpadla na kawe a wieczorem bylam padnieta i mialam podly nastrój to nie chcialam psuć atmosfery
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Przepraszam za nieobecność
W sobotę męża bracia z rodzinami siedzieli do 23, później ja sprzątałam, a mężuś składał Kornelce domek dla lalek. Położyliśmy się o 1
W niedzielę o 13 przyjechały moje siostry i do 20... znowu sprzątanie, głowa do poduszki i odlot he he
W poniedziałek rano córcię do przedszkola i po śniadaniu się położyłam z Maciusiem, odpocząć po weekendzie
No i w końcu wróciłam do żywych
O 13 mam gina, oby wszystko było dobrze.
Martwię się tym torbielem
Nadal jestem chora... już 2 tygodnie
ewelaaa
Fajne paznokcie U kogoś podobają mi się takie długie, jednak ja należę do takich osób, dla których długie paznokcie są uciążliwe
Raz w życiu na swoim ślubie miałam robione pazurki he he
Jak masz dryg do tego, to się nie zastanawiaj tylko rób kurs
Wyprawiamy podwójne urodzinki, bo Maciuś z 29 września, a Kornelka z 1
października
Katiii
Wpisuję wizytę na 1 stronie
Z tą położną to porażka.
Ja też marzę, że dzisiaj na wizycie posłucham serduszko
A co do wypadku męża, to Boże jak dobrze, że nic się nie stało
Mój tata nie miał tyle szczęścia Został potrącony na rowerze, uderzył głową w chodnik i zmarł więc naprawdę ten plecak prawdopodobnie uratował Twojego męża. Eh życie jest takie kruche co?...
Ancyskowa
Dzięki za pozdrowienia z Chorwacji aż mi się gorąco zrobiło
Pinezunia
Życzę, aby fasolcia zdrowo rosła
Czy masz ochotę wpisać się na naszą listę na 1 stronkę?
Truskaweczka
Witaj
Frida
Trzymam kciuki za wizytę i żeby ten lekarz okazał się poważnym lekarzem!
Emi
Spokojnie
Trzymam kciuki za nasze wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:06
Kattii, Frida91, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to domek Kornelki, który dostała od nas na 4 urodzinki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cc3b178805a.jpg
I warsztat stolarski Maciusia na 2 urodzinki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b390c7927e1.jpg
Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:A to domek Kornelki, który dostała od nas na 4 urodzinki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cc3b178805a.jpg
I warsztat stolarski Maciusia na 2 urodzinki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b390c7927e1.jpgKattii lubi tę wiadomość