2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hej dziewczyny
Przepraszam za nieobecność
W sobotę męża bracia z rodzinami siedzieli do 23, później ja sprzątałam, a mężuś składał Kornelce domek dla lalek. Położyliśmy się o 1
W niedzielę o 13 przyjechały moje siostry i do 20... znowu sprzątanie, głowa do poduszki i odlot he he
W poniedziałek rano córcię do przedszkola i po śniadaniu się położyłam z Maciusiem, odpocząć po weekendzie
No i w końcu wróciłam do żywych
O 13 mam gina, oby wszystko było dobrze.
Martwię się tym torbielem
Nadal jestem chora... już 2 tygodnie
ewelaaa
Fajne paznokcie U kogoś podobają mi się takie długie, jednak ja należę do takich osób, dla których długie paznokcie są uciążliwe
Raz w życiu na swoim ślubie miałam robione pazurki he he
Jak masz dryg do tego, to się nie zastanawiaj tylko rób kurs
Wyprawiamy podwójne urodzinki, bo Maciuś z 29 września, a Kornelka z 1
października
Katiii
Wpisuję wizytę na 1 stronie
Z tą położną to porażka.
Ja też marzę, że dzisiaj na wizycie posłucham serduszko
A co do wypadku męża, to Boże jak dobrze, że nic się nie stało
Mój tata nie miał tyle szczęścia Został potrącony na rowerze, uderzył głową w chodnik i zmarł więc naprawdę ten plecak prawdopodobnie uratował Twojego męża. Eh życie jest takie kruche co?...
Ancyskowa
Dzięki za pozdrowienia z Chorwacji aż mi się gorąco zrobiło
Pinezunia
Życzę, aby fasolcia zdrowo rosła
Czy masz ochotę wpisać się na naszą listę na 1 stronkę?
Truskaweczka
Witaj
Frida
Trzymam kciuki za wizytę i żeby ten lekarz okazał się poważnym lekarzem!
Emi
Spokojnie
Trzymam kciuki za nasze wizytySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Marzec 2018- puste jajo -
nick nieaktualnyU mnie okazalo sie ze polozna jest na urlopie a przez tel nie powiedziala mi w ktory piątek... dowiedzialam sie z automatycznej sekretarki bo znajoma zadzwonila na ten numer i tam jest nagranie ze ma urlop i dopiero w srode wraca wiec przypuszczamy ze w ten piatek bedzie ta wizyta ale glupio ze nie powiedziala w ktory piątek....
Daj znac jak bedziesz po wizycie no i koniecznie zdjecie niech ci da...Powiedz gin że jestes tak dlugo chora moze cos ci da,sa leki ktore ciezarnym wolno wiec moze akurat ?
Cudowne prezenty ,dzieciaczki napewno zadowolone. No tak pisalam że pewnie razem wyprawialiscie od razu.
Jezusie ja ledwo zyje a nie dlugo musze isc odebrac małą...
Serduszko planuje nagrac jak bedzie bardziej slychać bo obecnie dużo szumu bo malutkie jeszcze dzieciątko to i tak cud ze udalo sie sie znalesc i posluchac. -
nick nieaktualnyJa już po wizycie
Słyszałam piękne serduszko mojej fasolci
Torbiel jest dalej. Ale dobrze, że się nie powiększa...
Lekarz rewelacja, jestem bardzo zadowolona z wizyty
A oto przedstawiam Wam moją 3 pociechę. Czyż nie jest cudowna?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46c8b5fff51b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:56
Frida91, 19ewelaaa89, emi_90, Kattii, Parodka, Dori1811 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ja już po wizycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46c8b5fff51b.jpgSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ja już po wizycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46c8b5fff51b.jpgSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ja już po wizycie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/46c8b5fff51b.jpg -
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki krwi hemoglobina wzrosła do 12,7 a w sierpniu była 10,4 więc sukces Zapas żelaza malutki, ale caly czas biorę żelazo więc będzie dobrze. TSH spadło samoistnie bez leków do 2,10 (zaszłam przy 2,83). Dimery ok, mocz ok Oby wizyta u gin o 18:30 również przyniosła dobre wieści
Kattii, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskawkowa
Kupuj córci i się nie zastanawiaj
Świetny, solidny, drewniany domek, mebelki śliczne w zestawie. Radości jest tyle, że wart każdej ceny
Mam przeczucie, że Oliwcia siedzi w brzuszku
Kattti w sumie też ruchów nie widziałam. Ale dzidzia teraz chyba duuuużo śpi
Albo takie grzeczne dzieci nam rosną he he
Emi czekam na Twoją wizytę
Następna wizyta 16 października. Gin dał mi skierowanie na wyniki.
Z usg 8 tydz i 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 16:46
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Truskawkowa
Kupuj córci i się nie zastanawiaj
Świetny, solidny, drewniany domek, mebelki śliczne w zestawie. Radości jest tyle, że wart każdej ceny
Mam przeczucie, że Oliwcia siedzi w brzuszku
Kattti w sumie też ruchów nie widziałam. Ale dzidzia teraz chyba duuuużo śpi
Albo takie grzeczne dzieci nam rosną he he
Emi czekam na Twoją wizytę
Następna wizyta 16 października. Gin dał mi skierowanie na wyniki.
Z usg 8 tydz i 4 dni
łooo że Oliwcia ? Już imie wybrane? lololo
Ja to moją fasolkę nazywam misio hahaha xD
Też czekam na wiesci od Emi
Coraz gorzej się czuje...rozkłada mnie po całosci...emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra Dziewczynki, za 15 min zamawiam taxi i jadę. Niby pokazuje mi na google map że mam 800 m, ale w praktyce to dla mnie 1,5 km, a pieszo nie będę szła bo mam wrażenie, że przewalę się gdzieś po drodze w aucie nam padł dziś akumulator także ten... Odezwę się na pewno po wizycie, nie martwcie się jakbym godzinę po wizycie nic nie napisała, bo mam jakieś wrażenie, że w ogóle opóźnienie będzie u gin. Trzymajcie kciuki !!
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja imię miałam wybrane jeszcze przed zajściem w ciążę he he
Nie usg nie będę miała (chyba), wyniki będzie patrzył moje i założy kartę ciąży
Emi czekamy
Położnej nawet słowem nie wspomnę o tym że byłam prywatnie,ciekawa jestem co ona sama mi od siebie zaproponuje po za ich normami. Bo tak to usg przypada miedzy 11-13+6dni usg i drugie w 20tyg i tyle a po za tym same spotkania z polozna ktore są bez sensu bo tam nic takiego sie nie dzieje tylko ciagle cos wypisuje i podpisuje ze zaliczylam wizyte...
Nie mam pojecia od czego moj mlody gorączkuje co moze byc powodem... glos ma duzo lepszy i w sumie tez kaszel mu minął a katarek ma delikatny to wyglada jakby przechodzily mu te objawy a goraczka nadal wysoka ... nie mam pojecia -
nick nieaktualnyKochane Dziewuszki melduję się po wizycie Wszystko w najlepszym porządku jest ❤ pięknie bije. Zarodek 1,35 cm, wg usg 7w4d. Niestety nie mam zdjęcia za późno się upomniałam (myślałam, że wcale nie muszę, tylko po prostu dostanę po badaniu), a okazało się, że została wydrukowana 1 kopia tylko dla gin do dokumentacji i żebym dostała dla siebie musiałaby od nowa mnie kłaść i robić usg, ehh trudno. Na następnej wizycie upomnę się już podczas usg. Poza tym dostałam skierowanie na badania z krwi i następna wizyta 30 września Mam kontrolować w domu ciśnienie. Narazie pozostaję na Duphastonie, do tego mam brać Cyclo 3 fort bez recepty na poprawę krążenia ze względu na ten wynik dopplera no i przed 16 tygodniem dostanę Acard
Kattii, 19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kochane Dziewuszki melduję się po wizycie Wszystko w najlepszym porządku jest ❤ pięknie bije. Zarodek 1,35 cm, wg usg 7w4d. Niestety nie mam zdjęcia za późno się upomniałam (myślałam, że wcale nie muszę, tylko po prostu dostanę po badaniu), a okazało się, że została wydrukowana 1 kopia tylko dla gin do dokumentacji i żebym dostała dla siebie musiałaby od nowa mnie kłaść i robić usg, ehh trudno. Na następnej wizycie upomnę się już podczas usg. Poza tym dostałam skierowanie na badania z krwi i następna wizyta 30 września Mam kontrolować w domu ciśnienie. Narazie pozostaję na Duphastonie, do tego mam brać Cyclo 3 fort bez recepty na poprawę krążenia ze względu na ten wynik dopplera no i przed 16 tygodniem dostanę Acard
Najważniejsze że wszystko jest okemi_90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ciesze się razem z wami :* uwielbiam takie wiadomości
A co do chorobsk to mojego synka też rozlozylo dziś spał że mną, co chwila budził sie w nocy bo nie mógł oddychać przez nosek. Ja też na czujce, niewyspana.. Bede dziś jak zombiak w pracyKattii lubi tę wiadomość