2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mojego zauważyłam że z lewej strony spore powiekszenie wiezła i teraz nie wiem czy to szykuje sie na cos gorszego czy nie... a gorączka jak była co wiecżór wysoka tak nadal jest... wczoraj ze szkoly go odbieralam to pani mowila ze placze i ze chyba jest spiacy a on wcale nie byl spiacy plakal bo mial gorączke
-
Widzę same dobre wieści i małe fasolki rosną i rozwijają się jak szalone bardzo Wam dziewczyny gratuluje
Szczęśliwa mama ja tez mam imię wybrane dla córki już z dwa lata a nawet nie jestem w ciąży także rozumiem doskonale xD
Ja się nie odzywałam bo rzeczywiście jakoś tak mam ze w trakcie okresu trochę unikam ovufriends, nie wiem nawet dlaczego, ale widocznie tego potrzebuje skoro tak się dzieje kilka dni temu skończyłam okres i zaczynam mój przedostatni cykl starań, są duże szanse ze w końcu narzeczony będzie przez cały czas owulacyjny ze mną wiec się cieszę termometr nie się coś psuje, chyba czuje ze to ostatni cykl w którym mam zamiar go używać
Boziu czy u Was tez dzisiaj taka tragiczna pogoda, szaro i wiatr chyba milion na godzinę?Szczęśliwa_Mama, emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
A ja byyłam wczoraj na wizycie, trochę dodało mi to otuchy, to konkretny lekarz, zainteresowany moimi problemami, poprzednimi wynikami itd. Od razu chce działać. Dał mi luteinę na wywołanie okresu, mam zrobić komplet badań (lh, fsh, estradiol, testosteron, dheas, 17ohp, amh) i z wynikami przyjść i zaczniemy stymulację clo, w razie potrzeby ze zwiększeniem dawki. Jak nie podziała to inne leki, zobaczymy.
Trochę mnie zdołował obraz jajników, bo mam meega dużo pęcherzyków, normalnie wyglądały jak ser szwajcarski, dużo gorzej niż ostatnim razem... Az zaczęłam się martwić, czy to nie te ziółka na mnie tak podziałąły
Wiem, że nie będzie pewnie łatwo Myślę, że długa droga przed nami. No ale dobrze, że cokolwiek ruszyło i zaczęło się dziać, to już pierwszy krok.Natuś89, Szczęśliwa_Mama, emi_90 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyDori
Zdradź jakie imię wybrane?
No u mnie też tragiczna pogoda. Wieje okropnie. Nosa z chałupy więcej nie wysadzam
Kattti
Kurczę... a jaką ma temperaturę synek?
Ile to już dni się ciągnie?
Emi
Gratulacje
A wiesz, że mój lekarz też dla mnie nie wydrukował zdjęcia... a jak powiedziałam, że bym chciała na pamiątkę, to przeprosił i jeszcze raz się rozebrałam i specjalnie mi zrobił usg szybkie
Mówię Ci, świetny ten Leśniewicz. Jestem pod wielkim wrażeniem
Wizyta 30 paź tak? Bo napisałaś 30 września z tych emocji
O której godzinie?
Ogólnie czuję się w miarę dobrze...
Katar jakby mija, w nocy mogę już spać przynajmniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:23
emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
Frida dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza. Teraz tylko czekać na efekt tego działania.
U mnie karuzela hormonów chyba się zmęczyła bo odpuściło dzięki Bogu trochę.
Przez pogodę tylko głowa mnie boli dzisiaj.
Oooo matko jak ja nie znoszę jesieni.Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Frida
No to super, że lekarz konkretny. Uda się, zobaczysz
Myśl pozytywnieNatuś89 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyDori, trzymam kciuki, może akurat teraz jak Twój narzeczony będzie z Tobą przez całe dni płodne to wstrzelicie się idealnie z ❤ i się w końcu Wam uda
Frida, trafić na dobrego ginekologa, zainteresowanego pomocą i mającego konkretny plan działań co i jak zrobić to już połowa sukcesu Trzymam kciuki!
Katti, jak węzeł powiększony, tkliwy to coś się szykuje chyba:/ u mnie małemu na infekcję wywala zawsze węzeł pod żuchwą do wielkości śliwki, jeszcze zanim w ogóle jakieś objawy się zaczną. Oby szybciutko przeszło, bo męczy się już ten Twój synek tyle
Szczęśliwa Mama, 30 października na 17:30 Możesz mnie wpisać na 1 stronce Całe 4 tygodnie czekanie. No ja słyszałam że ten Leśniewicz jest fajny fajnie, że jesteś zadowolona. Mi wczoraj ta Wojno też podpasowała. Widać było, że podeszła do mnie poważnie jak jej opowiedziałam o problemach przy pierwszej ciąży. Kazała dzwonić w razie by ciśnienie było u mnie wysokie to przepisze mi Dopegyt. Przy mnie też odebrała telefon, przeprosiła i powiedziała że musi odebrać bo pacjentka dzwoni. Także wiem,że w razie czego się z nią skontaktuję by uzyskać jakąś pomoc. Dlatego rezygnuje z tego Sokoła, bo mimo że jest dobry to ma taką wadę że nie odbiera telefonów, za dużo ma na głowie obowiązków. Odpisuje na meile i smsy, ale to z reguły po kilku godzinach, a mi zależy na takiej większej dostępności w razie czego. No ale mam nadzieję, że nie będzie ze mną większych przebojów tym razem staram się myśleć pozytywnie.Frida91, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Dori
Zdradź jakie imię wybrane?
No u mnie też tragiczna pogoda. Wieje okropnie. Nosa z chałupy więcej nie wysadzam
Kattti
Kurczę... a jaką ma temperaturę synek?
Ile to już dni się ciągnie?
Emi
Gratulacje
A wiesz, że mój lekarz też dla mnie nie wydrukował zdjęcia... a jak powiedziałam, że bym chciała na pamiątkę, to przeprosił i jeszcze raz się rozebrałam i specjalnie mi zrobił usg szybkie
Mówię Ci, świetny ten Leśniewicz. Jestem pod wielkim wrażeniem
Wizyta 30 paź tak? Bo napisałaś 30 września z tych emocji
O której godzinie?
Ogólnie czuję się w miarę dobrze...
Katar jakby mija, w nocy mogę już spać przynajmniej. -
Szczęśliwa mama ja czekam na POLE a jak byłby chłopak to nie mam pomysłu
Frida super trafiłaś, ja idę do nowego gin we wtorek 9pazdziernika, powiem mu ze zostały nam dwa cykle i czy moze dać coś na wspomaganie xD chociaż czuje ze będzie kazał powtórzyć najpierw badania bo robiłam je w sierpniu albo lipcu No i cytologię muszę już zrobić
Kati mam nadzieje ze synek jakoś się pozbiera szybko, silny chłopak to da radę trzymamy tu za niego kciuki !emi_90, Frida91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti
Przejdź się znowu do lekarza... powiedz jak jest, że gorączkuje tyle dni...może do cholery coś przepisze...
Emi
No z Sokołem ciężko jest się skontaktować niestety.
Ale jak ta Ci podpasowała to super
Dori
Na Polę czekasz fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 11:12
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam wybrane imię dla synka jeszcze zanim w pierwszej ciąży byłam, ba, jeszcze nawet zanim ślub wzięłam Całe szczęście mężowi też się podobało więc szybka decyzja była a teraz to nie mam zielonego pojęcia jak bym nazwała drugiego synka chyba łatwiej byłoby mi już wybrać dla dziewczynki, ale jakiegoś faworyta narazie nie mam. Kiedyś myślałam Alicja albo Amelia. Czekamy do poznania płci z wyborem imienia, będzie o połowę łatwiej
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak wiem .. zapisalam go udalo sie na dzisiaj i bedzie mial o 15:50 jak mi teraz nic nie da to ja nie wiem co mu zrobie.
Dzisiaj udalo mi sie posluchac kilka razy serduszko ale maluszek mi ucieka i to kwestia kilku sekund i tak kilka razy go lapałam hehe z rana w ogole znalesc nie moglam , mysle ze inaczej leżał jakosWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 14:26
emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciliśmy ,trafilismy na innego lekarza i dostał antybiotyk na 10 dni.
Oczywiscie sie nie myliłam że wiezły no ale tamten lekarz mądrzejszy przeciez był !
Załatwilismy ze znajomą w szkole że jutro i w piątek nie przyjdzie do szkoły.
Przez tą latanine dzisiaj nawet obiadu jeszcze nie mam.. chce kurczaka w piekarniku zrobic od rana się odmrażał wiec zaraz się za niego wezmę. Mój kończy o 6 wiec kolo 7 bedzie w domu może do tego czasu akurat bedzie obiad. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny