2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej ej kochana kto nie pisze ten nie pisze. Przepraszam ale dzisiaj nie mam siły i ochoty na pisanie. Rano dowiedziałam sie że mój szwagier miał zawał to brat rodzony męża i ksiądz w dodatku. Zabrali go w bardzo kiepskim stanie do szpitala i do tej pory nie odzyskał przytomności. młody, silny mężczyzna i taki wspaniały człowiek...
-
Hej kochane dawno nie pisałam bo mam małe problemy w pracy, krótko mówiąc zapierdol a przeważnie pisałam do was jak miałam wolną chwilę właśnie w pracy. Poza tymi problemami to i tak mniej więcej od października do lipca mam pełne ręce roboty a lato jest trochę luzniejsze. Teraz jem opóźnione śniadanie i przy okazji postanowiłam napisać.
Ewela przykro mi strasznie, oby szwagier wyszedł z tego całoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 14:53
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ej ej kochana kto nie pisze ten nie pisze. Przepraszam ale dzisiaj nie mam siły i ochoty na pisanie. Rano dowiedziałam sie że mój szwagier miał zawał to brat rodzony męża i ksiądz w dodatku. Zabrali go w bardzo kiepskim stanie do szpitala i do tej pory nie odzyskał przytomności. młody, silny mężczyzna i taki wspaniały człowiek...
-
hej tez zauwazyłąm cisze na forum.a samej do siebie nie chce mi sie pisac.tak caly czas glowkuje jak by mojemu chlopu przetlumaczyc jedna sprawe ale nie chce go wkurwiac bo znowu bedzie awantura z niczego
-
nick nieaktualnyEwela przykro mi.
Ja własnie zajadam rosołek,córcie obudziłam i jej tez troszke ostudziłam i dałam aby jadła póki co lezy sobie jeszcze .
Mój miodek przyjechał i pierwsze co zrobiłam łyżka podjadłam troche hehe a potem zrobilam sobie mleko z miodem -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa przykro
A ile lat ma szwagier?
Kattti moje dzieci też już patrzę nosem pociągają... eh
Kończymy kolację i idziemy się kąpać.
Bajka na dobrano i do łóżka.
Dobranoc Kochane
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa przykro
A ile lat ma szwagier?
Kattti moje dzieci też już patrzę nosem pociągają... eh
Kończymy kolację i idziemy się kąpać.
Bajka na dobrano i do łóżka.
Dobranoc Kochane -
nick nieaktualnyWitam się przy tościkach i herbatce z cytryną
Ewelaaa ojej to młody facet z Twojego szwagra, zresztą teść 47 lat... oj młodo odszedł.
Mama mojego meża w wieku 44 lat udaru dostała i też zmarła.
Jakie to życie jest kruche... dziś jesteś, a jutro? Niewiadomo...
Szwagier odzyskał przytomność?
Kattti to się wczoraj narobiłaś.
Ja też prasowałam, odkurzyłam i pozszywałam kilka rzeczyKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Witam się przy tościkach i herbatce z cytryną
Ewelaaa ojej to młody facet z Twojego szwagra, zresztą teść 47 lat... oj młodo odszedł.
Mama mojego meża w wieku 44 lat udaru dostała i też zmarła.
Jakie to życie jest kruche... dziś jesteś, a jutro? Niewiadomo...
Szwagier odzyskał przytomność?
Kattti to się wczoraj narobiłaś.
Ja też prasowałam, odkurzyłam i pozszywałam kilka rzeczy
Pomalu sie ubieram i potem mala do przedszkola chociaz z jednym bedzie cisza przez 3h w tym czasie polozna bedzie wiec w spokoju bedzie mogla siedziec bo przy malej sie nie da jak wtedy byla w tamtej ciazy to co chwile jej cos z torby wyciagala. A mnie jak na zlosc glowa ciezka dzisiaj eh...Trzymajcie kciuki aby pobrala mi krew bo inaczej bede musiala leciec do szpitala na pobranie...bo znowu mi powie ze nie ma zapasowej igly...a mi sie nie usmiecha przed usg leciec do szpitala na pobranie dodatkowo... -
nick nieaktualnyKattti to trzymam kciuki za pobranie krwi
Ja codziennie padam nie wiem kiedy.
W tamtym roku potrafiłam oglądać film do 23
A teraz o 21 już śpię... starość he he
Maciuś się bawi, ja leżę pod kołdrą... zimno mi jakoś
Dobrze, że mam wczorajszą pomidorówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 11:25
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie jeszcze sie nie wybudzil. Jest w śpiączce farmakologicznej ale już nie ma zagrożenia życia. Stan stabilny.
Katiii herbata z cytryna trucizna?? wtf?! Z resztą.. Co w dzisiejszych czasach nią nie jest..
Szczęśliwa a ja właśnie robię zupke pomidorowa narobilas mi smaka hehe
Ej dziewczyny nie moglam sie powstrzymać i kupiłam tescik kurnasz twarz! Katii bo ty jesteś biegła w tej kwestii haha powiedz mi ile dpo moge robić test żeby był wiarygodny? Bo nigdy zapamiętać nie moge :p kupiłam ten o czułości 10 miUemi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Nie jeszcze sie nie wybudzil. Jest w śpiączce farmakologicznej ale już nie ma zagrożenia życia. Stan stabilny.
Katiii herbata z cytryna trucizna?? wtf?! Z resztą.. Co w dzisiejszych czasach nią nie jest..
Ej dziewczyny nie moglam sie powstrzymać i kupiłam tescik kurnasz twarz! Katii bo ty jesteś biegła w tej kwestii haha powiedz mi ile dpo moge robić test żeby był wiarygodny? Bo nigdy zapamiętać nie moge :p kupiłam ten o czułości 10 miUKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Nie jeszcze sie nie wybudzil. Jest w śpiączce farmakologicznej ale już nie ma zagrożenia życia. Stan stabilny.
Ej dziewczyny nie moglam sie powstrzymać i kupiłam tescik kurnasz twarz! Katii bo ty jesteś biegła w tej kwestii haha powiedz mi ile dpo moge robić test żeby był wiarygodny? Bo nigdy zapamiętać nie moge :p kupiłam ten o czułości 10 miU
Tylko trzeba pamietac ze kazda z nas jest inna i duża rolę robi ewentualne zagniezdzenie sie zarodka bo jak wiadomo dopiero po zagniezdzeniu uwalnia sie poziom HCG.
A i zaznaczę ze 8 dpo elektryk pokazal mi brak ciąży dopiero 9 dpo pokazal ciąże.
A co ci wyszlo i ile dpo jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 14:26
-
nick nieaktualny