2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No w końcu w łóżku synek śpi, jeszcze na kolacje zachciało mi sie robić pancakesy :p ale były pycha niestety syropu klonowego nie miałam, ale zapodalam z miodzikiem i nutella czekam na rodzinke.pl
Kurcze już nie musze w kalendarz zerkac, żeby wiedzieć że za tydzień @,bo
cycki mnie nachrzaniaja od zewnątrz..Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się w sobotę, jak żyjecie? U mnie najgorsze dni okresu (czyli powódź w gaciach ) już za mną.
Dopiero niedawno z synkiem wstaliśmy. Zaraz pójdziemy po małe zakupy, potem muszę posprzątać samochód, dom, no i ugotować obiad i coś upiec.Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Witam się w sobotę, jak żyjecie? U mnie najgorsze dni okresu (czyli powódź w gaciach ) już za mną.
Dopiero niedawno z synkiem wstaliśmy. Zaraz pójdziemy po małe zakupy, potem muszę posprzątać samochód, dom, no i ugotować obiad i coś upiec.
Nie wiem co dzisiaj bede robic , mąż ma wolne wiec ja bede chyba odpoczywac póki moge bo jak znowu pojdzie do pracy to bede miala latanie. -
nick nieaktualnyMy po śniadanku, dzieciaki się bawią, ja się położyłam. Jeszcze tak zmęczona nie czułam się w żadnej ciąży.
Kattti posłuchałam serduszka super ♡
Dzieciaki wstały z gilem i z kaszlem. Fajny weekend się zapowiada od razu dałam im syrop, oklepałam i zaraz inhalator odpalę ehKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:My po śniadanku, dzieciaki się bawią, ja się położyłam. Jeszcze tak zmęczona nie czułam się w żadnej ciąży.
Kattti posłuchałam serduszka super ♡
Dzieciaki wstały z gilem i z kaszlem. Fajny weekend się zapowiada od razu dałam im syrop, oklepałam i zaraz inhalator odpalę ehSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Ej Laski mam do Was pytanie, takie bardzo wprost ale mam nadzieje ze tutaj mogę dzisiaj mam 10 dzień cyklu owulacja około 14/15 zazwyczaj. Wchodzę dzisiaj do łazienki bo coś mokro czuje i na bieliźnie śluz o konsystencji wręcz „galaretki” i to dobrze ściągnietej Hahaha xD biorę od trzech cykli olej z wiesiołka bo było u mnie kiepsko ze śluzem i teraz tak się zastanawiam czy ta „galaretka” to już śluz, który w wykresie określony jest jakoś „rozciągliwy” (wydaje mi się ze to jeszcze trochę za wcześnie) czy to jeszcze jakiś inny rodzaj, którego nie uwzględnia tabela? xD podpowiecie mi coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 10:07
-
nick nieaktualnyRysunek mojej córci
Mama, tata, Kornelka, Maciuś i malutka siostrzyczka he he
A jeszcze nie wie, że w brzuszku siedzi fasolka
Zawsze zapomina narysować ręce, ale za to włosy mamy świetne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b430ae98fb0b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 11:41
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kurdee dziewczyny nie wytrzymalam i sobie siknelam na tescior i wiecie co... Albo mam już omamy albo jest cień cienia cienia :D i to nie z porannego moczu tylko z popołudniowego. Powtorze tak na wszelki wypadek za kilka dni. Ale nie sram jeszcze na zapas żeby sie nie rozczarować. zatestuje jeszcze w srode rano ale już testem 25 bo innego nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 13:19
Szczęśliwa_Mama, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f0586aa6b06.jpg
No obczajcie to, albo ja mam jakieś omamy.. Na zdjęciu to prawie wcale nie widać trzeba wytezyc wzrok.. nie mogłam za bardzo uchwycić. Ale wcześniej jak robiłam była biel vizira kompletna a teraz coś chyba sie tworzy. No nic powtórzymyKattii, emi_90, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kurde ewelaaa nie gadaj
A masz jakiegoś owulaka, żeby siknąć?
Wytrzymasz kilka dni, żeby zrobić następny test? Wątpię
Biegnij po testa i jutro rano sikajWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 13:25
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f0586aa6b06.jpg
No obczajcie to, albo ja mam jakieś omamy.. Na zdjęciu to prawie wcale nie widać trzeba wytezyc wzrok.. nie mogłam za bardzo uchwycić. Ale wcześniej jak robiłam była biel vizira kompletna a teraz coś chyba sie tworzy. No nic powtórzymy19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f0586aa6b06.jpg
No obczajcie to, albo ja mam jakieś omamy.. Na zdjęciu to prawie wcale nie widać trzeba wytezyc wzrok.. nie mogłam za bardzo uchwycić. Ale wcześniej jak robiłam była biel vizira kompletna a teraz coś chyba sie tworzy. No nic powtórzymy19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
O kurcze to teraz sie podjaralam hehe zrobię jeszcze za kilka dni bo @ miałam w czwartek dostać
Ale szok normalnie i bez testów owu, bez niczego :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 14:03
emi_90, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny