2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Tak bo ona uważa że herbata ma w sobie coś tam i cytryna też i jesli te 2 skladniki się ze sobą łaczy wytwarza sie trucizna... wkurza mnie te jej gadanie bo ona na sile probuje mnie zmusic abym pila wode z cytryną a nie herbate...
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:A wiesz Kattii że mój Małż też coś kiedyś mówił na temat tej herbaty z cytryną? aż się go dopytac muszę co on tam wyczytał heh
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dokładnie tak samo jak podobno nie łączy sie ogórka z pomidorem a przecież praktycznie wszyscy łączą te dwa Warzywa i żyją
Katiii ja jestem dziś 8 dpo. Kurcze korci mnie żeby zrobić w niedziele to będzie 10 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 14:53
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:To zrób przecież jedyne co stracisz to test a tak chociaz mniej stresu ja takie mam zdanie na ten temat... nie wyobrazam sobie siedziec meczyc sie i czekac do dnia @.. .bo czlowiek wiecej stresu u nerow sie dorobi niż to warte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 14:54
Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No i namowilas hahaha xD
Zwyczajnie wiem sama po sobie jak to jest... i wiem ze siedziec i sie glowic jest bez sensu... ja wole ujrzec negatyw w 10dpo niz siedziec do dnia @ wkurzac sie stresowac i tak zobaczyc negatyw a tak to chociaz psycha nie wariuje juz do dnia @ jak juz sie wie co jest.emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli któraś ma ochote posluchac serduszko mojego maluszka to prosze
Udalo mi sie nagrać przez chwilę ale może byc słabo słychac bo nagrywałam telefonem przez słuchawkę wiec warto podglosic .
http://uploadfile.pl/pokaz/1524115---9roj.html
Link na tej stronie trzeba pobrac .
Dzis znalazlam od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 15:22
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Jesli któraś ma ochote posluchac serduszko mojego maluszka to prosze
Udalo mi sie nagrać przez chwilę ale może byc słabo słychac bo nagrywałam telefonem przez słuchawkę wiec warto podglosic .
http://uploadfile.pl/pokaz/1524115---9roj.html
Link na tej stronie trzeba pobrac .
Dzis znalazlam od razuKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O matkoo az mam gesia skorke coś cudownego!!!
Może jutro nagram lepiej jak mąż znajdzie mi kabel do glosnika bo on jest lepszy i glosniejszy no ale i tak fajnie że jako tako slychac19ewelaaa89 lubi tę wiadomość